tirsdag den 28. juni 2011

Pastaland - fortsættelsen

Ciao ragazzi! En hurtig hilsen fra Padden, som kan finde netværk i hotellets reception. Hotellet er ellers vistnok lavet af bly, for der er ikke skyggen af wifi-signal på værelset, men det er i virkeligheden nok meget godt.

Jeg har skumle planer om at blive her i Pastaland til evig tid. Skal bare lige bruge nogle flere penge og en enormt stor dybfryser, som kan rumme både HDD, Øglen og jeg (og der er ikke blevet mindre af mig hernede, skulle jeg lige hilse og sige; billederne - som I selvfølgelig ikke får at se - taler sit eget ganske tydelige sprog). Skulle der være hjul på fryseren, så vi også kan komme rundt og se noget uden at nedsmelte, ville det bare være fjong. Så... Anyone?!

HDD er ved at putte Øglen efter pizza-mad på stranden og rutscheture på hotellets legeplads. Hun er vild med Pastaland, og sidst jeg spurgte, ville hun ikke med hjem overhovedet. Hun vil til gengæld gerne køre i et rødt tog (?), ud og sejle (!?!) og op til Hobbitterne, så hun skal nok falde til i 2100 Spelt, når vi lander derhjemme om en lille uge. Men inden da vil jeg gerne belemre jer med en status over vores foreløbigt ti dage i "Talien" (som Øglen er gået over til at kalde det):

Antal potte indkøbt: 1
Antal gange tisset på potte: 0
Antal gange tisset på gulv: 479
Antal gange siddet på potte: 3 (heraf HDD 1 gang og undertegnede 1 gang - det har været et ømt syn. Også selvom vi altså beholdt bukserne på)
Antal is spist: 12.326 (Øglen har stået for de 12.319 af dem)
Antal chokoladecroissanter spist: Ahem...
Antal umanerligt runde fødder: 2 (av!)
Antal regnvejrsdage so far: 0
Antal seværdigheder besøgt: 3
Antal besøg på lokal legeplads: 9.144
Antal gange Øglen har vækket os om morgenen: 0
Antal gange vi er vågnet af os selv og har måttet vække Øglen: 10 - and counting

Osv.

Kort sagt, så hygger vi max og nyder livet i fulde drag. Varanen har det vist også glimrende - han holder i hvert fald ofte de vildeste fester inde i maven og har flere gange præsteret at vække mig om natten. Måske et forvarsel om, hvad jeg kan forvente, når han engang er færdigbagt og kommer ud i verden?!

Håber, alt er vel i Blogland. Jeg får overhovedet ikke fulgt med, men skal nok gøre mit til at få læst op, når jeg er retur. Nu vil jeg tøffe tilbage til værelset og en forhåbentlig sovende Øgle og læse sidste kapitel i feriens indtil videre sjette bog. Hvem ved, hvornår jeg nogensinde får tid til at læse så meget på så kort tid igen?!

- Postet via BlogPress fra Padden

Location:Pastaland

10 kommentarer:

 1. Det lyder skønt, dernede i pastaland !!!
  Fortsat god nydning :-)

  SvarSlet
 2. uuuh det lyder lækkert, jeg vil også til talien, hvis det betyder at Svesken sover længere end mig.

  SvarSlet
 3. Lyder rigtig skønt...
  Nyd det!

  Kh

  SvarSlet
 4. Det lyder bare SÅ dejligt - og så evigt velfortjent! Rigtig fortsat god ferie i Talien

  SvarSlet
 5. Det lyder som en ferie lige efter mit hovede - ørrrj jeg vil også!

  Spist en masse pizza og is fra mig og Trutten, og så glæder jeg mig til at udfritte dig om køreturen osv., så vi måske kan lave en lignende tur næste sommer :)

  SvarSlet
 6. Det lyder helt vildt skønt, sådan rigtig lækker ferie.
  Og hvor er det vildt som øglen sover og I må vække hende, den opskrift vil jeg gerne have når I kommer hjem igen :-)

  Fortsat rigtig dejlig ferie til jer

  SvarSlet
 7. Nøj, nøj, nøøøøj!
  Bortset fra tis på gulvet lyder det helt fantastisk. Jeg vil også ha' ferie og Talien og spise is og chokoladecrossainter. Uhm!

  SvarSlet
 8. Åh, hvor lyder det som en dejlig ferie. Skønt med en god gang opladning af batterierne og max samvær med datteren, inden sønnike melder sin ankomst.

  SvarSlet
 9. årh - det lyder dejligt! Er der nogen af de 6 bøger, du vil anbefale, at anskaffe sig til 14 dage i Spanien, der venter sidst på sommeren? (selvom jeg sikker kun får læst en enkelt eller to med mit læsetempo...)
  Fortsat dejlig ferie til jer. Knus¨

  SvarSlet
 10. @Therese: Tak - det var også skønt!

  @FF: Ja, Talien gør åbenbart noget ved små størrelser. Kan være, det er varmen, men der blev i hvert fald sovet rimelig længe. Raaaart!

  @Mille: Taark :-)

  @Husmoder: tak skal du have. Og ja - jeg synes også, vi fortjente det. Men det synes man vel altid selv? :-)

  @Lisbeth: Is og pizza er blevet spist for dig og Trutten. Også i dén grad :-) Og du udfritter bare - turen og ruten og så'n kan sagtens anbefales med smållinger.

  @AC: Tror egentlig 'bare', at opskriften er ca. 30 grader, ufattelig høj luftfugtighed, masser af sol, strand og is og gåen i seng, når Øglen ikke gad mere (engang i mellem lidt før). Det gav rimelig god søvn om morgenen, men efterlod til gengæld ikke masser af timer til 'alene-tid' om aftenen.

  @GravidGrahvad: Det VAR også helt fantastisk. Men utroligt nok tror jeg faktisk, at jeg måske er blevet bare en lillebitte smule træt af chokoladecroissanter. Det troede jeg ellers ikke kunne lade sig gøre...

  @Sequence: Lige præcis. Vi har også nydt det i fulde drag, kan du tro.

  @Rie: Jam' altså - det var flest krimier, så det var ikke lix-tallet, man skulle kæmpe med. Læste bl.a. "journal 64" af Jussi Adler Olsen. Udmærket historie og plot, men er ikke helt vild med hans måde at skrive på. Så havde jeg et par stykker med af Ken Follett (krimier - ikke Jordens Søjler og Uendelige Verden, som jeg i øvrigt kun kan anbefale!). De var temmelig letbenede, men også ok. Pave Johanne, som er en historisk roman, der har et par år på bagen, men som er ganske glimrende. En helt horribel krimi af Mary Higgings Clark og så en spændingsbog fra Svalbard, der hedder Kulungen. Også ganske glimrende...
  Hvor skal I hen i Spanien? Og hvornår skal vi egentlig ses? Det er jo 100 år siden efterhånden.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...