torsdag den 31. marts 2011

Heldig tudeprinsesse

Ha. Jeg har ikke fået en piratklap. Selv om øjenlægen sagde, at jeg havde fået en "afskrabning" på hornhinden (dér begyndte det lige at gøre endnu mere ondt), nøjedes han med at ordinere øjendråber (øgledråber?) i 5 dage og en god nats søvn. Han mente dog, at det var en god idé at hvile øjnene lidt i løbet af i dag, så det har jeg gjort ved at hente Øglen og dimse lidt rundt inde i Indre By. Hvor jeg nærmest aldrig er, men nu ved jeg da, at der ligger en Lagkagehuset-bager. Som kaldte så højt på mig (eller - på Kamæleonen, natürlich), at der nu ligger to Direktørsnegle på køkkenbordet og venter på, at Øglen er gået i seng. Muhaha.

Da jeg kom hjem, lå der en kærlig hilsen fra SKAT i postkassen - et lille brev, som nonchalant fortalte mig, at jeg da forresten i øvrigt skylder dem henved 20 af de store. Og om det var ok med mig? Øhm... NEJ. Men det kan man jo ikke sige til Skattefar, vel? For han stillede jo i virkeligheden ikke et spørgsmål - han konstaterede bare. Spade.

Men! Der lå også noget andet i postkassen, som kunne få mig i godt humør. Jeg har nemlig været en heldig kartoffel og vundet en give away ovre hos Lene. Som der var omkring en trilliard mennesker, der havde deltaget i. Men jeg var en af de to vindere, og i dag ankom min præmie. Det fineste hækle-etui - helt perfekt til lige at stikke i tasken med hæklenåle, mønster og sådan noget. Aldrig mere skal jeg fedte rundt med fryseposer med hæklenåle i, som jeg af og til gør - nu kan jeg hækle med stil, når jeg er på farten. Og det er meget heldigt, for jeg er i gang med et evighedsprojekt, og hvis det nogensinde skal blive færdigt, må jeg vist hellere til at tage min transporttid i brug også...

Fin indpakning
 
Hækle-etuiet, når det er lukket

Hækle-etuiet, når det er åbent

Lene har selv lavet det, og hun er alt for sej til det der krea-gøgl. Normalt følger jeg jo ellers ikke med så'n rigtigt hos krea-bloggere, men Lene kan altså noget helt særligt. Og så kender jeg hende også lidt (noget med nogle familierelationer) og ved, at hun ikke bare er dygtig, men også rigtig sød. Så tak for etuiet, Lene!

Og det var så det der hvil af øjnene (øjet!), jeg kom fra. Og den pizza, HDD lige er trådt ind ad døren med. Har ikke engang specielt meget lyst til den, men Kamæleonen vil have pizza, og så må man hellere føje den. Ahem...

8 kommentarer:

 1. Jeg har et stort stykke drømmekage stående i køkkenet som venter (hjemmebagt af en kollega)...
  Men ellers en meget pæn gave, du vandt der (jeg kan så slet ikke hækle, så ville være spildt på mig).
  Håber øjet får det bedre, min veninde har haft helt det samme, hun gjorde det bare selv, ved at jokke en mascara børste ind i øjet på sig selv!

  SvarSlet
 2. Nårhhh, og puuuust. Æv for en øgle-ulykke. Du og hornhinden, fortjener bestemt en direktørsnegl - og pizza !!

  - og så lige lidt mere nåårhhh !

  SvarSlet
 3. Kamæleonen er da vidst en værre en! Tror det er godt, at der snart træder lidt øgledråber til.
  Så sejt at du har et hækleetui nu. Jeg begynder snart at lede efter din anden blog - Den hvor du er totalt krea og gøgler derud af.... ;)

  SvarSlet
 4. uhhh AV AV, det må gøre virkelig nas.
  Man kan altså godt komme til skade på de børn der ... ;-) Johan skulle for noget tid siden give mig et kys, det blev så lidt voldsomt, så hans ene tand satte et ordentligt hak i min læbe, som blødte og hævede ret meget op efterfølgende.

  Håber snart dine øjendråber hjælper

  SvarSlet
 5. Tillykke med din vundne give away... Ahem det er jeg jo sket ikke særlig meget misundelig over;)
  Haha direktørsnegle når øglen sover ... hun kan dufte dem;) jeg spiser vildt mange gulerødder.......eller det tror ældste barnet i hvert fald hver gang hun fanger med med munden fuld af chokolade:)

  SvarSlet
 6. @Birgitte: Avvvv - en mascarabørste lige i øjet. Det må dæleme også have gjort ondt. Og drømmekage, siger du... Måske man godt kan bage sådan en, selv om man mangler synet på det ene øje? Hmm...

  @Therese: Tak for ynk. Det virker altid. Og ja - hornhinden og mig fortjente noget godt. Pizza til mig, direktørsnegl til hornhinden (overvejede, om jeg skulle bruge sneglen som klap, men det ville vist bare blive noget værre griseri)

  @Husmoder: Du går bare i gang med at lede. Jeg lover dig, at du aldrig finder en krea-blog, der har mig som afsender. Men hvis du er heldig, kan det være, at jeg poster et billede af evighedshækleriet (hvis det da nogensinde bliver færdigt)...

  @AC: AV, det lyder også som om, det har gjort pænt ondt. Men man kan jo ikke rigtig blive sur - de gør det jo ikke med vilje. (Jeg kunne fx bare have ladet være med at skrabe Øglen op fra gulvet, når hendes arme nu gik som møllevinger. Men det gjorde jeg - og lektien er lært, vil jeg sige :-)). Men håårdhændet kærlighed fra de små - den kan man ikke helt gardere sig imod. :-)

  @Mille: Gulerødder - det er da det, jeg skal kalde det, næste gang Øglen opdager, at jeg spiser et eller andet, hun ikke spiser. Godt tip. Og mht. hækle-etuiet, så er det bare superfint. Kan være, at jeg skulle til at hækle endnu mere, nu jeg har fået det - indtil videre har jeg kun hæklet sådan nogle lidt større ting (er bedst til bare at hækle ligeud), men måske jeg skulle kaste mig ud i en enkelt paddehat eller lignende. Hm. Nu skal jeg lige have synes tilbage - så må vi se :-)

  SvarSlet
 7. Av og AV!!! Det gør bare naller det der med øjet, da..... Har selv prøvet samme tur engang i min folkeskoletid - det var bare en snevasker, der kom på tværs! Ikk så fedt med småsten/grus camoufleret som sne direkte i øjet....
  Godt du fik dråber - og ikke et piratlook ;o)

  Go bedring og go weekend til begge øjne :o)

  SvarSlet
 8. @Maibritt: AUV! Heller ikke fedt at få ridset øjet af en snevasker. Også god weekend til dig!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...