tirsdag den 17. maj 2011

Plus på kontoen

HDD og jeg gik begge to tidligt fra arbejde i dag. Fordi jeg for et par uger siden var blevet ringet op af uTROlig glad bank-type, der præsenterede sig som vores nye bankrådgiver (huh?), og som var SÅ glad for "sådan nogen som os" (Poul Krebs-fan?). Så derfor havde hun en million milliard spændende ting, hun gerne ville tale med os om. Jaså? Jeg havde tålmodig-hatten på den pågældende dag, så jeg opfordrede hende til at fortælle løs. Og det gjorde hun så. Men jeg glemte lidt at høre efter og kan desværre kun huske, at en af de Helt. Vildt. Spændende. Ting var, at vi nu kan hæve i 'fremmede pengeautomater' (lyder så racistisk) uden gebyrer.

SCORE!

Nå, men jeg spurgte så Nye Bankrådgiver, om ikke hun kunne være så sød at sende os noget skriftligt på alle de der Spændende Ting. (Så kunne jeg nemlig genfortælle det til HDD (som interesserer sig noget mere for det der bank-noget, end jeg gør) uden at behøve at sige, at jeg lissom havde glemt at høre efter). Men nej, det kunne hun ikke. For hun ville SÅ gerne mødes med os. Og sige hej og byde os ordentligt velkommen og sådan noget.

Ehm. Okaaaaay...? Altså, jeg vil da medgive hende, at vi nok ikke er de værste kunder at have indenfor dørene, men med mindre det går rigtig dårligt for banken, så kan vi umuligt være de bedste heller. Men ok, da - vi kunne godt mødes med hende, når nu det tilsyneladende betød så meget. Tjekkede kalender. Aftalte et tidspunkt for et møde (i dag). Var ude i en mini "you hang up. No - YOU hang up"-situation i vores gensidige forsøg på at være søde og høflige. Og bagefter modtog jeg så pr. email en tak for vores behagelige samtale og en bekræftelse på, at vi skulle mødes i dag. Kl. 15.30. I filial på Østerbro. Med Nye Bankrådgiver.

 Hvem ved - måske Nye Bankrådgiver også er en alf? Billede herfra

Så HDD og jeg gik tidligt fra arbejde. For at nå ud på Østerbro til møde om de der Helt. Vildt. Spændende. Ting. Farmor var rykket ud for at hente Øglen og passe hende, til vi var hjemme igen, og i det hele taget var der styr på det hele.

Eneste problem var så bare, da vi ankom til Nye Bankrådgivers filial. Hvor Anden (meget ung) bankrådgiver-type tog imod os med et stort smil. Som i dén grad falmede, da hun hørte, hvem vi skulle tale med. For hun var lige gået. Til noget med noget kursus. Og om vi var helt sikre på, at det var i dag. Det var vi helt sikre på, men vi sagde til Unge Bankrådgiver (der så lidt ud som om, hun var bange for, at vi ville begynde at slå), at det ikke gjorde så meget. At der nok bare var gået et eller andet galt i det dersens edb-system. Og at hun ikke skulle tage det så tungt - hvis de bare kunne skrue renterne på vores boliglån ned på 0%, så skulle de ikke høre mere fra os. Og så lo vi. Og chit-chattede om vandhaner som installationskunst (man skulle nok have været der) og lo lidt mere. Og var i det hele taget sært overskuds-agtige. Måske fordi solen skinnede lidt lige dér. Og fordi vi havde taget tidligt fri fra arbejde. Og der var nogen, der tog sig af Øglen. Og fordi ingen af os i virkeligheden gad til det der møde.

 - få en ny bankrådgiver. Billede lånt her

Unge Bankrådgiver syntes vi tog det forbavsende godt. Og begyndte efterhånden at ligne en, der ikke længere var bange for at få tæv. Grinede endda lidt. Og tjekkede mit sygesikringskort - "bare for lige at se, hvad det var, samtalen drejede sig om". Da hun kom tilbage, tror jeg, hun havde haft Nye Bankrådgiver i røret. Hun lovede i hvert fald højt og helligt, at hun nok skulle ringe til mig i morgen for at aftale tid til et nyt møde. Ama'r Halshug. Og vi forlod banken med ordene "det er noget RIGTIG spændende og godt, hun vil tale med jer om. Så I kan GODT glæde jer!" klingende i ørerne.

Jowjow. En bank-cliffhanger. That's a first.

Men så var det jo, at vi lige pludselig havde en times tid til overs, HDD og jeg. Bevares - vi kunne da godt tage hjem til Øglen og farmor, men dels ælllsker farmor at have lidt alene-Øgle-tid, dels havde vi lige fyret i omegnen af 30 kr. i parkometeret (man er vel jyde?!). Så vi stjal os til en times kærestetid. På Kafferiet. Som jeg elsker, men hvor jeg kommer alt for sjældent. Hvor vi fik en kæmpe-kop kaffe og en cookie. Hver. Læste i blade, snakkede og grinede. Slappede af, holdt i hånden og skrællede de sidste ugers alt for massive travlhed af.

