onsdag den 9. marts 2011

Hele 3 ting på én gang


Og nej, det er ikke en overraskelse (eller; det er det vel altid lidt?!), det er ikke chokolade (øv) og det er ikke noget man kan lege med (endnu, i hvert fald).

Derimod er det det her:

Pind med tis
Kuvert med vandrejournal

Scanningsbillede af lille tyksak

Hva'ba'?! ETA 15. september, så h*n lander ret tæt på min egen fødselsdag. Men eftersom jeg har svært ved at forestille mig nogen bedre fødselsdagsgave, passer det jo perfekt. Og så kan man sige, at det er et gevaldigt plaster på såret for den crappy før-fødselsdagsgave jeg fik sidste år; "egen kvittering af vindæg" (gotta love læge-lingo), en tur på hospitalet efter dejsen om af udmattelse og blodmangel i garnbutik (sq ikke så street - har overvejet at lave det om til et lidt federe sted; ligesom i det afsnit af Klovn, hvor Jarlen dør på Bøf & Bowling, og de ændrer lokationen til Umami) og en blodprocent på minus en milliard.

...Det var selvfølgelig også hele 3 ting; de var bare uendeligt dårlige, og dårlige Kinder-æg kan vi (heller) ikke li'...

Men nu kan jeg heldigvis bruge kræfterne på at glæde mig over en lille krumme, der allerede har fået mig til at blive tyk(kere). Alle andre steder end på maven, faktisk. Til at blive en familie på 4. Og til endelig at blive totalt officiella og gjalde de gode nyheder ud i cyberspace (er der overhovedet nogen, der siger det mere? Som altså er under 80?).

Af forskellige årsager kan jeg ikke gå 'over-cover' på Fjæseren endnu - der er lige et par hensyn, der skal tages - så jeg håber, at de af jer, som læser med, og som jeg er venner med ude i den der virkelighed (og på FB) er søde at vente med at skrive noget der, til jeg selv melder ud.

Har nappet mig en fridag i dag i forlængelse af nakkefoldsscanningen, og det var et godt valg. For så har jeg tid til at blogge. Og prøvesmage den nye café i mit hood. Som laver glimmmrende varm kakao, kan jeg betro jer. Og jeg kan lave sushi til i aften. Og måske lige nappe en dårlig serie i tv, inden jeg skal ind efter Øglen i vuggeren. Næh, det er skam slet ikke så tosset med sådan en fridag...

40 kommentarer:

 1. Heeyyyy!! Tillykke! For filan, det er da fantastisk:-)

  SvarSlet
 2. Nøj hvor vildt. Stort stort tillykke. Hvor er det stort og fantastisk. Fik helt gåsehud da jeg læste det. Glæder mig også allerede til engang at se de to streger igen..:-)

  SvarSlet
 3. Ih, hvor skønt. Tillykke! Jeg har lige læst, at vi får alt for få børn i Danmark, men jeg tror altså ikke helt på det længere. I blogland virker det i hvertfald som om, der er babyboom.

  SvarSlet
 4. Åh... Tillykke :)

  Jeg kommenterer lige anonymt for jeg har selv en endnu hemmelig termin cirka 12 dage efter dig... Jeg glæder mig vildt til at følge alle september babyerne i blogland, for der er flere:)

  Ihh altså.. Igen tillykke fra en kommende førstegangs moat

  SvarSlet
 5. Hurraaaa hvor fedt med en lille mini øgle! Jeg bliver sgu helt misundelig på alle de heldige familier her i blogland (og alle andre lande) der venter på et lille ny familiemedlem.

  Stort tillykke til hele reptilfamilien!

  SvarSlet
 6. Wuhu hvor er det bare stort og kæmpe meget tillykke med blobber i mavsen!
  Det er så stort, at være mor til to og intet smelter mit moderhjerte mere end deres søskendekærlighed. Deres øjne stråler, når de ser hinanden og ingen kan få mindstefisen til at klukle lige så højt som storesøster kan!
  Glæd Jer - men det gør I jo allerede...

  Tillykke tillykke tillykke!

  Hov ny café i dit hood = ny café i mit hood = som i hvor??? Fortæl fortæl...

  SvarSlet
 7. Nårh tillykke for filan da! Man skulle seriøst tro der var noget i blog-vandet siden folk avler sådan :-D

  SvarSlet
 8. Ej men altså, sikke en fantastisk nyhed! Et stort tillykke. Der er ikke noget bedre end gode overraskelser :-)

  SvarSlet
 9. Sådan!
  Kæmpe stort tillykke med graviditeten, det er sgu fedt :)
  Og sikke alle bare er gravide i blogland... fedt :)

  SvarSlet
 10. Tillykke sgu!!! Hvor er det fedt med endnu en øgle i andedammen!!!
  SGU!

