tirsdag den 1. februar 2011

Om guddommelighed

Da Øglen fyldte 1 år, fik hun sådan en puttekasse-dims formet som Noahs ark. (Hedder det så en putte-ark?) Med en masse dyr - to af hver, natürlich - Noah og Noahs kone (hvis navn tilsyneladende er og bliver ukendt iflg. teologiske diskussioner på det der internet).


Billede nappet hos gladeunger.dk. Lover at fjerne det i det sekund, I bliver sure...

Interessen for putte-arken har været varierende - ikke mindst, fordi Øglen også har en putte-bus med safaridyr, så man kan mene, at de to putte-dimser har været noget ens, lige bortset fra, at den ene er på hjul og den anden ikke er.

Nu er der imidlertid øget interesse for arken igen. Eller i hvert fald for arkens styrmand og hans kone. Som bliver slæbt rundt i hele lejligheden, puttet under klude, brugt som mundskænke før hvert måltid, som død og pine mig SKAL med i seng, og som skal findes som det første, før Øglen allernådigst lader sig pille op fra tremmesengen om morgenen.

Noah og konen er nemlig mor og far, forstår I nok (!?!?). Mor og far krammer, mor og far spiser, mor og far sover, mor og far løber, osv. osv. Og hun kan sidde 20 cm fra HDD og alligevel panikke fuldstændig: "Hvor er faar?! Farrr? FAAAAHHRR!", og hun helmer ikke, før lille-far (aka Noah) er fundet.

I morges fandt jeg lille-mor kilet ned mellem tremmesengen og væggen, men lille-far var væk. Krise! Lige indtil HDD fandt sit alter-ego (kleiner-ego?) viklet ind i noget dyne og noget bamse. Pyhhh. Krise afværget.

Altså, det er jo ikke fordi, jeg ikke mener, at HDD (og jeg selv, for den sags skyld) er noget særligt. For det er vi jo. *Ahem*. Men guddommelige, ligefrem. Som får opgaver, der tjener til at sikre arternes overlevelse. Det er måske lige at stramme den. Selv om Øglen sandt at sige ER en art for sig selv. Så måske hun alligevel har fat i den lange ende...

Øglen er i øvrigt syg i dag. Og er hjemme sammen med både lille-far og store-far. Mens det var mutti her, der havde tjansen i går. Er det bare mig, eller er der noget med noget feber og noget snot i omløb? Hele tiden? Det må egentlig gerne stoppe nu!

8 kommentarer:

 1. Jeg ønsker mig en pige. Ja, det gør jeg altså.

  SvarSlet
 2. Jamen gud, hvor er hun dog skøn! Jeg kan lige se kriserne for mig, når enten 'mor' eller 'far' forsvinder ;) Bortset fra det, tror jeg da, at putte-arken skal på ønskelisten herhjemme. Kunne noget bedre passe til en lille Noah? ;)

  SvarSlet
 3. Feber og snot, siger du? Pas på, for netop de to ord kan p.t. få mig til at gå helt og aldeles bersærk!!! (Sagt på en anden måde: Jo, der er i den grad noget i omløb, og det er SÅ meget løbet inden om os – også en gang for meget!!!)

  SvarSlet
 4. Ja, der er noget i omløb. Vi har det osse hjemme hos mig (dog ikke undertegnede, kryds fingre)!
  Vi havde også sådan en ark (min mindste søn hedder Noah - ved det, ikke særlig originalt!). Den blev så smadret ret hurtigt - det er jo drenge! Men figurerne blev der også leget flittigt med. De er bare søde! Og ja, hvorfor har Noahs kone ikke noget navn?

  SvarSlet
 5. @Husmoder: Smid et scanningsbillede, så skal jeg sige dig, hvad det bliver. (Eller - der er i hvert fald 50% chance for, at jeg gætter rigtigt)

  @Mette: Vi (Øglen) er også rigtig glade for den. Synes dog den går liiiidt nemt i stykker; ellers er det bare Øglen, der er voldsom.

  @Louise: Kan være, at vi skal mødes snart og skrive smædevers om snot og feber? Jeg har virkelig ophobet noget vrede efterhånden, kan jeg mærke.

  @Birgitte: Jeg krydser fingre. Krydser du så også fingre for, at jeg heller ikke bliver ramt? Som skrevet ovenfor, så synes jeg faktisk, at arken går lidt nemt i stykker (i hvert fald de der 'yderlige' stykker træpynt. Og stigen/trappen. Så måske det ikke bare er fordi dine øgler er drenge? Eller også er Øglen bare voldsom :-)
  Ved ikke, hvorfor Noahs kone ikke har noget navn. Og de ved teologerne tilsyneladende heller ikke. Mærkeligt...

  SvarSlet
 6. Jeg vil undlade at tro, at det er fordi kvinder er under mænd og derfor ikke fortjener et navn... Meeen kan godt have den der Bibel mistænkt for noget kønsdiskrimination!
  Jamen, den gik hurtigt i stykker, blev limet og gik helt itu... og her troede man, at træ-legetøj var lykken og meget bedre end plastik!
  Gem figurerne og glæd dig til hun bliver større og spørger, hvorfor dyrene er lilla?!!

  SvarSlet
 7. ps. krydser fingre... vi bliver ikke syge, for vi havde jo den der influenza ved jul/nytår ;-)

  SvarSlet
 8. Åh ja, vi har også sådan en "putte-ark" - faktisk fik vi to i dåbsgave uden at have ønsket os det. Trolden brugte meget tid på at putte Noa og dyrene op i taget på arken, men interessen for den blegnede noget, og lige nu ligger den i en kasse og kan findes frem, hvis vi trænger til "nyt" legetøj engang.

  Pt. er yndlingslegetøjet et målebånd og en tom vasketøjskurv. Ikke om jeg forstår, hvorfor vi bliver ved med at købe for flere hundrede kroners legetøj til det barn!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...