mandag den 6. juni 2011

Tjener!

Synes egentlig ikke, at jeg er så krævende. Vil bare gerne bestille 4-dages weekender fra nu af og ud i evigheden, tak. Burde faktisk ikke være så svært, vel? Altså, arbejde arbejde arbejde mandag, tirsdag og onsdag, og så holde fri torsdag, fredag, lørdag, søndag. Gerne med strålende vejr. Så skal jeg ikke bede om mere lige med det første.

Og faktisk har jeg jo holdt 5-dages weekend i denne omgang. Brormand og jeg tog en fridag onsdag og satte kursen vestover mod vores ophav for at sige hej, nu de endelig var kommet hjem efter temmelig ufrivilligt 3-ugers Mallorca-ophold.

Torsdag kørte HDD, Øglen og jeg så noget længere vestover (med en sydlig drejning) - hele vejen til det sønderjyske, hvor vi tilbragte nogle afslappede dage i farfars stråtækte idyl. Og var et smut i Flensborg, hvilket i dén grad brød idyllen. Kombination af overophedet Øgle, gigantisk "Réal"-supermarked og absurde mængder (billige) Schleich-dyr er ikke at anbefale. Således måtte vi kæmpe en brav kamp for at få Øglen til at forstå, at det ikke just var nødvendigt at nappe HELE hylden af vandbøfler. Den kamp tabte vi. Stort. Og slap kun for at købe vandbøfler nok til et helt land, fordi vi smuglede dem op af indkøbskurven på strategisk smarte tidspunkter. Så hvis nogen har været i Réal i Förde Park og undret sig over mængden af vandbøfler placeret bekvemt ved siden af ananasserne på dåse, så er det os, der har skylden. Sowwy.


Stråtækt idyl i det sønderjyske

Nåmn, idyllen blev genoprettet ved hjælp af kiks, Capri Sonne (uargh!) og anden bestikkelse, og vi kunne igen lulle os ind i det langsomme tempo i lille, sønderjysk by, hvor det eneste, vi skulle nå, var at slå smut nede ved vandet. Og spise masser af mad, selvfølgelig. Øglen nød i dén grad at kunne være udenfor dagen lang, og eneste skår i glæden var lille, temmelig voldsom, nyanskaffet hundehvalp, der ikke helt havde forstået, at små børn ikke skal bruges til at gnave i. Der gik dog ikke hul på Øglen, og nu er hun blevet helt habil til at sige "NEJ! Foxy må IKKE hapse Øglens fødder!" Så der er intet, der er så skidt, at det ikke er godt for noget...

Øglen inhalerer en Capri Sonne, mens hun skuer ud over vandet

Beach baby

Vi rundede miniferien/tour de familie af med dagsvisit nordpå hos farmor i går. Hvor der blev plasket med vand (Øglen), tisset på terrassen (også Øglen), sovet under en parasol (Øglen og HDD), læst bøger (mig), og spist stenbiderrogn (de voksne) og jordbær (os allesammen) i stor stil. Omkring kl. 20 sluttede vores familie-eventyr så, og vi vendte næsen mod byen og Øglens egen seng. Hvor hun gik omkuld og sov som en sten lige til i morges. Mens Tykke Mor og HDD spiste Choko Riesen (som af en eller anden grund smagte meget bedre, fordi de havde kostet en brækdel (i Réal) af, hvad de koster herhjemme) og slappet af. Ahhhhh.

Øglen hilser på lillebror. Og Tykke Mor skal slappe af med de der Choko Riesen, kan jeg se....

Så flere lange weekender, tak. Der bliver sat pris på dem. Pwomise.

3 kommentarer:

 1. Med tanke på hvor mange forskellige dyr der findes, synes jeg det er betagende at Øglen kaster sin kærlighed på vandbøflen.
  Må være noget med at skønheden kommer indefra, eller se det smukke i alle eller sådan noget :-)

  4 dages weekender, og 3 dages arbejdsuger - det er da kun rimeligt ! ;-)

  SvarSlet
 2. Hvis jeg var Foxy, havde jeg også nappet lidt i Beach Baby.

  SvarSlet
 3. Jeg hopper gerne med på 3 dages arbejdsugen, og solskin på fridagene :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...