torsdag den 3. marts 2011

Arbejds-aften

- det er nu. Sidder på kontoret og skal være her mange timer endnu. Men har fået sindssygt meget fra hånden og håber satser på at nå endnu mere, inden jeg slipper ud i den friske luft og cykler de 8 km mod Østerbronx.

Vi er en håndfuld kolleger til at holde hinanden med selskab. Der er store forsyninger slik, chips og drikkevarer, og netop i dette sekund tikkede der en mail ind om, at der kommer pizza om en time. Håber Tror, at resten af aftenen kommer til at gå nogenlunde hurtigt, og efter i morgen er det weekend. Hurra!


- Og så skal jeg bare lige abstrahere fra, at det sidste jeg hørte HDD sige, før han lagde på (HøneØglemor blev jo lige nødt til at høre, hvordan det gik derhjemme, iggå?!) var "Nejnejnej, Øgle - ikke løbe med knive"...

9 kommentarer:

 1. Voksent selskab, slik og pizza! Jeg gad godt at bytte - altså bare en enkelt dag. Jeg håber, at manden får styr på øglen og at I får en dejlig og velfortjent weekend.

  SvarSlet
 2. Stik mig den menu, og jeg knokler gerne nogle timer på et kontor. Det lyder da super hyggeligt!
  (arj, okæ, ka' self godt være at det ikk' er helt så fedt, når det er ens hverdags arbejd-arbejd).

  Ha' en skøn aften, trods alt.

  SvarSlet
 3. ah, gad hellere være på job end at sidde hjemme med fod i forbinding... nå, men har heller ikke super trende job ;-) så ingen overarbejde på Rådhuset, men vi har dog slik (måske lidt for meget). Håber du snart kommer hjem :-)

  SvarSlet
 4. Når det nu skal være, så lyder det da meget hyggeligt med aften arbejde.

  SvarSlet
 5. Vi har ikke det samme job. Der er aldrig slik når jeg arbejder længe. Du er heldig.
  Klem MARIANNE

  SvarSlet
 6. Kunne ellers blive et meget sejt indianer-navn, det der. Løber Med Knive. Håber, at barnet overlevede aleneaften med far :-)

  Og forsinket tillykke med hende, i øvrigt! Det har jeg vist helt glemt at sige midt i al vores eget fødselsdaghurlumhej.

  SvarSlet
 7. @Mille: Det var faktisk heller ikke så slemt, som jeg havde frygtet. Og jeg var hjemme 'allerede' omkring kl. 22. Også god weekend til jer.

  @Therese: Du siger bare til, hvis du vil bytte en anden dag. Så napper jeg en gulerodskage og en kop mokka på café, mens du går på arbejde for mig? Ja? :-)

  @Birgitte: Ahr, trendy job vil jeg nu ikke kalde det. Men vi har slik, når det hele brænder på (og når nogen gider hente det). God bedring med foden!

  @Vevika: Det var faktisk ok. Og jeg nåede så meget, at jeg nu (med god samvittighed) kigger lidt rundt i Blogland. Elsker lavvande i arbejdsbunkerne.

  @Marianne: Det må du få lavet om på. Slik skal der til. Og da ISÆR, når man skal arbejde længe!

  @Lykke: Oh ja. Indianernavn. Det er da vist også ved at være på tide, at hun får sådan et. Løber Med Knive er ét bud. Råber I Opgang er et andet...
  Tak for tillykket. Det går nok, at det kommer lidt sent - du har jo fødselsdagshalløj om ørerne for både Rullepølsen og lille baby i maven. Så du er vist undskyldt ;-)

  SvarSlet
 8. Jeg vil også ha' sådant et job, hvor skåle bliver fyldt op og pizza kommer til døren..

  SvarSlet
 9. Jeg vil også ha' sådant et job, hvor skåle bliver fyldt op og pizza kommer til døren..

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...