fredag den 13. maj 2011

Meget kan jeg klare

- men når Øglen hvine-råbe-skriger "NEGER NEGER NEGER", når vi tumler og kilder, så kommer jeg alligevel til kort. For ret meget blegere end mig, bliver man næppe. Jeg håber, at hun bare er lidt m-/n-forvirret, og at hun ikke er ude på at skifte sin moar ud. Alternativt er hun ret farveblind.

Men på den anden side er det meget rart, at hun allerede fra en tidlig alder anerkender forskellighed. Så kan det være, at vi slipper for, at hun vokser op og synger denne her hele tiden:


Disclaimer: Nej, jeg er ikke racist, og hvis nogen føler sig stødt, beklager jeg dybt. Det var ikke min hensigt. Men Øgle-barnet har vitterligt gjaldet 'neger neger neger' gentagne gange her til aften. Og så vidt vides er hun heller ikke racist.

4 kommentarer:

 1. Ha ha ha, hvor er hun altså fantastisk den lille øgle :-)

  SvarSlet
 2. Ha ha...ved hun så også hvad det betyder?

  Ps. Har du ikk et indlæg fra igår som forsvandt? Jeg udgav et indlæg igår på min blog og idag er det pist forsvundet...jeg synes jeg kan huske jeg læste noget med at du var syg og havde spist havregrød...men det indlæg er da væk. Jeg er da bange for at blogger er syg.

  SvarSlet
 3. @Therese: Ja, hun er ret sjov i øjeblikket (OGSÅ i øjeblikket :-))

  @Tanja: Det tror jeg dog ikke. Er ret sikker på, hun mener, det betyder "mere" :-)

  Ang. dit ps, så har du sikkert selv luret, at Blogger virkelig har skabt sig de sidste par dage? Noget med noget opdatering, der slettede en masse indlæg (og kommentarer), som de så lige skulle have genskabt. Og det tog åbenbart sin tid...

  @Husmoder: Haha, havde helt glemt Norge :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...