fredag den 20. maj 2011

Shoppe-trang!

Nå, men siden jeg nu ikke må købe noget til Krummen (som jeg vist lige så godt kan omdøbe Kamæleonen til - HDD kalder ham det konsekvent, og jeg staver alligevel Kamæleon forkert hele tiden), så kan jeg vel gå på udkig efter noget til mig selv?! For jeg craver at bruge penge. Som jeg godt nok ikke har, men altså - det er en craving, og jeg er gravid, så jeg må godt. Basta.

Udfordringen er bare, at jeg tilsyneladende ikke kan begrænse mig. Jeg har netop brugt en h***** masse penge hos Hø&Møg - toppe, barselsbukser og andet mave-venligt tøj (og sikkert også noget mave-uvenligt tøj - glemmer stadig dunken engang imellem. Utroligt nok). Jeg har bare ikke modtaget noget af det endnu, så det er ret nemt at bilde mig selv ind, at jeg overhovedet ikke har shoppet. Så jeg har kigget lidt mere på nettet og har fundet nogle ting, som jeg jo helt sikkert ikke kan leve uden:

*Klassiske sølv-hoops fra Julie Sandlau, fx. Det er jo ikke muligt at blive ved med at eksistere, hvis jeg ikke får sådan et par. Vel? Især ikke fordi jeg kun har ét par sølv-øreringe, og det er jo sletter ikke nok. Vel? Så det eneste, der adskiller mig og øreringene udover en slunken konto er spørgsmålet om, hvorvidt det skal være de små eller de store hoops. (Jep, jeg har store problemer...)
 Billede lånt her

*Underskøn Diane von Fürstenberg-kjole, som jeg tilfældigvis faldt over på Trendsales. Jeg har et eller andet med hende DvF og har meget svært ved at lade en smuk kjole glide mig af hænde. Også selv om den i virkeligheden er for dyr og for elegant i forhold til, hvad jeg har brug for lige nu. Står nemlig desværre ikke liiiige og skal til en fest, hvor så elegant beklædningsgenstand er påkrævet (det er så her, en af jer lige smider en invitation til et eller andet min vej - om ikke andet, så bare proforma, så jeg kan overbevise mig selv (og HDD, selvfølgelig) om, at købet er helt berettiget). Så selv om man godt kan være gravid i kjolen (siger sælger), så nytter det jo ikke noget, hvis den ikke bliver brugt. Og det der med at sige, at det jo bare er den kjole, jeg skal bruge til Krummens barnedåb, det ved vi jo godt allesammen ikke holder en meter. For når den barnedåb engang kommer, er jeg enten for tyk, for ammende (selv om den faktisk ser ok ammevenlig ud på måske-falder-brysterne-alligevel-ud-af-sig-selv-måden) eller for jeg-craver-nyt-tøj-agtig til overhovedet at gide at kigge i skabet efter noget, jeg har i forvejen.


Billede lånt hos thisnext.com

*Ny pusletaske. Fordi jeg ikke rigtig orker at se mere på den Gaia & Ko jeg havde sidst. Desuden er den blevet temmelig træt i betrækket efter flittig brug, så farvel med den. Har længe cirklet om en Storksak Elizabeth - det gjorde jeg allerede, da jeg ventede Øglen, og min lyst til at eje tasken er ikke blevet mindre af, at jeg har set Ann-Christine flashe den på legepladsen fra tid til anden. Men nu er det bare sådan, at HDD skal have en hel del barsel i denne ombæring. Det havde han ikke med Øglen, så derfor havde jeg mere eller mindre frit slag til at vælge pusletaske (og så valgte jeg en sort Gaia & Ko?! Vorherre bevares!), men denne gang vil han gerne have noget, han magter at blive set med igen og igen og igen. Så jeg har lagt hovedet i blød. Og faldt egentlig først for en lækker sag fra Liebeskind, som Cecilie viste for et stykke tid siden. HDD var dog ikke overbevist (nok egentlig med rette), så nu har jeg bestemt mig for, at sidste nye fund skal overbevise ham helt og aldeles. Har nemlig lige fået øjnene op for Ally Cappelino, og mere unisex bliver det altså ikke. Vel, HDD?!