  SvarSlet
 11. Og så tuder jeg igen...

  Men KÆMPE tillykke med spiren! Hvor er det stort!! Og så har du termin kun en god måned efter mig. Vi må lave en klub! ;)

  SvarSlet
 12. Weee!! Babyer ud over det hele! Og jeg er enig med gravidgrahvad - vi bliver nødt til at lave en klub!

  SvarSlet
 13. Neeeei, tillykke !!! Hvor er det hyggeligt, altså - og jeg ka' godt li' kinderæg... ;-)

  Der skal da bestemt laves en klub - så er der endnu en grundt til at spise kage !!

  Mer' tillykke med den lille tyksak. H*n, ikke dig !

  SvarSlet
 14. Stort tillykke
  Klem MARIANNE

  SvarSlet
 15. Tillykke tillykke tillykke - så var der endnu en god grund til christianiacyklen!

  SvarSlet
 16. wow wow wow, TILLYKKE!!!
  Nææh en lille en, ihhhhh - jeg bliver helt rørstrømsk og en lille smule skruk ...

  ihh altså!
  ihhhhhhh :-)

  SvarSlet
 17. For hede hule helvede! Ha!! Jeg har faktisk tænkt på, om ikke du var med rogn, flere gange!
  Hvor må det have været svært ikke at sige noget sidst vi var sammen!
  Åhh, hvor er det fantastisk!! HurraAAAAAAAAAAAAA!!! (Så forsvandt al træthed lige herfra!)
  Tusind milliarder tillykker!

  Ny café kan passende give os klub-rabat, når der kommer en hel karavane af barnevogne!

  SvarSlet
 18. Tillykke tillykke, hvor dejligt. Så bliver Øglen storesøster, det må du huske at sige til pædagogen nede i vuggeren, der mente at det var ved at være på tide :-D

  SvarSlet
 19. STORT tillykke med det :-) ihhh, ret så spændende!

  SvarSlet
 20. Tillykke!! Og med termin dagen før MIN fødseldag, så kan det jo kun blive en dejlig unge ;)

  Ha' en go' fridag - hold da op, du kan nå meget på sådan en. Jeg plejer at strande ved computeren... det er som Bermuda Trekanten!!

  P.S. Jeg siger stadig cyberspace, og jeg er ikke over 80... ;)

  SvarSlet
 21. MANGE tak for alle tillykkerne. Det er helt fantastisk, og vi er meget glade. Nu skal kvalmheden og den umættelige appetit bare lige slappe lidt af, så er jeg ikke til at skyde igennem :-)

  @Anonym: Eih, altså - nu bliver jeg nysgerrig. Hvem er du; 'kender' jeg dig herindefra? Giv lige lyd, når du ikke er hemmelig længere, ikke? :-)

  @Fru Forstad: Jamen, hvis du er misundelig, så er det jo bare om at komme igang, så du kan komme med på blogbabybølgen ;-)

  @Mille: DEJLIGT at læse om den søskendekærlighed, der er mellem dine unger. Det glæder jeg mig virkelig til at opleve.
  Den nye café (som vist er en måned gammel, faktisk) ligger på Ndr. Frihavnsgade og hedder Krummen & Kagen. Uhmmmm.

  @GG: Nejnej, du må ikke græde. Synes, jeg får dig til at tude hele tiden. Og denne her gang har jeg ikke engang lagt noget særgeligt musik ud :-)
  Og ja - vi skal da HELT sikkert lave en klub!

  @Konen: Klub it is!

  @Therese: Jaaah! Klub. Med kage! Jeg er SÅ meget med.

  @the_fynne: Det var der nemlig ;-)

  @Husmoder: Det var SÅ svært at holde mund, sidst vi sås :-) Og klub-rabat på caféer, siger du - det må vi kunne skaffe.

  @Tanja: JA! Det må jeg huske. "Tak for dit gode råd for et par måneder siden. Vi synes, du er så klog, at vi har rettet os efter dig..."

