fredag den 4. februar 2011

Grrrrr

Øglen er stadig syg. Og nu har hun så også smittet mig. Grrrr. Det er vist ikke nogen overdrivelse, når jeg tørt konstaterer, at jeg ikke har været nogen god forretning for arbejdspladsen i denne her uge.

Så i stedet for (kun) at melde barns 100. sygedag i denne her uge, kunne jeg så trumfe med en egen sygedag også. Great (!) Chefen kunne dog godt se, at den var gal i går, og hun endte faktisk med at fritage mig fra temmelig vigtigt møde og sende mig hjem, "fordi jeg lignede lort". Tak. Tror jeg nok.

Brugte da også hele eftermiddagen og aftenen i går på at være rullet ind i et tæppe og ligge og ryste. I dag har jeg 'bare' knaldende hovedpine og lidt feber, så det går da fremad.

Øglen er naturligvis ligeglad. Hun vil bare serviceres, som hun plejer. Men hun var da så sød at lade mig sove til 8.30. Og så er hun faktisk vældig rolig so far*.

Og nu ser vi Handy Manny. Igen. Og igen. Og igen. Når jeg altså ikke henter kiks og mælk til undermåleren. Eller tørrer kaskader (og jeg mener virkelig kaSKAder) af snot væk efter hendes eksplosionsagtige nys. Tænk, at der kan være så meget snot indeni så lille et væsen.

 Slatten (sutte-løs) Øgle

Synes, det er lige i overkanten, at Øglen har været syg i en hel uge. Så nu har jeg aftalt (mest med mig selv og med HDD - kan være, at vi lige skal have Universet ind over også), at det går over i dag eller i morgen. Også selv om lægen (ja, Pylremor her ringede til lægen i går) siger, at det kan tage rigtig lang tid (og at det i øvrigt er helt normalt med høj feber i mange dage). Men at vi var heldige med, at Øglen er i højt humør og spiser og drikker, for det er der rigtig mange andre, der ikke gør. Ok, så. Point taken. Men stadigvæk. En uge er 'rigtig lang tid' i min optik, så synes klart, at det skal stoppe nu. Deal?

Og så stopper sygdomssnakken forhåbentlig herfra. Det er jo ved at udvikle sig til den rene ynk. Skrid nu, vinter - vi vil have sol og varme, tak.

*Priser mig lykkelig for, at det var HDD, der måtte tage turen med hende i går, da hun fandt ud af, at hendes røde yndlingssutter (faktisk de eneste, hun rigtig gider) ikke findes mere, eftersom hun har tygget dem helt i stykker. Vi har så nogen helt magen til - bare i lilla og orange - men de duer åbenbart ikke? I dag har hun accepteret (håber jeg), at sutterne er væk, så nu gider hun slet ikke have en sut. Fint med mig. Tænk, hvis man kunne afvænne hende på den måde? Nå, det er nok rimelig utopisk, men nu nyder vi det, så længe det varer.

5 kommentarer:

 1. Øv øv øv - og så lige op til weekenden. Godt at I har sat foden ned og aftalt, at NU er det slut. God bedring til jer begge, må HDD gå fri af flu-lignede symptomer.

  Og måske er det slut med sut til Øglen. Det ville da være fantastisk! Johannes kom af med sin soveflaske ved et tilfælde. Han var syg, kastede den op hver aften og jeg besluttede en aften at droppe den og han fik den aldrig siden.

  SvarSlet
 2. Ej, jeg krydsede ellers fingre! Men god bedring til jer begge - det er bare surt med syge børn, især når det tager så lang tid. Øv...

  SvarSlet
 3. Hvorfor virker din historie så bekendt, nååååhhh, fordi det var os i sidste uge.

  Rigtig god bedring til jer begge.

  SvarSlet
 4. Åh, hvor det lyder som på min blog for noget tid tilbage. Det er hæs-ligt! At være så ramt, altså. Og man bliver vanvittig og tænker over, hvor meget ens kolleger egentlig vil gå med til. Suk, altså. Håber virkelig, Universet var med på en lytter, da I lavede den aftale, dig og HDD ;) God bedring!

  SvarSlet
 5. Jeg er også blevet syg. Skide irriterende. Vi har også haft vores snakke med læger i telefonen og til sidst blev jeg skide træt af det og forlangte at nogen så på ham og dermed fik han også konstateret både lungebetændelse og bronkitis. Det jeg bare vil sige med det, er, at du IKKE er en pylremor. Overhovedet. Hvis det føles utrygt, at dit barn er syg over så mange dage, så skal du sgu bare ringe og få en tid.

  Og undskyld banderiet, må være min Tourette.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...