mandag den 11. april 2011

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget

Der er (stadig) rocker-travlt på job. Det trækker tænder ud, men heldigvis har weekenden været über-skøn med solskin og al tid i hele verden til at tumle, lege og nyde at til stadighed undres over, hvor hurtigt sproget hos en to-årig udvikler sig. Det har ladet batterierne godt op, og jeg er nu klar til en sprint her i den kommende uge - påskeferien står nemlig og vinker lokkende til mig ude i horisonten.

Og når det endelig skal være så travlt på arbejde, så kunne det faktisk være meget værre. For se nu her:

Chokolade-/mint-muffins med blå frosting

Afdelings-burgerfrokost (i fredags, godt nok. Ikke i dag). Fordi det var synd for os

Slikbjerg. Til fri afbenyttelse. Ja tak.

Og klokken 14 er der kage (de der muffins var i fredags. Det er jo ikke fordi, vi spiser kage TO gange på en arbejdsdag. Næh nej...). Er der noget at sige til, at jeg bliver stor som et hus? Kamæleonen vil jo smage det HELE. HDD er begyndt at kalde mig Barbamama. Jeg vælger at tro på, at han tænker på, at Barbapapaerne kan antage en milliard forskellige former, og at han synes, at jeg har antaget høj og slank-formen. Og ikke fordi jeg efterhånden er nemmere at hoppe over end at gå udenom. Jo, det må helt klart være det, han mener...

6 kommentarer:

 1. Barbamama, det er da hende supermoren, der lige kan forvandle sig til et badekar eller en bagemaskine. Det er da så sejt, og så er det jo helt ligemeget, om man så er lidt bred om hoften!

  Og alt det godis er en temmelig god reklame for din arbejdsplads :-)

  SvarSlet
 2. Hvis jeg en dag får brug for et nyt arbejde, så hører du altså lige fra mig. Dit arbejde kan helt sikkert bruge mig - om ikke andet så til at bestige slikbjerget og hjælpe jer af med kagen.

  SvarSlet
 3. Barbamama er da sej! Hende skal du ikke være ked af at blive sammenlignet med (og hvis det ér fordi du er blevet lidt bred, så er HDD da ikke sød, sådan at drille dig med det!).

  Men UHM hvor er jeg lige blevet lækkersulten - og jeg har endda lige spist frokost! :)

  SvarSlet
 4. Øj-sådan gad jeg osse godt det var på mit arbejde, især på den lange torsdag... men desværre kommer borgerne jo rendende ;-) og derfor har vi ikke sådan noget stående fremme (det er ikke fordi vi er hellige og ikke spiser kage, hehe)

  SvarSlet
 5. Mmm... kage, burger og slik! Så lyder det pludselig ikke så slemt at arbejde... tilbage til job-søgningen, Ria! ;)

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...