fredag den 29. april 2011

Folk er fan'me søde!

... altså nogen gange. Andre gange er de svært irriterende, men det er en anden historie. I dag handler det om de søde af slagsen.

For en uges tid siden skrev jeg jo (bl.a.) om, at Øglen havde smadret sin Dyrene på Landet-dvd, og at jeg havde været så letsindig at love hende en ny. Hvilket viste sig at være lettere sagt end gjort, eftersom den er som opslugt af jorden i de MANGE (eller, i hvert fald 3) Tiger-butikker, jeg besøgte.

Men så var det jo, at Pernille (som vist ikke har en blog, og som jeg derfor ikke kan linke til?) var så sød at skrive i en kommentar, at hendes søn ikke rigtig gad deres Dyrene på Landet, så den måtte Øglen godt få. Var det ikke sødt?! Det synes jeg. Og se nu her, hvad der var i postkassen blandt alle de kedelige reklamer, jeg ikke har gidet slæbe op de sidste par dage.

Fin pakke til Øglen

Med dvd og tigerkort indeni

Og en hilsen til Øglen fra Aksel

Arjmen helt ærligt - var det ikke bare pænt gjort? Det synes jeg, og jeg synes, det er fantastisk, at der er mennesker derude i Blogland, der gider gøre sådan noget for folk de slet ikke kender. Tak, Pernille og Aksel!

Øglen er ellevild og har allerede set både fåre- og gede-afsnittet. Og råbt hurra mere end én gang (hvilket også kan hænge sammen med den skål jordbær, der akkompagnerer dvd'en, men hun er under alle omsætndigheder udelt begejstret).

Og nu er det weekend. Og solen skinner. Og dagene er ikke tapetseret med aftaler, som vi ellers er ret slemme til. Eneste minus er, at HDD har arbejdet i ca. 36 timer på nuværende tidspunkt med kun 1 times søvn. Men det indhenter han forhåbentlig på et eller andet tidspunkt...

Rigtig god weekend allesammen!

8 kommentarer:

 1. Ja det er da så dejligt med søde mennesker i ens blog-omgangskreds! Rigtig god weekend til hele reptilfamilien.

  SvarSlet
 2. Dejligt med beviser på at vi danskere ikke er så egoistiske og ligeglade, som medierne nogle gange gerne vil gøre os til.

  Og ros til Aksel og hans mor, som gerne ville gøre noget ekstra, for at glæde en lille pige :)

  SvarSlet
 3. Hvor skønt. Der er mange søde mennesker i blogland. Han er sød ham Aksel, at han gerne vil glæde Øglen.

  SvarSlet
 4. Det er eddermame sødt. Hurra for dejlige mennesker og blogland.

  SvarSlet
 5. Hvor var det pænt gjort. Dejligt, når sådan nogle ting sker.

  Landet for længe siden var også min søns favorit-historier. Tror nu at alle hans film var VHS bånd, men jeg står lige på hovedet og tjekker om vi har dem på DVD, for så skal øglen da ha' dem af kusinens fætter ;D

  SvarSlet
 6. Folk er sgu søde derude :-) Hvor er det skønt.

  SvarSlet
 7. Jeg har tagget dig :)
  http://mandenogkonen.blogspot.com/2011/05/udfordringen.html

  SvarSlet
 8. Ja, det er smadderfedt, når folk overrasker positivt og bare er helt uselviske.

  @Konen: Tak for tag :-) Jeg tager den til mig, men skal lige i tænkeboks først...

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...