torsdag den 19. maj 2011

Indoktrinering

Ikke så langt fra, hvor vi bor, er der sådan et slags mødelokale i en stuelejlighed. At dømme efter plakaterne udenfor, er det hhv. SF og Socialdemokraterne, der slår sine folder i lokalerne (hvorfor jeg så har set en hel hær af folk med violiner derinde engang, skal jeg lade være usagt. Men SF'ere og Socialdemokrater spiller sikkert også violin. Og måske endda i flok?).

Uden at sige for meget om, hvordan vi stemmer hjemme hos familien Øgle, så kan jeg godt løfte sløret for, at hverken HDD eller jeg planlægger at sætte vores kryds (hvis det der valg ellers nogensinde bliver udskrevet) ved Helle Thorning eller Anne Grete Holmsgaard, som er dem, der lige nu pryder vinduerne til mødelokalet. Men hvis Øglen gerne vil stemme på dem (eller deres efterfølgere), når hun engang bliver 18, så skal hun da være så hjerteligt velkommen. Synes jeg. Er dog ikke sikker på, at HDD er helt enig.

Ihvertfald er Øglen, de sidste par gange, vi er gået forbi vinduerne, begyndt at sige ting som "Adddr!", "Farlig dame" og "Øglen bange". HDD ser vældig uskyldig ud, når jeg spørger, om det er ham, der har været i gang med propagandaen (eller mangel på samme), så måske det bare ligger i generne. Eller måske HDD lyver. Det gør han sq nok...

2 kommentarer:

  1. Hahaha... Det er sgu sjovt! Børn er så nemme, lige til og umiddelbare. Hver gang Johannes ser en fodboldspiller i hvidt råber han FIK(ÅÅÅÅÅ), FIK(ÅÅÅÅ) - FCK, kan du nok høre.... Måske knap så politisk, men sjovt.

    SvarSlet
  2. Tror umiddelbart det er noget fædre dyrker! Mine drenge er fra faderens side opdraget til Brøndby IF og alt det der... Tror sgu man skal lede længe efter mødre, der prøver at få ungerne til at synge 'Mulberry' eller noget i den stil ;-)
    Heldigvis får børnene deres egen mening hen ad vejen - således holder min yngste nu med Barcelona (har prøvet at forklare ham, at det ikke lige er et Superliga hold)!

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...