mandag den 14. februar 2011

1, 2, 3, 4...

Tror I, det er tilfældigt, at Øglen vælger lige netop i dag til at tælle til 4*? Nej, det tror jeg nok ikke lige, det er. HDD og jeg har nemlig kendt hinanden i fire år i dag, så det er da klart derfor. Eller noget.

Når Øglen er puttet, skal HDD og jeg ud og spise. Har fået Onkel Islands Brygge til at lege våge-Åge, så der er dømt kærestehygge. Så håber vi bare, at restauranten ikke er gået helt overboard i det der balloner- og røde roser-Valentine's, som det jo også er i dag. (Var i øvrigt ret svært at få et bord nogensonhelst steder. Ikke pga. Valentine's, som jeg fejlagtigt troede, men fordi det er Copenhagen Dining Week i denne uge. Temmelig populært, lader det til).

Tommy Seebachs og Lecias hemmelige barn gemmer sig bag den begavede Øgles seneste kreation:  
overbelyste brødbriller


*At hun så valgte at supplere med et "otte - ti" lige bagefter (og at hun i øvrigt ikke virker til at have nogen begreb om konceptet 'tælle' whatsoever), har jeg bestemt mig for at ignorere. Længe leve selektiv hørelse.

9 kommentarer:

 1. Tillykke med kæreste dagen og hvor flot at Øglen kan tælle til ti-4

  SvarSlet
 2. Lecia, hun her bare så sej, hende den søde. Flotte briller. Virkelig!

  SvarSlet
 3. Ej , fatter vi hvad der står der?? Det er dig som er Lecia og Den Søde er Øglen. Ikk?

  Så fik vi slået det (ihjel) på plads

  SvarSlet
 4. TILLYKKE! I fandt simpelthen sammen på Valentine's Day 2007? Får vi historien bag (eller kan jeg bare se at stige ud af dovenskaben og lede efter en blogpost om det?)?

  Du ser i øvrigt smuk ud inde bag den kække brille. Det er klart, at man (læs: i hvert fald den inkarnerede nysgerrighed her) giver sig til at nærstudere billedet, når det er hemmeligt-tys-tys ... ;D

  SvarSlet
 5. Tillykke! Jeg vil også gerne bede om historien for jeres første møde. Det er altid så hyggelgt.

  SvarSlet
 6. Hey, troede du sagde IKKE noget billede... Men synes faktisk det her helt fint ud det hår (selv om det ikke lige matcher til den der brød brille, den burde du få skiftet!)
  Håber I havde en dejlig aften, Kæresten og jeg fejrede det med at lave frugtposer til den stores klasse og den lille kastede op i sengen ved 22-tiden, bare for at vi ikke skulle henfalde helt til noget romantisk!

  SvarSlet
 7. Tak for tillykkerne med årsdagen. Og ja - vi mødtes på Valentine's Day 2007. Hvor vui syntes, det var så'n vældig friskt og kæk at blæse på traditionen og lægge en første date sådan en 'kommerciel' dag. Men så kom Nemesis og bed os i r*ven, da det jo så rent faktisk endte med at blive mere end én date. For nu virker det lidt som om, det var totalt planlagt at møde hinanden på valentins dag. Kan være, at I får historien ved lejlighed. Den involverer jazz og penicillin. Lidt af en cliffhanger, hva'!? ;-)

  Også tak for komplimenten om brødbrillerne. Skal faktisk have fat i nogen skærmbriller, men måske jeg ikke behøver aflægge en optiker et besøg - jeg kan jo bare bruge brødbrillen...

  @Husmoder: Tror nok, jeg endte med at decifrere, hvad du skrev :-)

  SvarSlet
 8. Flot (nyt) hår....får vi ikk os et før-billede? :D Håber I havde en dejlig date-aften. Og ja, lad os da endelig få historien om jazz og penicillin, det kan da ikke blive andet end undeholdende ;-)

  SvarSlet
 9. Næh, STORT tillykke med jeres dag! Og en historie der både indeholder pencilin og jazz lyder da underholdende... :D

  I øvrigt ser dit hår rigtig fint ud. Og dine krøller er da meget større og blødere end Lecia og Tommys firser-permanent. I hvert fald det man kan se for brødbrillen.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...