Billede lånt herfra 
Skal så bare lige overbevise mig selv om, at det er ok at give det samme for en taske i noget oilskin-lignende halløj med ca. 5 kvadratcentimeter læder på, som for en taske lavet nærmest udelukkende i kernelæder. Men man kan vel vænne sig til meget...

Og så er der alle småtingene. Alle de der nice to have-ting (fordi ovenstående, som tidligere beskrevet, jo er intet mindre end livsnødvendige). Måske man skulle spørge TDC, om ikke de er søde at kappe internetforbindelsen herhjemme. Så kan jeg nemlig ikke netshoppe, og det ville hjælpe en hel del, eftersom jeg nærmest aldrig shopper i fysiske butikker. Alternativt kunne jeg ringe til Nye Bankrådgiver og spørge, om hun ikke kan inddrage mit Dankort. Eller bare spærre det (kan nemlig kortnummer og udløbsdato og alt det jazz udenad). For noget bliver der nødt til at ske.

Og oveni alle de der livsnødvendigheder skal der så også være penge tilovers til Krummen. Som måske/måske ikke må tage på sin kappe, at vi skal have en søskendevogn. Hvad har I andre af erfaringer med sådan en svend? Er det nødvendigt, når der er 2,5 år mellem poderne? Nogle veninder siger nej. Andre kigger på mig, som om jeg er gal, når jeg end ikke havde overvejet det. Men når der er 3 km til vuggestuen, og det nok bliver mig (og baby), der skal hente Øglen hver dag, så er det måske meget rart. Eller hvad? Argh!

Nu er jeg forvirret. Men forvirret er godt. For jeg shopper sjældent, når jeg er forvirret. Og nu er jeg også blevet i tvivl om, hvorvidt DvF-kjolen i virkeligheden er for udringet (selv med en top under), når man som jeg render rundt og ligner hende her. Argh. Tror bare, jeg går i seng. Godnat. Blev der sagt.

6 kommentarer:

 1. Den der taske fra Stilleben er i hvert fald viirklig fin!
  (Men kan også anbefale Liebeskind taskerne ;)

  SvarSlet
 2. Ha ha ha, adr nogle klamme patter hun har hende damen fra dit link !!! :-)

  Hvad er en søskendevogn?

  Den er da ret fin den pusletaske, og bestemt unisexet.

  Jeg købte en Elizabeth...fordi den er så pæn...og Kjærsten synes ikke den var FOR femi til at han kunne bruge den, og ellers ville han bare bruge et net, hvis det var. Tænker jeg kan købe en kedelig billig sort kanvaspusletaske til ham, hvis han får brug for det...

  Julie Sandlau ? Jeg siger de store hoops. Det er jo sommer for filan.

  SvarSlet
 3. Allså:
  Øreringe: De små.

  Pusletaske: Ved sgu ikke rigtig. Er nu også ret kræsen med tasker. Ligner den ikke lidt noget safari-værk?

  Kjole: Nej. Den er fin, men hole early: Di får den ikke brugt den før om ræddi lang tid. Mm du har lyst til at komme til Krabbes fødselsdag, som jo er en major event!

  Vogn: Vi skal have en søskende. Ved også næsten hvilken. Mangler bare at finde den i en god, brugt version. Vi har jo så 2 år og 1 mdr mellem drengene. Overvej hvor tit i er på langtur --såen rundt i byen, park eller Zoo, og om Øglen så har brug for at sidde lidt ned, eller om hun bare kan det der med at gå. Jeg ved, at jeg ikke gider bære en sur, træt Krabbe.

  Ps. Allså. HDD. Giv nu Krummen/Varanen lidt, ikk? En uro. Nogle små bløde merino-uld sokker. Et eller andet.

