torsdag den 16. juni 2011

Pastaland

Ahem. Vil bare lige gøre opmærksom på, at jeg har ferie nu. Det føles VIRKElig rart! Ikke mindst fordi jeg kun har været en halv dag på 'arbejde' i dag - til afdelingsdag i Dyrehaven, hvor noget ondt i ryggen og en aktivitet på hesteryg forkortede min dag væsentligt, men så har jeg da nået at pakke til Italien i stedet. Eller Pastaland, som Øglen kalder det.

Hun glæder sig, lader det til, og har allerede forsikret mig ind til flere gange om, at det bliver sjovt at køre i bil. Håber, at hun holder fast i dén tanke, for det er primært hende - og ikke så meget HDD og jeg - jeg er bekymret for, når vi skal tilbagelægge omkring en milliard kilometer. Mange af dem godt nok med biltog, men alligevel...

Mellemfornøjet Øgle hjemme hos Mormor og Morfar

Øglen på krabbe-jagt i bedste "I know what you did last summer"-stil

 På trods af spændingen - eler måske på grund af spændingen - har vi kæmpet lidt for at få hende til at sove her til aften. Da hun opdagede alle pakkenellikerne, ville hun partout have støvler på, og så befalede hun at komme ned i bilen. Det kom hun så ikke - hun kom i seng i stedet, og det var hun bestemt ikke tilfreds med. Men jeg tog tålmodighedshatten på og forklarede hende - mange gange - at vi alle sammen skal sove én gang, før vi kan tage til Pastaland, og til sidst fes den vist ind.

Øglen: Pastaland, mor!
Mig: I morgen, lille skat. Vi skal lige sove én gang, SÅ skal vi af sted.
Øglen: Pastaland NU, mor!
Mig: Når vi har sovet, skal vi ud og køre bil, og så er vi i Pastaland (udelod meget bekvemt forklaringen om, HVOR længe vi faktisk skal transportere os)
Øglen (hulkende): Pa-ha-hasta-laaaand
Mig (trøstende): I morgen, skat. I morgen.

Og. Så. Videre. Gentag efter behov. I dette tilfælde omkring 700 gange.

Men nu sover hun. Og det håber vi så, at hun bliver ved med, lige til vi skal af sted til Pastaland. I m o r g e n! Det er ret så vildt -- har booket turen for så længe siden, at det føles som et helt andet liv, og nu er det lige pludselig nu.

Ved ikke lige, hvordan Pastaland har det med Wifi, men hvis det spiller, kan det være, at jeg uploader et billede eller to af al den is, jeg har planlagt at spise. Ellers 'ses' vi om et par uger. So long! *vinker*

13 kommentarer:

 1. Rigtig, rigtig, rigtig god ferie Øglemor og spis nu al den is du kan i pastaland.
  Kan godt forstå, at Øglen ikke gad sove, når man skal til pastaland;)

  Kh

  SvarSlet
 2. Rigtig god tur! Øj, hvor er jeg misundelig på sådan et pasta-eventyr :)

  SvarSlet
 3. Rigtig dejlig ferie. Jeg håber, at Øglen hygger sig på turen derned.

  Og nu synes jeg pludselig, at der er forfærdelig lang tid til at vi daffer til pastaland (uge 29 er først om laaaaang tid).

  SvarSlet
 4. Pastaland, jeg vil osse! Kan godt forstå at Øglen insisterede på at komme afsted NU. Rigtig god tur. Nyd varmen, isen, pasta, ferien og hinanden.

  SvarSlet
 5. Rigtig god tur til Pastaland !!! Spis en MASSE amarena-is. Eeeeelsker det. Mmmmm.

  SvarSlet
 6. Uhm.. pasta!
  Tag også lidt af det med hjem til mig, sammen med isen.

  SvarSlet
 7. *vinker tilbage* - hav en rigtig dejlig ferie. Bare det var mig - ææælsker pasta og italiensk is :-) jeg nøjes med Legoland og det lunefulde danske sommervejr ;-)

  SvarSlet
 8. God ferie til pastalandet!

  SvarSlet
 9. Håber I nyder det i pastaland :)

  SvarSlet
 10. Lyder som nogle wunderschöne uger. Rigtig, rigtig god is-ferie i pastaland.

  SvarSlet
 11. Jeg håber, at jeres ferie på alle måder bliver helt igennem fantastisk - jeg er virkelig misundelig!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...