mandag den 13. juni 2011

WTF?!

Vi er hjemme igen fra pinseweekend hos mormor og morfar (denne gang uden kø på motorvejen - hurra!) Havde fantastisk dag i går også; dog blev Øglen lidt dvask i det. Måske en anelse feber, måske lidt for meget leg med kusinerne? Anywho, så var hun træt og glad for at komme hjem i sin egen seng i går aftes.

Så glad faktisk, at hun stadig sover. Og klokken nærmer sig 10?! WTF?! Jeg har selvfølgelig været inde og tjekke, om hun trækker vejret og kan godt sætte flueben dér. Eftersom det virkede som den vigtigste ting at få klarlagt, har jeg besluttet mig for at lade være med at tjekke hende yderligere lige nu og er i stedet listet ind i stuen, hvor jeg sidder og forsøger at danne mig et overblik over alt det vasketøj sådan en bette weekend har genereret. Og undrer mig i mit stille sind over, at Øglen ikke er vågnet for ca. 3 timer siden. Som hun plejer. Ja, og så blogger jeg sæføli.

Men jeg klager bestemt ikke! Øglen skal da helt klart have lov at sove længe, når det nu er fridag. Faktisk måtte hun gerne gøre det til en vane, for stille morgener formiddage holder. Det havde jeg bare lige glemt, eftersom hun ikke har sovet så længe siden hun var under et år. Eller måske under et halvt år?! Det glider i hvert fald ud i glemslernes tåger, så længe siden er det. Så nu nyder jeg det bare.

PS: HDD sover også stadig. Men det er der ikke noget specielt nyt i, så hans vejrtrækning har jeg ikke lige været inde og tjekke, siden jeg selv stod op. For tre kvarter siden. Ahem...

8 kommentarer:

 1. Fridage holder, især når de kommer på en mandag. Jeg nyder lige nu en masse kaffe i sofaen, kat på skødet og kæreste ved min side. Slet ikke tosset.

  God mandag til jer, og god bedring til Øglen :-)

  SvarSlet
 2. Det lyder hyggeligt med en morgenstund for dig selv.

  Håber ikke øglen vågner op med feber og gnavent humør.

  SvarSlet
 3. Årh hvor skønt! Det skal man bare nyde, men godt du har tjekket hendes vitale funktioner;)
  Min ældste bølle kan også sove længe og gør det hvis hun får ro - ro findes bare ikke når man har en lillesøster;)

  SvarSlet
 4. Aaahhh, stille morgen/formiddag. Jeg har nu ikke helt glemt hvordan de var. Heldigvis fik jeg lov at sove til kl. 10 i dag, da kæresten stod op med Vera kl. 7.30. Jep, hun sov nemlig også semi-længe idag. Håber Øglen vågner op glad og frisk :-) God fri-dag.

  SvarSlet
 5. Årh ja...! Lyder fantastisk med en stille morgen. Skal dog heller ikke brokke mig. Lille V sov til 7.30 - og var kun oppe én gang i nat, hvor jeg gav bryst i 20 min og Jesper sørgede for flaske og putning :-) - og JoJo sov til 7.45. Nogle dage (og nætter) er livet som mor til to a walk in the park - knock on wood, spyt over skulderen og alt det jazz.

  SvarSlet
 6. Mmmmmm, sidder og læser dine dejlige pinseferie-indlæg og bliver bare så glad :-) Skønt at der er så herlige øgler ude i verden, og at man kan nyde en forlænget weekend så meget!

  SvarSlet
 7. Det var total svært at komme op til morgen! Flere fridage ønskes! ;-)
  Lyder som om I havde en dejlig Pinse.

  SvarSlet
 8. @Therese: Nej, det lyder bestemt heller ikke tosset. Og ih - nu har du snart termin. Det er spændende! Så god idé at nyde al kaffen nu og at du kan have katten på skødet. Lige om lidt har Spunken hapset dén plads! :-)

  @Sequence: Det var helt fantastisk. Øglen vågnede først 10.30 og var i glimrende humør resten af dagen, så det var totalt win win.

  @Mille: Gode sovehjerter holde!!! Men du har nok ret i, at det er svært at sove længe, når man har en lillesøsken til at genere en... :-)

  @Tanja: Lyder også som noget af en luksusmorgen, du havde dig. Jeg er også af og til heldig, at HDD står op med Øglen, men jeg vågner altid og har svært ved at falde i søvn igen, og Øglen synes altid, at det er fantastisk at komme ind og hoppe lidt rundt på mig. Så jeg synes klart, at de morgener, hvor jeg får lov til at vågne heeelt af mig selv er de bedste. Der er bare langt imellem dem :-)

  @Vevika: Han lyder da som noget af en drømmebaby, ham V. Gooooood baby! Sådan en vil jeg også gerne bestille!

  @Karoline: Ih, det var en sød kommentar. Tak for den. :-)

  @Birgitte: Nå, det var ikke bare mig, der havde svært ved at komme op i morges. Sådan er det nok bare at blive hevet ud af den almindelige arbejdsrytme. Har slet heller ikke kunnet komme op i gear i dag på arbejde...

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...