onsdag den 11. maj 2011

Red en hval

Ovre hos Superheltemor kan en heldig læser vinde en bObles-hval (med lad lige være med at deltage, for så er mine chancer større, mkay?!). Jeg kan godt lide hvaler. Når de svømmer i vandet, eller når de er lavet af hårdt skum - hvadenten de så er i farver eller Steiner-træ-agtige. De er så søde og store - kluntede og yndefulde på én gang. Når de er nede i vandet. Ellers strander de, og så ryger det yndefulde. Så er de bare store...

Hvalen, der gik på grund i Vejle sidste sommer. Billede herfra

Gæt, hvem der også bare er stor. Uden yndefuld. Og uden vand (eller altså - indvendigt er der vist rigeligt. Det er udvendigt, det mangler. Mon mit arbejde gider stille et stort kar til rådighed, hvor jeg kan arbejde fra - så kan det være, at jeg kunne bevæge mig lidt hurtigere?!)

21+6 og allerede stor som en - ja, en hval. Og 18 uger tilbage at vokse i. Kan godt blive lidt bekymret for, hvor stor jeg når at blive...

Jowjow. Det bliver en stor sommer, vi går i møde...

20 kommentarer:

 1. Jeg synes du ser SMART ud! Bælte, tørklæde og det hele. Det er altså påklædningsoverskud for dem der stadig sidder i nattøj.

  SvarSlet
 2. Hval? Hvor? Jeg synes, at du ser såååå fin ud.

  SvarSlet
 3. De andre gravide (mig!!!) er dybt misundelig på dit påklædningsoverskud og på bulen.. Altså min 20+1 bule blev så sent som igår tolket som en spist-for-meget-kage bule ;)

  Det er vidst bare sådan at 2. Gangs gravide vokser hurtigere :)

  SvarSlet
 4. Wauw hvor er du fin. Savner helt min tykke mave når jeg ser hvor flot du er...:-)

  SvarSlet
 5. Jeg synes nu du er en flot 'hval' ;-)
  Mere bekymret for at du står på toilettet og tager billeder??!! hehe..

  SvarSlet
 6. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Hvor er du fiiiiin! Dejlig hval-vom!:)

  SvarSlet
 7. I er søde, allesammen. Men jeg ER stor.

  @Karoline: Påklædningsoverskuddet kommer helt af sig selv, når man går på arbejde og til møder og skal ses af andre mennesker end en selv (og Øgle og HDD). Tørklædet kom primært på, fordi jeg har så ondt i halsen (og faktisk er gået hjem fra arbejde, fordi jeg er så snottet) :-)

  @Vevika: Tak. Du er sød! Kigger snart over til dig efter billedspam af søde lille V.

  @Alice M: Det er faktisk også først inden for de sidste to uger, tror jeg, at man for alvor er begyndt at kunne se, at der sker noget, der ikke kun omhandler kage. Indtil da så jeg bare tyk ud. (Og ja - 2. gangs gravide vokser vist hurtigere. Jeg har i hvert fald ingen mavemuskler tilbage, som den lille skal tvinge fra hinanden. Så dén vej er passagen fri, om man vil :-))

  @Vibeke: Tak. Det var sødt sagt. Og det er jo egentlig ret fantastisk med sådan en tyk mave - selv om den godt nok også bare kan være tung og besværlig.

  @Birgitte: Tak. Bliver du lidt beroliget, når jeg siger, at det er i 'forgangen' til et toilet, jeg står? Hvalen dækker altså ikke over selve kummen, men en vask mere. :-) Blev bare nødt til at tage et billede, da jeg kom på arbejde i morges, da nummer 100 havde kommenteret, hvor kæmpestor jeg er.

  @Søde Husmoder: Shit - måske er Kamæleonen i virkeligheden en hval?! Måske derfor jeg er bygget så meget ud allerede...

  SvarSlet
 8. Jeg synes nu heller ikke, at du ser alarmerende stor ud. Kun smuk!

  Men jeg kender bestemt følelsen af at føle sig hval-agtig, uanset hvad andre siger. Jeg synes godt nok også at min "bule" buler mere og mere, og så sent som igår måtte jeg knibe en lille tåre, da jeg opdagede, at vægten nu har passeret 70 kg. Det var SÅ hård en kamp at få den presset under 70 efter sidste fødsel, og jeg orker ikke at skulle til det igen. Jeg håber, at min krop opfører sig anderledes næste gang og af sig selv lader kiloene "rasle af". :)

  SvarSlet
 9. Synes du er aldeles smuk!!!

  Men det der med højgravid og højsommer (som omtalt i sko-indlægget længere nede)det kan altså IKKE anbefales! Ret strengt at sige når nu du ikke kan gøre noget, I know.....
  Fødte selv i juli 09 og det var KAMP varmt i ugerne op til (ironisk nok vendte vejret den dag lille-manden meldte sin ankomst)med meget prusten og stønnen til følge. Og det endda til trods for, at jeg kun tog 10 kilo på og havde minimalt vand i kroppen.....
  Vil tænke på dig hen over sommeren :o)

  SvarSlet
 10. Årrrrh, så fin og petit smukt gravid!!!

