tirsdag den 29. marts 2011

Gooooood morning, Østerbro

Økologisk speltfras (wtf?) - så bliver det vist ikke mere østerbrosk. Og Øglen har her til morgen vist sig som en vaskeægte indbygger i 2100 Spelt - sjældent er morgenmaden blevet indtaget med mere begejstring. (Noget måtte der jo gøres, siden både havregryn og yoghurt er dømt ude af smagsdommer-Øglen. Og spelt fras er åbenbart the shizzle blandt de små nutildags).

My preeeecious!

Spelt fras, min spelt fras

9 kommentarer:

 1. Hahaha - ja så ved man, man bor på Østerbro!
  Trutten er stadigt meget forelsket i sin kavregrød eller ughurt med kavregryn, så han har åbenbart ikke helt så fine og frelste fornemmelser som Øglen :D

  SvarSlet
 2. :-) Godt at vide, hvor man befinder sig henne.

  I Sydhavnen er yogurt, havregryn og cokflaskes et stort hit. Til tider i et stort mix!

  SvarSlet
 3. Skisme fint at hun i så ung en alder brænder for spelt og øko.
  Klem MARIANNE

  SvarSlet
 4. Total 2100 øko spelt! :-D Behøver jeg at sige at mine krudtugler også er vilde med speltfras? ;-)

  SvarSlet
 5. Herude i det jydske er det rugfras, der hitter.

  Eller det vil sige, det er det hun får serveret. Det, der i virkeligheden hitter, er Guldkorn, men jeg får jo panikangst over alt det sukker, barnet kan få indtaget under sådan et morgenmåltid, så jeg må lokke med noget andet. Og så kan rugfras lige gå an. I hvert fald så længe det er ovenpå det sukkerfyldte frugtyoghurt!

  Hverken særlig spelt, øko eller helse...
  Godt vi ikke bor på Østerbro. ;)

  SvarSlet
 6. Pas nu på med alt det der spelt det skulle jo nødig blive en vane her i 2100;) men de smager nu ganske godt og ældstebarnet her har også kastet sin kærlighed på selvsamme spelt:)

  SvarSlet
 7. @Lisbeth: Jamen, jeg ved heller ikke lige, hvorfor haugrøn og jug har fået den kolde skulder hjemme hos os. nu har det fungeret i over et år, men pludselig var dén morgenmadsaffære åbenbart ovre. Så nu prøver vi med spelt :-)

  @Vevika: Oh, cornflakes. Har vi slet ikke prøvet. Det må blive næste forsøg!

  @Marianne: Ja, lad os håbe, at det varer ved, og at hun ikke om et års tid nægter alt, mm. hun får McD-mad :-)

  @AC: Haha. Selvfølgelig er de det. Og selvfølgelig har I også købt det. Det produkt må simpelthen være lavet specifikt til os på Østerbro :-)

  @GG: Håhr, jeg tror også, at Øglen ville lade spelt være spelt, hvis hun fik lov at guffe Guldkorn. Men nu ligger landet sådan, at jeg VIRKElig ikke kan lide Guldkorn; ergo bliver det ikke købt, da det som regel er mig, der styrer online-indkøbene med hård hånd :-) Kelloggs Frosties, derimod... De er ikke røget i kurven endnu, og jeg har ikke spist en portion i et par år (ret præcist siden jeg lå på hospitalet efter at have født Øglen), men mmmm...

  @Vibeke: Jeps :-)

  @Mille: Jaaah! En mere, der har overgivet sig til spelt-tyranniet. Selvfølgelig på 2100 Østerbro. (Vi er så nemme...) :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...