 Ser det ikke bare ud som sådan ca. verdens hyggeligste sted? Billede herfra

Det var bare en time, men det føltes som meget længere. På den rigtig gode måde. Og da vi kom hjem, var vi begge ladet helt op. Og kunne faktisk godt overskue, at Øglen humør-vendte på en tallerken og gik fra skraldgrinende (mens farmor var på besøg) til stortrampende, surmulende og snotsprøjtende, fordi hun ikke fik lov til at spille "Raz Krum" (Rasmus Klump-vendespil for dem, der ikke taler Øglsk) på iPad'en a) med ketchuphænder, b) i badekarret. Det blev bare mødt med en konspiratorisk "hvad har hun sving i"-skuldertrækning HDD og jeg imellem, og på magisk vis lykkedes det at dysse hende ned, proppe hende i bad og få hende til at glemme ham der Raz Krum. Nærmest samtidig med, at vi nåede at vaske op, lege med Øglen og få handlet (på det der internet, I ved). Som la grande finale gik Øglen i seng uden de store sværdslag, og hun sov 15 minutter efter, hun var blevet puttet.

Og alt det pga. vores Nye Bankrådgiver og hendes ikke så opdaterede kalender. Det er da egentlig meget godt. Glæder mig allerede til næste gang, hun glemmer en aftale med os. Det giver nemlig plus på overskudskontoen, lader det til...

8 kommentarer:

 1. Du er simpelthen så herlig og jeg glæder mig til at møde dig. Du ved den der kaffe på legepladsen;)
  Jeg har nydt dit indlæg og grinet en hel del - især Raz Krum på iPad'en med i badekarret...ja og alt det andet også;)

  Fantastisk med plus på overskudskontoen - det er ikke så skidt med aflyste bankmøder, når det kan give noget så godt og givede som plus lige dér;)

  Kh

  Ps. Hov jeg får lige svaret på din mail i morgen=)

  SvarSlet
 2. Åh det er også mit ultimative yndlings hemmelige sted i København - jeg ELSKER kafferiet!

  Og nu er selv JEG nysgerrig efter, hvad i alverden en bank dog kan byde på af spændende sager - du bliver nødt til at komme med en opdatering.

  SvarSlet
 3. Der burde være et link til en der kommentar, for den bankrådgiver vil jeg da også have!!!

  SvarSlet
 4. hahahaha! hvor fantastisk at et aflyst møde kunne ende sådan :-)

  en anden ting er - hvorfor er det de der (mennesker der ringer med gode tilbud) aldrig vil sende noget på skrift, når man nu ikke har hørt efter?

  SvarSlet
 5. Du er for sjov. Tror du din bankrådgiver har en søster i en bank i Åårhus? Eller bare en veninde? Vil nemlig svært gerne have plus på overskudskontoen - og en stor kaffe og cookie.

  SvarSlet
 6. Dejligt med kaffe og overskud. Jeg er spændt på at høre hvad det egentlig er for noget hende bank-damen vil tale med jer om :-)

  SvarSlet
 7. Jeg elsker også den følelse af uendelig frihed/fritid man kan få, når noget planlagt aflyses. Især kedelige ting som bankmøder og den slags - også selvom jeg er blevet lidt nysgerrig på, hvad det er en bank kan tilbyde, som de selv er SÅ meget oppe at køre over.

  SvarSlet
 8. @Mille: Tak for de søde ord. Og kaffen på legepladsen må vi snart gøre alvor af!

  @Lisbeth: Kan godt forstå, at du elsker Kafferiet. Der er hyggeligt, kaffen er god, og betjeningen er også god. Skal vist til at komme der mere. Når jeg skal på barsel, SÅ... :-)
  Skal nok komme med en opdatering på bankhalløj (selv om jeg er lidt skeptisk, må jeg tilstå).

  @Mette: Er sikker på, at hun godt vil have dig som kunde også. Men det er måske lidt upraktisk for dig at have bankrådgiver på Østerbro? :-)

  @Karoline: Ved heller ikke, hvorfor de aldrig vil sende noget. Det er da irriterende. Nu har hun så lovet at sende ET eller andet, men det var noget, der skulle underskrives og ikke umiddelbart noget, der lød spændende...

  @Camp Chaos: Jeg kan spørge hende, næste gang jeg snakker med hende. Så'n lidt "hvaøh... har du en søster i Århus? For så kender jeg en, der gerne vil møde hende..." Kommer kun til at lyde LIDT skummelt :-)

  @Tanja: Det samme her. It better be good!

  @GG: Jeg havde helt glemt, hvor stor en frihedsfølelse en skaldet (fri)time kan give. HDD og jeg er også blevet enige om, at vi skal til at have sådan nogle timer lidt oftere. Godt nok bliver det vanskeligt at planlægge et aflyst møde, men en planlagt kop kæreste-kaffe kan formentlig også nå deropad på frihedsbarometeret...

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...