lørdag den 9. april 2011

I heart weekend

Samvittigheden har det heldigvis bedre. Vi har godt af at have weekend. Der er tid til at tumle, lege, gøgle og være sammen. Spise AC's pandekager til morgenmad, være på legepladsen, gå lange ture i Fælledparken og svinge forbi nyåbnede Ben & Jerry's på Trianglen og spise is. Sidde arm i arm og se Mickey's Klubhus (vidste I godt, at det er Anders Bircow, der lægger stemme til Mickey Mouse? Det synes jeg ikke umiddelbart, stemmen bliver mindre irriterende af...) og blive en lille smule rørstrømsk, når Øglen aer ens kind og siger "Øglen glad! Moar er sø-ed". Der burde helt klart være mere weekend til hverdag...

På vej ud og købe nye gummistøvler. "Med striber på", som den lille dame befalede.

I morgen har vi (heller) ikke nogen planer. HDD rumsterer og regerer i køkkenet, efter at have frekventeret hans nye yndlingssted Silvan. Sådan slapper han af. Jeg slapper fint af med at hænge ud i sofaen. Evt. med noget hæklehalløj. Og faktisk har jeg fået færdiggjort hele to hækleprojekter her i 2011 (det lyder ikke af så meget, men det er altså en bedrift i sig selv, at jeg overhovedet har fået noget gjort færdigt. Jeg er nemlig en helt habil begynder, men en virkelig dårlig afslutter). Derfor: Øglemor proudly presents - hæklerier anno 2011:

Temmelig skævt multifarvet tæppe i grannystripes. Bor nu i Christianiacyklen, hvor det yder en heroisk indsats for at modvirke ømme numser og ridsede lædertasker

Nyeste projekt på stammen. Har kun været færdigt en lille håndfuld dage, så det venter stadig spændt på sin skæbne. Som er at blive gylpet på af lille juli-baby, der pt. bor i sin mors mave

Blev lidt overmodig med det der alfabet-tæppe-projekt, så nu har jeg købt ind til et nyt. Evt. til Kamæleonen. Men så skal jeg vist til at i gang. For når man ikke hækler samme dag, som man slår masker op (eller noget), så er der pludselig ikke så længe til september... Hm. Kender jeg mig selv ret, kommer den nye ladning garn til at henslæbe sit liv i posen, det blev båret fra garnbutikken i. Uden anden funktion end at ligge i vejen. Eller også bliver det hækleprojekt år 2012. Eller 2013. Godt, at garn ikke kan blive for gammelt...

18 kommentarer:

 1. For fanden du kan hækle?!!
  Vildt.
  Det er fandeme fedt. De 2 tæpper er da überfede, jeg er SÅ misundelig, for jeg kan overhovedet ikke hækle.

  SvarSlet
 2. tillykke med de to færdige projekter, jeg ved at min mand ville synes det var toppen, hvis en del af dette hjems projekter også blev lavet færdigt.

  SvarSlet
 3. Ahmen altså jeg er virkelig imponeret og må indrømme, at du får hæklet langt mere i 2011 end jeg gør:/
  Super flot er hvad det er begge to. Hvor store er de? De ser kæææmpe ud?

  SvarSlet
 4. Jeg er SÅ imponeret! Virkelig, og jeg har jo luret på det stribede tæppe IRL og det er fantastisk flot.
  Alfabettæppet er jeg helt mundlam over - altså ikke fordi jeg ikke tror på dine hækleevner, men jeg synes bare det er så fint.

  Åh, nej er der åbnet en Ben & Jerrys på trianglen, hvordan skal jeg kunne administrere både det og ParadIS - det bliver vist en sommer fyldt med lækkert is ...

  SvarSlet
 5. Hold da kæft, hvor er det sejt det dér alfabet tæppe !

  SvarSlet
 6. Nøj hvor er det nogle fede tæpper. Jeg har endnu ikke selv taget mig sammen til et så stort hækle-projekt = læs jeg har ingen tålmodighed til den slags.

  SvarSlet
 7. Jeg er helt i knæ over dine hæklerier! Hvor er de fine, og hvor er det sejt, st du har lavet dem færdige. jeg er meget bedre til at snakke om det, end at gøre det..

  ps: jeg er SÅ meget med dig på det med samvittigheden. Lorte-lort!

  SvarSlet
 8. @Frederikke: Ja, med hjælp fra min mor, internettet og en portion tålmodighed, jeg ingen anelse har om, hvor er kommet fra, har jeg lært at hækle. Men jeg kan til gengæld ikke stirkke, om det så gjaldt mit liv. Og det er du jo rimelig habil til, må man sige!

  @FF: Ja, hvad er det med projekter, der bare ikke vil blive færdige (læs; der er andre ting/nye projekter, der er meget sjovere at kaste sig over end at hæfte ender...)

  @Mille: Taktak. Er vist bare gået i barsels-mode på forhånd. Tror alfabettæppet er ca. 70x100, og det stribede er næsten kvadratisk (jeg løb tør for farver) - omkring 110x110, tror jeg...