  SvarSlet
 4. @Mette: Ja, jeg synes faktisk også, at Ally Cappelino-taskerne er ret fine. Hun har også lavet en decideret pusletaske, men bliver bange for, at den bliver lidt for lille. Ang. Liebeskind-taskerne, så er jeg helt vild med dem (du har også en, ikke?), så det kan være, at jeg skal købe en på et tidspunkt og så bare lade være med at lade som om, den skal gøre det ud for en pusletaske :-)

  @Therese: Ja, hun er yndig, ikke? ;-) Åh, bliver lidt misundelig over, at du også har en Elizabeth. Jeg synes jo heller ikke, at den er vildt tøset, men HDD gider den ikke rigtig...
  En søskendevogn er en vogn, hvor der kan sidde to børn i. Nogle producenter har både søskendevogne og tvillingevogne. Har kigget lidt på en, som kan 'begge dele' - man kan klikke en liftdel på i den ene side til babyen, mens Øglen sidder som i en normal klapvogn ved siden af. Og når babyen så bliver stor nok til at sidde i klapvognen, så piller man bare liften af igen. Men det er en jungle, for der er en milliard forskellige at vælge imellem...

  Store hoops, siger du? Jam', de ER også fine!

  @Husmoder: Sådan dér! Helt konkret og to the point - kan godt mærke, hvad du arbejder med til dagligt :-)

  Øreringe - er stadig i tvivl. Tror, jeg lader finanserne råde dér...

  Pusletaske - i virkeligheden er jeg vel lidt safari in disguise. Eller... jeg har da i hvert fald VÆRET på safari. Og var især vild med udstyrsdelen. Knap så vild med insektdelen, men den slipper jeg formentlig for, hvis jeg bare nøjes med at købe en taske...

  Kjole - er bange for, at du har ret. Irriterende fornuftigt, men det ER nok ikke lige nu, i min voluminøse tilstand, at jeg skal investere i noget så kropsnært.

  Søskendevogn - åhhh, er stadig i tvivl. Hælder mest til 'skal', for selv om Øglen elsker at gå, så forudser jeg helt klart situationer, hvor hendes ben strejker, og så ved jeg jo godt, hvem der skal bære hende. Desuden har vi jo 3 km til og fra hendes vugger, og selv om jeg ikke planlægger at hike til og fra hver dag, så KUNNE det da være meget rart at have muligheden bare engang imellem. Der kommer til at være 2 år og 7 mdr. mellem øgle-ynglen, så en del kan selvfølgelig nå at ændre sig, men... åh! Hvilken en har I kastet jeres kærlighed på? Jeg har fået anbefalet Carena Double Swing, men har ikke set den live endnu. Og det gad jeg jo godt lige, inden jeg går på jagt...

  Ps - ja, iggå! Totalt pricip-rytter, er han. Tsktsk.

  SvarSlet
 5. Jamen når nu du er ren Blixen, så må du da bare all in på safari´en.
  Vi har fundet ud af, at vvi godt vil have induviduelle kalecher. Altså så hvert barn kan få den skygge og afskæmning som det ønsker - og vi regner med, at de vil noget forskelligt på forskellige tidspunkter.
  Og når man vil have det, så er udvalget begrænset.
  Men jeg har et crush på City Elite - de er altså lækre, sys jeg. og tjotalt i orden kvali og finesser..

  SvarSlet
 6. Jeg har en Elisabeth, og den er fantastisk. Med to børn på 11 mdr og 3,5 år er der jo ikke grænser for, hvor meget man skal slæbe med, og der er god plads. Og nu hvor jeg er tilbage på job, bruger jeg den også der, så den kan kun anbefales. Min mand bruger den aldrig, det er jo min taske. Han bruger bare den gamle grimme blå pusletaske, som jeg blev såååå træt af under første barsel!

  Da lillebror kom til verden sidste år, var vi også meget i tvivl om vi skulle ha' en søskendevogn. Vi endte med at købe en solid klapvogn med 4 hjul, og har så brugt den med først lift og nu bare som klapvogn. Så kunne storesøster sidde i den når lillebror ikke brugte den og i en snæver vending kan de også begge sidde i den nu. Hvis jeg skulle gøre det anderledes i dag, ville jeg have fået købt et ståbræt, men stadig ikke en dobbeltvogn.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...