  @Ria: Jeg ender faktisk også foran computeren for det meste. Men jeg har siddet der så meget på det sidste, at jeg trængte til at lave noget andet. Så det kan være, at det er dét, der er tricket; man skal bare holde fri sjældent nok :-)
  (PS: Godt, at du også siger cyberspace. Så er vi i hvert fald 2)

  SvarSlet
 22. Kæmpe tillykke herfra.. det er så skøn en følelse med sådan et lille spir i maven..
  Kh Christina

  SvarSlet
 23. Juhuuuuuuuu, een til øgle!! Hvor er det dejligt! STORT tillykke til dig og jer:o) :o) :o)

  SvarSlet
 24. Jamen, tillykke altså! Hvor er det dejligt for jer (og for Øglens emsige pædagog..). Årh, elsker bare den slags nyheder :-)

  SvarSlet
 25. Så dejligt med et lille nyt liv. Tillykke. :)

  SvarSlet
 26. Neeeeeeej, sikke en fantastisk nyhed. TILLYKKE for pokker. Til jer alle tre. Det bliver fantastisk! Kh

  SvarSlet
 27. Igen mange tak for tillykkerne. Det BLIVER fantastisk. Og det bliver endnu mere fantastisk, når jeg begynder at se gravid (fremfor kvabset) ud ;-)

  SvarSlet
 28. Ih du får også et stort tillykke herinde!
  Jeg havde faktisk overvejet, om de manglende indlæg på bloggen mon skyldtes en familieforøgelse - og hvor er det dog en skøn nyhed!

  Verdens smukkeste øgle som storesøster!

  SvarSlet
 29. Mange tak, Lisbeth :-) Glæder mig til at følge med ovre hos dig, når I bliver fire lige om lidt (det er snart nu, hva'?!) og lure dig nogle tricks af, når det bliver vores tur til at jonglere tumling og spædbarn :-)

  Kan godt forstå din mistanke om familieforøgelse, men det er helt tilfældigt, at frekvensen på mine indlæg er faldet samtidig med graviditeten. Skyldes ene og alene latterlig travlhed på arbejde og deraf manglende evne til at tænke (endsige) skrible sammenhængende tanker efter fyraften :-)

  SvarSlet
 30. Også et stort til lykke fra Jylland. Hvor er det dejligt at høre! Håber snart vi ses, så jeg kan give dig et kæmpe knus :-)

  SvarSlet
 31. TILLYKKE, hvor er det fantastisk.
  Åh, nyt liv. Det er så smukt.

  Blogland vrimler jo med graviditeter nu. Og hvor er jeg bare skidemisundelig på alle jer, der nu skal til at have nummer to og tre. Bare det var mig!
  (men jeg må ikke for min mand :-( Æv.)

  SvarSlet
 32. Aj, altså, KÆFT, jeg er langsom! Ser først dette nu. Hvad sker der for mig? Nå, men STORT, KÆMPE tillykke, hvor er det fantastisk, manner! Og hvor bliver det dejligt for jer – jeg er drønmisundelig (selv om jeg dagligt forbander mine egne to børn langt væk – men altså ... det er jo noget andet). GLÆD dig til at se Øglen som storesøster, det bliver for vildt! Tillykke!

  SvarSlet
 33. Jeg er så den allerlangsomste her i feltet til at fatte at det bobler af liv i surdejen. Grande tillykke. Det er jo STORT! September er også en utrolig god måned at fejre fødselsdag i skulle jeg hilse at sige - men det ved du jo selv :)

  SvarSlet
 34. @Rie: Jaaah, det kunne være hyggeligt snart at ses. Og så kan vi lave brystpumpeoverlevering ;-)

  @Anne Lotte: Kan han slet ikke bearbejdes, ham manden? Og hvis ikke, så tror jeg, det er mig, der bliver misundelig, når Kamæleonen melder sin ankomst, og du står der med to selvkørende unger, mens jeg render spidsrod mellem vuggestue, amning, bleskift, osv.

  @Louise: Vi kan være fælles om at bande afkom langt væk, når babyen dukker op. Eller - vi kan egentlig også godt begynde nu, hvis det er? :-) Tak for tillykke - det bliver spændende. Og hårdt, tænker jeg. Men "deterenfasedeterenfasedeterenfase"...

  @Mama Mårslet: Taaark. Og ja - september er en rigtig god måned at have fødselsdag i! :-)

  SvarSlet
 35. Manden kan desværre ikke bearbejdes. Der er helt lukket på den front. Mellem os to, så er det nok også det bedste. Jeg er ikke sikker på vi ville overleve en til, og alenemor til tre er altså lidt værre end gift mor til to ;-)

  SvarSlet
 36. Uuuuuuuuuh! TILLYKKE! Bedre sent end aldrig ;)

  SvarSlet
 37. Hov. Læste lige min kommentar med en anden brille på. "Bedre sent end aldrig" refererer til min sene kommentar og ikke tidspunktet for graviditeten - selvfølgelig ikke! Bare lige for at slå det fast! =)

  SvarSlet
 38. @Anne Lotte: Ja, det har du ret i. Ville jo ikke være så fedt at få nr. 3, hvis det går ud over forholdet.

  @Spiren: Takker (Og jeg forstod godt din kommentar... :-))

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...