onsdag den 18. maj 2011

Redebyggeri

HDD siger, at det er for tidligt at begynde at købe de (i virkeligheden relativt få) ting, vi skal bruge, når Kamæleonen kommer. Aner ikke, hvad han snakker om, for der er jo kun... fire måneder... Som indeholder alverdens fri- og feriedage. Og noget med noget barselshalløj nogle uger inden fødslen. Så der er jo SLET ikke tid til at købe ind.

...

Hrmpf. Hader, når han har ret.

Så jeg er naturligvis blevet nødt til at anskaffe mig et eller andet til mini-Øglen. Noget, som ikke rigtigt kunne gå under betegnelsen køb. Tænketænke. Noget, som er så længe undervejs, at HDD nærmest har glemt en tid, hvor det ikke eksisterede. Tænketænke videre.

Aha!

Hækling. Af en masse garnrester, jeg alligevel havde liggende (så er det vel nærmest genbrug?). Som HDD ovenikøbet længe har være mega-træt af. Totalt win-win. Jeg rydder op i garn-kurv (der godt nok havde brækket sig ud over meget af sofaen), HDD bliver mindre ond i sulet over selvsamme garn-kurv, og jeg får noget dims til mini.

Stribet zig-zag-tæppe. Med lige rigeligt med 'pige-farver' til HDD's smag. Men come on - Kamæleonen skal vokse op i 2100 Libertystof, så jeg tænker, at han overlever en lilla nuance eller to.

Øglen (nu uden overkrop?) indvier tæppet med en lille regndans

Desværre er det jo sådan, som jeg vist også har nævnt før, at jeg kun kan hækle ligeud. Så Kamæleonen ender med at blive Barnet Med Alle Tæpperne. Det er lidt synd for ham. Men alternativet er, at han bliver Barnet Uden Nogle Ting Overhovedet, og så tænker jeg, at tæpperne må være at foretrække. Eller hvad? Hvorom alting er, så har jeg nu ikke rigtig noget garn tilbage, så hæklerierne stopper her. Så ikke mere wannabe krea-blog herfra. Pwomise!

****


Og nej - der er ikke nyt fra Nye Bankrådgiver. Eller, dvs., at hun ringede og undskyldte mange gange. Og sagde, at hun ville sende et eller andet, vi skal underskrive (de Helt. Vildt. Spændende. Ting?) med posten. Kan jo slet ikke sove for bare spændingzzzzzZZZZZ...

10 kommentarer:

 1. Wow hvor flot! Du får i hvert fald hæklet mere end mig;)

  Kh

  SvarSlet
 2. Selvfølgelig skal lillebror da ha' noget, skal han. Fire måneder er jo lige om lidt. Køb du bare :-)

  Skønt tæppe for øvrigt.

  SvarSlet
 3. Det er så fint. Næste gang vi ses (forhåbentlig snart - hvad bliver der af den der spejderhytteweekend?) skal du lære mig at hækle zigzag.
  Knus

  SvarSlet
 4. Hvor er det fint!

  Jeg kan kun hækle boldnet, så du må sige til, når han får brug for sådan et.

  For han får da helt sikkert brug for et boldnet. Gør han ikke? Hvem kan leve uden et hjemmehæklet boldnet?

  SvarSlet
 5. Så flot....helt klart at foretrække øgler med MANGE tæpper end nogen helt uden :)

  Gdo dag med flere forberedelser....

  Karen

  SvarSlet
 6. Tiden går hurtigere end man tror. Da jeg var gravid, var der mange ting jeg kiggede på og tænkte at det skulle jeg købe, men jeg ville vente, for der var jo masser af tid til baby kom. Lige pludselig var baby der altså og jeg havde ikke fået købt en skid (okay, måske lidt, men der var ting der manglede).
  Fint tæppe i øvrigt og jeg må altså gi' HDD ret, det er lidt et tøsetæppe (ved I forresten at Kamæleonen er en dreng??)

  SvarSlet
 7. @Mille: Til gengæld får du bagt noget mere end mig for tiden, ser det ud til ovre på din blog :-)

  @Vevika: Jaaaah! Det ER lige om lidt. Kan også mærke, at jeg snart bliver nødt til at købe noget. Om ikke andet, så for at sprede udgifterne lidt... :-)

  @Malene: Det er pære-let. Fandt en opskrift i Blogland engang for 1000 år siden og skruede en anelse på den, og plingeling; zigzag for the world. Begik et andet et for ret præcist et år siden - helt magen til: http://www.hverdagenssurdej.dk/2010/04/mere-weekend-tak.html
  Ved heller ikke lige, hvad der skete med den der spejderweekend. Men synes helt klart, at vi skal gøre noget ved det! Kunne være SÅ hyggeligt.

  @Mille: ALLE har vel et eller andet sted brug for et hæklet boldnet, har de ikke? ;-)

  @Karen Klarbæk: Taktak. Har jo også været ovre og lure på dine fine zigzag-tæpper, som er vildt flotte. Tror dog denne her opskrift er lidt anderledes (hvorfor kan jeg ikke huske, hvor den er fra?!), men zigzag er jo zigzag :-) Også god dag til dig!

  @Tanja: Så med andre ord giver du mig også lov til bare at købe løs nu? :-) Kan være, at jeg bare skal gå i gang, så.
  Mht. tøsetæppet, så jaja - ved godt, at jeg måske skulle have udeladt de lilla/lyserøde nuancer. Men resten er da ret drenget. Eller hvad? Aaaaanyhow, så får Kamæleonen lov til at putte i det alligevel. Så må han (ja, vi har fået at vide, at det bliver en dreng) brokke sig senere, hvis han får farve-traumer :-)

  SvarSlet
 8. Jep, min tilladelse er hermed givet, shop amok til baby, jo før jo bedre ;-) Det ku også være ret smart med det der "baby-starter-kit" man får i Finland (læs evt mere om det ovre hos mig).
  Og jo, resten af tæppet er dejlig drenget...og hvor er det skønt med en lillebror, det vidste jeg jo nok godt hvis jeg gad tænke mig om, men du ved, man læser jo om så mange bebser i mavser her i blogland for tiden :o)

  SvarSlet
 9. Sejt tæppe! Jeg synes Kamelæonen er heldig med at have en mor, der kan lave fine tæpper til ham. Og jeg kan altså ikke forstå hvorfor HDD klager over farvevalget. Det er da nærmest sådan regnbue-agtigt...

  SvarSlet
 10. Jeg bøjer mig i støvet for dine hækle-kundskaber! Bare man selv var så kreativ ;-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...