søndag den 6. februar 2011

Frisk og frejdig

Så er vi friske igen. Og med 'vi' mener jeg Øglen. Som jo er den, der sætter dagsordenen herhjemme. Feberen forsvandt i løbet af fredagen, og i løbet af weekenden er hun bare blevet friskere og friskere. Det er skønt at se, at de feberblege kinder nu er afløst af lidt mere farve, og det er også dejligt, at hun har energi til lidt mere end bare at splatte foran fjernsynet.

Det er så bare ikke helt så fedt, at hun nåede at trække både mig og HDD med ind i feberfælden, før hun selv vågnede op til dåd. Jeg klarer den til nøds; mit lavpunkt var i torsdags, men HDD er gånnåk slatten (nu ER han selvfølgelig også en mand, og alle ved, at sygdom hos mænd er farligere - og rammer hårdere - end hos kvinder).

'Slatten' eksisterer imidlertid ikke i Øglens ordforråd - og da slet ikke efter, hun er blevet frisk igen - så der har været knald på oplevelserne i denne her weekend. I hvert fald set i forhold til den forgangne uge, hvor hun (og jeg, for den sags skyld) dårligt nok har set dagslys.

I dag har vi været i Zoologisk Have. Og klappet geder, rutschet på rutschebaner (mest Øglen - de er sq så smalle de rutschebaner i Zoo. Og det ville påkalde unødigt megen opmærksomhed, hvis nu jeg sad fast i rutschebanen og skulle fragtes væk med legetårn og det hele), spist kiks (mest hønsene - Øglen er lige i nå-højde for de fritgående fjerkræ i børne-zoo) og løbet rundt.

Og så har Øglen fået en ny bedsteven i hele verden - en zebra fra Zoo (altså, ikke en rigtig en, vel?), som nu er døbt noget så begavet som "Hest". Hvilket egentlig kommer sig af en tur på biblioteket i går, hvor hun forelskede sig hovedkuls i en glemt Pippihest og græd noget så utrøsteligt, da det gik op for hende, at hun ikke bare kunne tage den med hjem. Det kunne de blødhjertede forældre ikke klare ("Nååååh, det er også synd, og hun har været SYG og alt muligt, så selvfølgelig skal hun have en hest"), så jagten gik ind på en hest. Zoo havde ingen tøj-heste, men en zebra ligner til nøds, og Øglen håndplukkede den selv fra det enorme bamse-udvalg foran den der Zoo-biks, så nu har hun altså en zebrahest.

 Øglen foran Handy Manny sammen med Hest. Bemærk sutten - hun har åbenbart taget de lilla til nåde. Damn it; havde ellers lige håbet, det var ved at være slut med sut. Sådan helt uden problemer og alt muligt.

Efter Zoo nappede Øglen lige en bette lur på to timer (måske er hun alligevel ikke heeeelt rask endnu - 1 time er som regel max i weekenderne), mens de slatne forældre forkælede sig selv med brånsj på Østerbronx. Mmmm. Pandekager med chokolademousse er ikke noget dårligt dyr, skulle jeg lige hilse og sige. Får næsten en til at glemme slattenheden.

Og nu er vi så hjemme igen. Gassen er gået lidt af Øgle-ballonen. Hun vil bare gerne se Handy Manny (igen og igen og igen og igen). Og Postmand Per. Og Pingu. Og HDD og jeg er for trætte til at sige nej. Så jeg blogger og bager pølsehorn (!?!), HDD stener, og Øglen får sin vilje. Og så vender vi stærkt tilbage til hverdagens normalitet - inkl tv-restriktion - i morgen.

Håber, I alle har haft en god weekend. Forhåbentlig uden influenza og andet 'sjovt'...

5 kommentarer:

 1. Det er da den dejligste lille zebra-hest!

  Godt at i er på vej mod "normalitet" igen:)

  Vi skal på Bobo om et øjeblik - glæder mig til at se hvad det er for nåwet! Krabbe er fuld af krudt, så det har bare at været et fedt legeland så mor kan spise gedeost i fred!

  SvarSlet
 2. Hvor er det godt at høre/læse at I er ved at være ovenpå igen. Det har godt nok været noget af en omgang!

  Vi har haft en lettere travl weekend fordi alt hvad vi havde planlagt sidste weekend, hvor vi lå syge, blev rykket til denne... Så meget for den afslapning og genopladning som vi som regel har brug for weekenderne til. :)

  SvarSlet
 3. Sikke en sød Zebrahest og jeps, mænd har det hårdt, når de er syge.
  http://www.fri.dk/velvaere/maend-bliver-oftere-syge

  SvarSlet
 4. Dejligt at I er ved at være ovenpå igen. Jeg frygter, at den kommende uge blir' vores sygdomsuge. Der kommer i hvert fald meget snot ud af lillebassens næse! Og jeg har én barnets sygedag... Det kan blive en spændende uge.

  SvarSlet
 5. Godt at I er ovenpå. Min mindste ligger nu med 39 i feber - gad vide, om det smitter gennem computeren, det skidt ;-) Håber ikke han skal have så lang en omgang som Øglen (det holder jeg ikke til, vi skal på skiferie lige om det snart!)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...