tirsdag den 8. februar 2011

Med fare for at jinxe det

... så sov Øglen hele natten fra i går til i dag. Jeg mener; hun vågnede slet ikke?! (Det gjorde jeg så, men det var fordi, jeg skulle tisse og uanset, hvordan jeg vender og drejer den, kan jeg ikke få det til at være Øglens skyld). Og hun tog kun sin ble af én gang (inden jeg gik i seng - tak, Øgle), og jeg nåede at få den på hende igen, før hun tissede nogen steder. Endte med at vågne før vækkeuret i morges, fordi jeg var så udhvilet. Ny, spændende fornemmelse. Som jeg sagtens kunne vænne mig til.

Så er spørgsmålet bare, om søvnen skyldtes den overdrevet store portion yoghurt med havregryn, Øglen nedsvælgede 10 minutter i sovetid, at hun havde været i vugger for første gang i 10 dage og derfor i dén grad var blevet stimuleret, eller om det slet og ret skyldtes godt gammeldags held. Krydser i hvert fald fingre for, at de gode takter fortsætter.

I øvrigt er jeg ikke alenemor i disse dage alligevel. HDD er nemlig blevet syg*, så han blev nødt til at aflyse sit kursus. Surt for ham (og liiiiiidt rart for mig, for så står jeg ikke helt selv med alt Øgle-relateret, men det må man ikke sige. For det er jo synd for ham, at han er blevet syg, iggå!!!). Nu hepper vi bare på sol og varme, så alle bacillerne kan forsvinde. Snart, tak.

*Synes da også helt klart, at vi mangler mere sygdom. For det har vi jo næsten ikke været ramt af i den sidste uge. Eller nåwet.

3 kommentarer:

 1. Åh hvor dejligt med noget søvn!
  (og i parantes er det også dejligt at HDD alligevel bliver hjemme, omend i syg tilstand)

  Jeg krydser mine fingre for, at den onde Jinx (gift med Nemesis) ikke læser dette!

  :)

  SvarSlet
 2. Åååhh en hel nats søvn, det er ikk så'n at kemse af. Håber for jer, at det fortsætter i den rigtige retning. Vera sover rigtig meget (specielt om dagen) for tiden, efter hun er startet i vuggestue....går ud fra at hun bliver så (over)stimuleret dagen lang, at hun har brug for ekstra søvn. Held og lykke og god bedring jer alle tre (eller de af jer der (stadig) er syge) :)

  SvarSlet
 3. forresten, det staves vist "kimse"...håber det giver bedre mening ;)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...