onsdag den 15. juni 2011

Goddag Hobbitter, farvel Johnny Depp

Prøliågæt, hvem der har første dag i lære som Hobbit i dag? Ja, jeg spørger bare… (Og nej, det er ikke mig, selv om mine fødder efterhånden er så store, at jeg sq næsten selv kommer i tvivl af og til). Lige pludselig var der åbenbart en ledig plads til hende (eller også var de blevet så trætte af at høre mig sige de samme ting), så fra den ene dag til den anden skal Øglen rykke op på 2. sal og blive en stor endnu større pige. Der er en tre-dages 'oplæringsperiode', men eftersom vi drager af sted mod de varme lande på fredag, må hun nøjes med to dage. Men tænker, at N og S også kan hjælpe hende med at finde sig til rette.

Så nu har undertegnede ikke ondt i Moderhjertet mere. Allerhøjst et lille stik ved tanken om noget nær verdens sødeste pædagog, der desværre IKKE skal op til Hobbitterne, men i stedet bliver nede hos mellemste-øglerne. Men ok - det er jo stadig samme hus, så mon ikke vi (og Øglen, som ret beset må være hende, der kommer til at savne hende mest) får set lidt til hende alligevel?!

Kontor-flytningen i morges gik heldigvis nogenlunde glat. Rimelig effektive flyttemænd, kolleger i hopla og strømstik, der for en gangs skyld artede sig, var på menuen, så efter meget kortere tid end frygtet var afdelingen fuldt funktionsdygtig igen. Og vi har allerede fået det helt hjemligt (er man så for meget på arbejde, når man bruger ordet 'hjemligt' om sit kontor?!) - også selv om jeg måtte sige farvel til den larger than life-Johnny Depp-figur, der har stået ved siden af mig i den sidste lange tid. Men alle gode ting får jo en ende, og eftersom jeg, sidst jeg tjekkede, ikke var Vanessa Paradis, så kunne jeg jo heller ikke blive ved med at have min egen personlige Johnny Depp.

Eftermiddagen byder på playdate på legepladsen og besøg af svigermor, og aftenen skal bruges på at pakke hele lejligheden ned ('kæft, man skal have meget med, når man sådan skal på ferie med en Øgle) og kredse om min telefon. En af mine veninder er på hospitalet og skal sættes i gang i dag, og jeg glæææææder mig til beskeden om, at jeg er blevet tante til en lille dreng. Barselsgaven er hæklet for længst og er klar til aflevering - den skal bare lige pakkes ind. Så nu håber jeg, at der bliver tid til at aflevere den, før vi drager sydpå.

7 kommentarer:

 1. Årh ja, tillykke med hobit-pladsen til Øglen. Ud i www med det og der sker ting og sager. Jeg må vist hellere se at komme igang med mine vuggestueplads-indlæg i yndlings vuggeren, hvor der pt. er 117(!!!) børn på venteliste, til Villum, så der er et styk plads til ham den 1. marts.

  SvarSlet
 2. Næh, STORT tillykke med den lille Hobbit. Hvor fint at det lige ordner sig inden I skal på ferie, så du (i hvert fald i teorien, ik?!) kan slippe bekymringerne og bare nyde.

  Men hvorfor må du ikke få Johnny Depp med på dit nye kontor? Eller med hjem, for den sags skyld?

  SvarSlet
 3. Hvor er det godt. Tillykke med og til den lille Hobbit. Nu er du fri for at spekulere mere på det, og Øglen kan lege med N og S i stedet for med pædagogerne.

  SvarSlet
 4. Wuhuuu! Hvor er det bare dejligt for jer, at det hele flasker sig med plads hos Hobitterne, så øglen igen er genforenet med bedstevennerne. Og hot damn, hvor bliver det skønt med ferie til jer alle tre!

  SvarSlet
 5. @Vevika: Tak for tillykke. Og ja - smid du endelig et par indlæg ud på www om vuggestue-frustrationer. Men med 117 to go kan det godt være, at det kræver mere end et enkelt indlæg eller to :-) Krydser fingre for dig.

  @GG: Også tak for tillykke til dig. Og ja, jeg skal bare nyde, at jeg (netop bare i teorien) kan slippe bekymringerne :-)
  Ang. Johnny, så var der simpelthen ikke plads til ham ved vore nye plads. Han er nemlig RET stor. Og af samme grund kunne jeg ikke tage ham med hjem. Er faktisk i tvivl om det ville være muligt at få ham bugseret op på 4. sal i almindelig lejlighedsbygning. Tror, HDD er godt tilfreds med, at Johnny bare røg til storskrald...

  @Nonna: Jep, det er nemlig bare skønt. Hun har haft første indkøringsdag i dag, og det var gået rigtig godt. Hun havde bare sagt "hejhejjj" til yndlingspædagogen, da denne havde spurgt hende, om hun ville blive på sin egen stue lidt, eller om hun ville med op til Hobbitterne med det samme, så jeg tænker, at hun er ganske klar til lidt lutforandring :-)

  @Camp Chaos: Det er VIRKELIG dejligt, og jeg er meget glad for, at det gik så hurtigt. Mht. ferien, så bliver det også rigtig dejligt. Kan faktisk næsten ikke vente... :-)

  SvarSlet
 6. Tillykke med pladsen til Øglen...hvor skønt :-)

  SvarSlet
 7. Åhr, det var da en dejlig nyhed at få inden ferien.

  Så kan løve moderen slappe lidt af igen - indtil næste gang hun bliver nødt til at brøle på datterens vegne :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...