torsdag den 17. februar 2011

Not funny, del 2

Jeg vidste det jo egentlig godt. At jeg ikke er sjov. Bliver simpelthen nødt til at huske, at jeg skal lade være med at joke om ting, der vedrører Øglen, og som muligvis kunne lede tankerne hen på vanrøgt. Derfor vil jeg aldrig mere takke relativt perifær (og så perifær er han alligevel ikke, faktisk - vi holder da møder på jævnlig basis) kollega for at rykke et møde frem, så jeg kunne nå at hente Øglen - og så tilføje et "men ved nærmere eftertanke ville det egentlig være meget smart at have holdt fast ved det oprindelige tidspunkt. Så kunne jeg nemlig hente hende hos Den Sociale Døgnvagt, som jeg alligevel kommer forbi på vejen hjem".

Det var ikke sjovt. Overhovedet. Og blev ikke sjovere af, at jeg - i febrilsk forsøg på at lette stemningen - plaprede løs om, hvor mange gange, man mon EGENTlig kunne benytte sig af dén model, før nogen råbte vagt i gevær. Så den er noteret. Den Sociale Døgnvagt er ikke sjov. (Og det ved jeg jo egentlig også godt. Jeg er bare lidt lam).

I øvrigt mange tak for alle jeres gode fødselsdagsgave-idéer. Øglens mormor var hurtig på aftrækkeren og satte sig hårdt på Duplo dukkehuset, så jeg er stadig i syv sind. Er blevet rimelig varm på at give hende et puslespil (Steiner-gokkerne taler varmt om sådan noget her, men hun kan jo godt få en lille ting mere. Så jeg tænker stadig...)

6 kommentarer:

 1. Det er sjovt, for her gik jeg ellers og troede, at du var ret sjov. Men nej... Ak ja, hvad ved jeg??

  Syns de der Gokker er pænt stramme i betrækket.

  SvarSlet
 2. HHHAAAAAHHHAAAAA hvis jeg var din kollega ville jeg more mig!
  Men kender godt til ikke at være sjov. En dag Rasmus var til fodbold fortæller en mor mig, at han havde ramt hendes søn med en bold lige i hovedet. Rasmus havde været rigtig ked af det, og hun syntes bare det var så synd for Rasmus, fordi han jo aldrig vil gøre nogen ondt. Og jeg siger grinende; Kæft hvor er det flot, det er første gang han har ramt noget!!!
  Hun syntes ikke det var sjovt ;)

  SvarSlet
 3. Jeg synes altså det er sjovt. Sådanne ting kunne vi osse finde på at joke med på mit arbejde ;-)

  SvarSlet
 4. Måske det bare var dit publikum, der ikke havde god humor. Jeg synes faktisk også det er ret sjovt, og har på fornemmelse, at jeg i et tåget barndomsminde kan huske min egen far sige noget tilsvarende om mig og den sociale døgnvagt!

  SvarSlet
 5. Mht gave...
  Min 2-til-marts datter er fuldstændig vild med storebrors puslespil
  http://www.legeakademiet.dk/pi/Lag_puslespil_Anatomi_dreng_2538_.aspx

  som han fik, da han var omtrent tre år, fordi vi synes at tidligere ville være lige lovlig jeg-opdrager-et-geni-barn-agtigt.

  Meget populært puslespil - nu mest hos lillesøster, der er fantastisk god til at lægge det og som jo så får
  http://www.legeakademiet.dk/pi/Lag_puslespil_Anatomi_pige_2537_.aspx

  i fødselsdagsgave her snart.

  For kønsrollerne skal jo være på plads eller noget...

  Ellers find et spil fra Djeco, der hedder 'Godnat Kys', legemad i stof fra Haba, eller et testel som dette
  http://gladeunger.dk/butik/catalog/product_info.php/products_id/2765

  God fornøjelse og bedste hilsener
  Karina

  SvarSlet
 6. @Husmoder: Nej, du har taget helt fejl. Jeg er ikke sjov.

  @Onkel Anne: Jeg ville gerne være kollega med dig! Lyder til, at du er pænt sjov. Elsker din kommentar om Rasmus' spark. Hvorfor er der nogen, der ikke synes, sådan noget er sjovt?

  @Birgitte: Pyh. Så er jeg da ikke den eneste.

  @Fru Forstad: Haha - det er sejt, når ens far snakker om den sociale døgnvagt.

  @Karina: Mange tak for links. De ser SÅ gode ud de puslespil, så dem skal jeg helt sikkert have fat i, hvadenten det så bliver os selv eller bedsteforældrene, der skal være de glade indkøbere.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...