  Jeg kan desværre ikke i weekenden. Men sender lige en sms :)

  SvarSlet
 11. Ja, det må det være...tik tak tik tak...men det er frygteligt, at jeg allerede sukker efter maven, de små spark og ja hele forventningens glæde og så selvfølgelig den lille nuttede robede der kommer ud!!! Jeg har to fantastiske graviditeter og lynfødsler bag mig. Oplevede kun at jeg blev tyk og fik vand i kroppen, som de værste gener og lidt halsbrand!
  Man ved aldrig hvad der sker...
  Nyd det lige lidt ekstra ok? Men jeg ved man har dage hvor det føles tungt og hæmmende...

  SvarSlet
 12. Årh hvad!! Jeg har vist lige været lidt fraværende og gået glip af en nyhed!! MiniØgle på vej - sejt og tillykke!

  SvarSlet
 13. Du er da slet ikke hval, bare flot!

  Jeg har aldrig været så stolt af min krop, som da jeg var gravid - nu er jeg bare (igen) lidt for tyk...

  SvarSlet
 14. Mine drenge har en bog af Kim Fupz Aakeson, der hedder: Manden og Damen og Noget i Maven. De får en abe! ;-) Så heldig er du nok ikke!!! hehe...
  I øvrigt en meget fin bog om kærlighed og om at acceptere forskelle.

  SvarSlet
 15. Jeg ser ingen hval !! - udover på Vejle billdet :-)

  SvarSlet
 16. Årrrrh, så fin og petit smukt gravid!!!

  Jeg kan desværre ikke i weekenden. Men sender lige en sms :)

  SvarSlet
 17. SÅ fin er du! Åhh bare det var mig??? (Hov hvem sagde det???)

  Bare strut med maven du ender med at savne det!!!

  SvarSlet
 18. @GG: Det var pænt sagt. Tak for det. Heldigvis har jeg ikke en vægt (eller - det har jeg vist et eller andet sted, men jeg bruger den ikke. Hader vægte og bruger hellere mit tøj som målestok for kropsligt velvære. Jeg var heldig sidste gang, jeg var gravid - hoppede i mine gamle jeans omkring en måned efter fødslen og var tilbage på min gamle vægt (+ et enkelt kilo eller to) efter 3-4 måneder. Håber, det går lige så nemt denne gang...

  @Maibritt: Åhr, tak for ros. Og tak for sommer-advarsel (som jeg jo desværre ikke kan gøre så meget ved. Det skulle vi have tænkt lidt nærmere over i vinter ;-)). Men er sikker på, at lidt tanker fra dig nok skal hjælpe, og ellers må jeg ty til den velkendte messen "det er bare en fase det er bare en fase det er bare en fase" :-)

  @the_fynne: Tak :-) Jeg var også ret stolt af min krop, da jeg ventede Øglen - så var der nemlig lige pludselig en mening med, at jeg bulede ud alle vegne - så jeg håber, at stoltheden kommer igen denne gang. Skal bare lige blive LIDT mere gravid at se på og lidt mindre kage-kvabset; så er den forhåbentlig hjemme. (Og hvis nogle af de kilo, der har sat sig på hofterne, så gad krybe op på maven, så er der ikke et øje tørt...)

  @Birgitte: Man skal aldrig sige aldrig. Måske kommer der en abe ud. Måske en hval. Måske en gigantisk lagkage med arme og ben... :-)

  @Therese: Jojo, hvis du kigger godt efter på det nederste billede og måske virrer lidt med hovedet. Så kunne man godt tro, at jeg var en hval. Har endda samme farve tøj på som hvalen på VEjle-billedet (altså, jeg ved godt, at hvalen ikke har tøj på, men du ved... :-))

  @AC: Tak for sms. Og for ordet 'petit', som jeg vist - uden at lyve - ALDRIG har hørt før i en beskrivende sætning om mig :-) Håber, det lykkes med playdate i dag.

  @Mille: hov. Er det et biologisk ur, jeg hører tikke? ;-) I skal da ha' en treer, skal I ikke? Og ja, jeg ved godt, jeg kommer til at savne maven. Der er nu noget helt særligt ved at være gravid. Men nogle dage føler man sig bare større, mere hvalet og mere besværet end andre dage. Og det er ikke hval-dagene, jeg kommer til at savne...

  SvarSlet
 19. Ja, det må det være...tik tak tik tak...men det er frygteligt, at jeg allerede sukker efter maven, de små spark og ja hele forventningens glæde og så selvfølgelig den lille nuttede robede der kommer ud!!! Jeg har to fantastiske graviditeter og lynfødsler bag mig. Oplevede kun at jeg blev tyk og fik vand i kroppen, som de værste gener og lidt halsbrand!

  Man ved aldrig hvad der sker...
  Nyd det lige lidt ekstra ok? Men jeg ved man har dage hvor det føles tungt og hæmmende...

  SvarSlet
 20. Årh hvad!! Jeg har vist lige været lidt fraværende og gået glip af en nyhed!! MiniØgle på vej - sejt og tillykk

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...