onsdag den 30. marts 2011

Hormonella

Man ved (eller burde i hvert fald få en stærk mistanke om), at man er gravid, når man begynder at græde til Jason Mraz' "I'm Yours" i bilen på vej til arbejde om morgenen. Helt ærligt. Jason Mraz. Og når man, dage efter, at ham der Holger ER blevet fundet i god behold (og samtlige medier i øvrigt går FULDstændig amokka over det og kalder ham den nye Knut*), alligevel lige bliver nødt til at knibe en lille tåre ved tanken om, at han har vandret rundt i en mørk skov hele natten.Bliver jo nødt til helt at stoppe med at høre radio og læse nyheder, hvis det skal fortsætte på denne her måde...

I øvrigt tog Øglen endnu et skridt på vejen mod evig sundhed i går. Havde veninder på besøg og havde lavet en ordentlig portion boller i karry (det er der nogen, der har sagt, at børn godt kan lide?), men ikke om Øglen ville røre det. Hun ville til gengæld rigtig gerne ind i stuen og se Postmand Per og have nogle kiks med. Det sagde Onde Mor blankt nej til, men foreslog optimistisk, at hun jo kunne få en lille kop med kogt broccoli-buketter med (det syntes vi selv var vældig morsomt foreslået, os veninder). Det var dog som om, de smørrede grin stivnede lidt, da Øglen lykkeligt hapsede koppen, fortærede indholdet på 1½ sekund og kom drønende fire (4!) gange mere for at få "mere båkåli". Jowjow - det varer ikke længe, før hun bliver medlem af Kostpolitiet og kommer og støvsuger vores skuffer og skabe for usunde ting...

*Måske er jeg bare sippet, men hvis jeg var Holgers mor, ville jeg blive pænt gnaven over at se min søn blive sammenlignet med en nyligt afdød epileptisk isbjørn, der måske/måske ikke var temmelig indavlet.

6 kommentarer:

 1. I hear you! Får stadig våde øjne når jeg ser eller læser noget om Holger. Og nu med den stakkels 3 årige dreng i Slagelse! For F da osse. Jeg kan ikke ha' det. Stakkels, stakkels forældre. Overvejede i morges at aflevere Johannes uden elefanthue og sige til gog'erne at han ikke måtte komme ud og lege - og forresten heller ikke må spise gulerødder.

  Og apropos Holger, så havde BT eller EB lavet en "fanplakat". WTF?! Giv dem nu lige lidt plads og ro...

  Hun lyder da forresten for god til at sand hende Øglen. Kan jeg sende Johannes i grøntsagslejr hos hende?

  SvarSlet
 2. Krabbe vil godt med på grønsagslejr. Jeg gav også ham broccoli i går. I en lille skål and all... han tyggede lidt, spyttede ud og sagde adr.

  SvarSlet
 3. Hvis du hylder over jason mraz's udgave, så skal du se den her: http://www.youtube.com/watch?v=ErMWX--UJZ4 Den fik mig til at have våde øjne mens vi ventede på Svesken.

  I øvrigt høl jeg også i går over at Holger endeligt var blevet fundet og synes det var toppen at han fik choko og cola som det første.

  SvarSlet
 4. Hahahaha... hvor godt med den broccoli (hvordan staver man egentlig til det??).
  Min mindste var også meget glad for det da han var mindre, i dag er han knap så vild med det, men stadig vild med mange forskellige slags grønt!
  Og begge mine unger elsker 'Fras' - ligemeget hvilken variation ;-)

  SvarSlet
 5. hæhæ - jeg har også måttet anstrenge mig flere gange for ikke at få vandet i øjnene til at løbe over - specielt, når jeg læst om den lykkelige genforening. Og jeg er ikke engang gravid. Man bliver vist bare lidt over følsom over for den slags, når man er blevet mor (følges nok med det der med situationsfornemmelsen).

  PS: Thea ælsker også broccoli, nogen gange vil hun nærmest ikke spise andet, hvis det er en del af måltidet. I aften har hun så nærmest kun spise fiskefrikadelle - men mon ikke det går op i sidste ende?!

  SvarSlet
 6. Hvor sjovt. Vera er også helt tosset med broccoli, nogen gange er det det eneste hun gider at spise, sammen med kogte gulerødder. Så sent som her til aften sad hun med kogt broccoli i hele hovedet og min kæreste og jeg blev enige om, at vi hellere måtte "nyde det" så længe det varer...lige pludselig gider hun det sikkert ikke mere.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...