søndag den 16. januar 2011

Søndag søndag

Kender I de der dage, hvor alting bare går op i en højere enhed? Hvor der er tid nok, overskud nok, og hvor alting går præcis lige som man gerne vil have det?

I dag har været sådan en dag. Køkkenet er næsten færdigt (juhuuuuuuuuuuuuuuu!!!), vi har købt ny bil, der har været masser af tid, nærvær, Handy Manny*, god mad, middag med søde mennesker og generelt godt humør og god karma over hele linjen. Sådan nogle dage må der gerne være flere af - de giver masser af energi, og jeg er helt rustet til den nye uge.

Øglen - totalt opslugt af Handy Manny. Må have ødelagt den dvd, før den driver mig (mere) til vanvid

Jeg forsøgte mig med at lave skumfiduser til vores gæster i dag. De smagte ok, men de blev meget bløde. Og så kunne de godt have brugt noget vanille. Men de var sjove at lave, så det er bestemt ikke sidste gang, jeg laver dem. Næste gang prøver jeg dog nok en anden opskrift.

Piskepiske
 

Vand og sukker. Masser af sukker.

Størkne størkne
Skære skære (eller - forsøge at skære) i den bløde, nu størknede, masse

 Værs'go og spis. (Og nej - det er ikke Turkish Delight, selv om de ligner umiskendeligt)

HDD render pt. rundt og lægger sidste hånd på køkkenet, og Øglen ligger inde i tremmesengen og traller "Klole" og "Trolde" på skift - sangfavoritterne for tiden ("Se min kjole" og "Oppe i Norge", hvis nogen skulle være i tvivl). Og jeg sidder og stener tv, ordner billeder og blogger. Helt fair arbejdsfordeling, synes jeg. Men det var jo HDD selv, der sagde, at jeg ikke måtte male, så det er vel egentlig kun ret og rimeligt, at det er ham, der både har malet og nu er i gang med at tapetsere...

Køkken-sneakpeak: Arbejdshjørne. Billeder mangler. Det er mit projekt. HDD mener vist, at det er begrænset, hvor meget jeg kan ødelægge ved at hænge billeder op. Hæ. Han skulle bare vide...

Køkken-sneakpeak: Arbejdshjørne, nu i stearinlysets skær

Vindueskarm. Hvis nogen har nogle fif til, hvordan man får hyacinter til at lade VÆRE med at vælte ud af sine glas, siger I så lige til?

Køkken-sneakpeak: John og Poul

 Køkken-sneak-peak: Første bane totalt gakket tapet sat op. Og HDD og jeg har malet en figur hver. Så er der kun ca. en milliard figurer tilbage
Når de allersidste ting er ordnet i køkkenet - lister, rørskjuler og andre kedeligheder - så skal jeg nok poste nogle billeder af selve køkkenet. Det bliver så fint!!!*Ok, Handy Manny rimer i virkeligheden overhovedet ikke på 'en god dag'. Hold. Nu. Kæft, hvor er det et irriterende program. Kan godt være, at det er meningen, at de små skal lære engelsk fra et tidligt stadie, men beHØver de at tale som Sidney Lee?

7 kommentarer:

 1. Tillykke med køkken! Og med en god dag med skøn karma - lyder skønt! :-)

  De der skumfiduser lyder ret sjove, har da aldrig overvejet at man kunne lave sådan nogle selv. MÅ prøves!

  SvarSlet
 2. Det ser dejligt ud med det køkken, fedt at der kan være en arbejdsplads. Synes, du skal invitere venner over male en figur hver (jeg kommer gerne)

  (Glasuren på kagerne er en smøreosteglasur med grøn frugtfarve)

  SvarSlet
 3. Handy Manny? Den har jeg så aldrig hørt om før, men det lyder ikke som om jeg er gået glip af noget.

  Og hvor er det bare et fedt tapet! Og virkelig en fed idé med at farvelægge nogen af figurerne - bare det ikke inspirerer Øglen til at tro, at hun også må tegne på væggen. :)

  SvarSlet
 4. Hvor blir' det fedt når køkkenet er færdigt, hva! Dejligt med en arbejdsplads.

  Det med hyacinterne, syns' jeg selv er skide irriterende, så jeg håber nogen har en løsning.

  Hva'forn bil har I købt??

  SvarSlet
 5. Hårh, sejt tapet! Men kunne Øglen ikke godt komme til at tro, at det bare er totalt 10-4 at tegne på væggene sådan i al almindelighed? For så ser jeg flere male- og tapetseringsprojekter til jer i fremtiden ;-)

  SvarSlet
 6. @AC: Tak tak. Det bliver så fint!
  Det var ret nemt at lave skumfiduser, faktisk. Som sagt vil jeg bare prøve med en anden opskrift næste gang (denne her var Bdr. Prices).


  @FF: Ja, det har vi faktisk også snakket om, det der med at få vores venner til at male en figur, hver gang vi har besøg. Og du kommer bare!

  @GG + Lykke: Jo vi har snakket om, at Øglen muligvis har svært ved at skelne mellem væg, man gerne må tegne på, og væg, man helst skal lade være med at male på. Indtil videre klarer vi den ved kun at male på væggen, når hun ikke ser det. På sigt tænker vi på at smække et lille stykke af tapetet op på hendes værelse, så hun også kan gå amok med farvekridtene. Men igen... Hm... Den skal nok lige tænkes til ende...

  @Therese: Ja, det bliver skønt. Og den der arbejdsplads bliver også et hit - og formentlig får den opdragende effekt, så vi ikke altid sidder med vores laptops inde i stuen.

  Er helt glad for at høre, at jeg ikke er den eneste, der bøvler med hyacinterne. Troede, at jeg gjorde et eller andet helt forkert, men det er ikke kun mig, altså?!

  Vi har købt en Ford Focus stationcar. Mega-familieslæde (havde en Aygo før, og den kan jo nærmest være indeni Forden. To gange), så NU skal vi være Familien Danmark, skal vi :-)

  SvarSlet
 7. Uh, jeg har løsningen på dine hyacinter!! Jeg sætter mine i høje glasvaser, så det er vasernes kanter, der holder styr på hyacinten, når den får overbalance. Personligt sætter jeg ofte 3 forskellige glasvaser, i 3 forskellige højder, sammen. Det ser - når jeg selv skal sige det - ret fint ud.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...