onsdag den 1. juni 2011

Formulerings-forvirring

Jeg er en heldig kartoffel. For ikke så længe siden vandt jeg en ordentlig skudefuld vitaminer ovre hos Louise, og de ankom med posten i dag. Der er dæleme mange. Så mange, at jeg får helt dårlig samvittighed over, hvor få vitaminer jeg egentlig har spist i denne her graviditet (Med mindre der er oceaner af vitaminer i kage, for så har jeg spist en del...).

Hurra - heldige mig!

Men NU skal jeg i gang. For gevinst-vitaminerne er lige præcis til gravide (også selv om der står på, at de kun må tages efter lægens henvisning, hvis man er gravid), så det kunne jo ikke passe bedre. Og et af glassene er ovenikøbet med "ny forbedret formulering". Det bliver spændende at åbne glasset og se, hvad de har på hjerte, de små piller - og høre, om deres formulering er blevet bedre. Bedre end hvad ved jeg ikke, men det finder jeg vel ud af...

Ny forbedret formulering i det ene glas - en nyhed i det andet...

3 kommentarer:

 1. Haha elsker deres fede slogans;)
  Det var da lige det helt rigtige du ku vinde - håber ikke den nye formulering skræmmer dig, når du åbner glasset;)

  Kh

  Ps. Der er mega mange vitaminer i gulerodskager;) har du spist mange af sådanne kager? Ellers så låner du bare min opskrift, så du kan få både kage & vitaminer;)

  SvarSlet
 2. Hehe.... Jeg ser sådan et Harry Potter scenarie for mig hvor pillerne springer op af glasset og fortæller dig hvad de indeholder. Måske en form for skønsang?

  Gode formuleringer er vigtige... men ved ikke rigtigt hvad vitaminer skal bruge dem til....

  SvarSlet
 3. Ja, det med de der formuleringer står også på mine vitaminpiller. Jeg satser på, at det er sådan lidt ligesom de gamle Läkerol-reklamer, hvor folk får gode tale-evner efter at ha' spist en af de små lakridser. Altså, jeg mener: så jeg bliver ekstra god til at formulere mig, når bare jeg spiser mine piller.

  (dette svar er vist et alt for tydeligt bevis på, at det er for længe siden, jeg har fået taget de der vitaminer. Jeg hader at sluge piller. Stik mig hellere en Läkerol!)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...