  @AC: Tak for de pæne ord om mine hæklerier. Og bare lige for en god ordens skyld, så ER det altså mig, der har hæklet alfabettæppet. Ved godt, at det kan være svært at tro på, men den er god nok... ;-)
  Ang. Ben & Jerrys på Trianglen, så bliver det en god sommer :-)

  @Therese: Takker :-)

  @Lene: Ahhrrr - men så har du tålmodighed til så meget andet. Mindes da i hvert fald en puf og et miniature-oldemorfirkants-tæppe, du har hæklet til en vis frk. V, og hvis dét ikke kræver tålmodighed, så ved jeg snart ikke... ;-)

  @Jeg er som regel også meget meget bedre til at tale om ting end at få dem gjort. Har fx stadig ikke fået pakket den symaskine ud, som jeg MÅTTE købe i julen. Ahem.

  SvarSlet
 9. Hold da op hvor vildt!! Jeg kan hverken hækle eller noget, så jeg er helt på halen over, at du sådan springer ud som krea-blogger ;)

  Og hvad er det for noget med de der mænd og deres slappen af med at håndtere værktøj og frekventere byggemarkeder?! Jeg forstår det simpelthen ikke, og det gav mig en anelse dårlig samvittighed (apropos dit tidligere indlæg), at jeg bare lå i solen med en kop kaffe og en Hercule Poirot-krimi (jep, jeg er gammeldags på krimi-fronten), mens Manden fes rundt og fik ordnet en masse småting. Men jeg tror egentlig, at vi begge gjorde det, vi helst ville. :)

  SvarSlet
 10. Flotte tæpper, hvor er du sej :-)
  Og ja, godt at garn ikke blir for gammelt...jeg har også noget liggende sammen med et par strikkepinde....også i samme pose som det blev båret hjem i (for 3-4 år siden).

  SvarSlet
 11. Så har du jo et projekt til næste baby ;)

  Og P.S.: Det ser rigtig flot ud det tæppe! Sådan noget kan jeg slet ikke... :/

  SvarSlet
 12. Du er så cool med det der hækleri :-) Jeg er overhoved ikke krea og har næsegrus beundring for andre der kan sådan noget!

  SvarSlet
 13. Årh - så fint et alfabet tæppe! Det vil jeg enormt gerne have opskriften på (ikke at det er aktuelt lige nu!) Det andet er også rigtigt fint - men bogstavtæppet - det er intet mindre end imponerende! (sidder i øvrigt og tænker på, om farven indikerer, at kamæleonen er en lille dreng)

  SvarSlet
 14. @GG: Ja, bare vent. Snart bliver jeg så krea, at jeg hækler et betræk til bloggen. Eller noget andet helt vildt og cwazy... :-)

  Ved ikke lige, hvad der sker for de ivrige handymænd, men så længe vi får lov at fede den med bøger og kaffe, så gider jeg ikke granske mere i dén sag.

  @Tanja: Sejt, at du overhovedet har indkøbt grej til strikning. Det kommer jeg vist aldrig til. Jeg evner vitterligt ikke at koordinere to pinde på samme tid.

  @hosria: Haha, baby 3, tænker du? Dér kommer til at gå noget tid, kan jeg godt afsløre. Men tak for tæppe-roserne :-)

  @Birgitte: Jeg er VIRkelig heller ikke krea. Men jeg kan hækle ligeud, åbenbart, og det kan jeg så omsætte til tæpper. Når jeg sidder og hækler, spiser jeg heller ikke (så meget). :-)

  @Rie: Du siger bare til, så skipper jeg opskriften af sted til dig. Selv om det ikke er aktuelt endnu, kan det jo blive det, og så er det altid rart lige at have et tæppe parat ;-)
  Kamæleonen kender vi ikke kønnet på endnu. Men vi håber, den vil flashe om nogle uger, når jeg skal scannes igen. Men det grønne tæppe er til en vis baby i Roskilde, og dét skulle ifølge scanningsbillederne blive en lille dreng :-)

  SvarSlet
 15. Sikke en fin side du har!
  Jeg er fuldstændigt forelsket i dit alfabettæppe!! Sender du opskrifter hvis man spørger pænt? :)
  Jeg følger lidt med herinde :)

  SvarSlet
 16. Hej Diktesoph og velkommen til :-) Sender dig gerne opskriften (og du behøver såmænd ikke engang spørge specielt pænt :-)), men jeg kan ikke finde din mail-adresse nogen steder. Troede egentlig hele konceptet med Blogger og deres kommentar-valideringshalløj var, at jeg som admin skulle kunne se kommentatores mailadresse, men det er altså ikke tilfældet. Så skriv din mail her eller send mig en mail på shopamokka@gmail.com - så skal jeg fluks sende dig en alfabetopskrift.

  SvarSlet
 17. Skønt at du deler :) Det ser så fint ud!
  Min adresse er: bsp1504@hotmail.com
  Tak!!

  SvarSlet
 18. Kan man mon med et par års forsinkelse bede om opskriften hvis den stadig findes i Det Våde Hus? :)
  Tak for en god blog!
  Min mail er sophiebrix@hotmail.com

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...