torsdag den 7. juli 2011

30+0

- og stor som et hus. Har heldigvis ikke lige noget billede til at dokumentere det, men tro mig på mit ord. Er sq noget prustende i dag, så det kan godt være, at det var skudt lidt over målet, at jeg cyklede 16 km i går og slæbte doven/pirrelig (og tung) Øgle op på 4. sal. Og i øvrigt kun har sovet 6 timer hver nat, siden vi kom hjem fra ferie. Som prikken over i'et har jeg været så kæk at tage et par jeans på i dag, som klemmer alle de forkerte steder, så min bevægelsesfrihed er yderligere indskrænket. Flot - og vist meget godt, at jeg snart har fri.

Heldigvis er jeg så udstyret med en arbejdsplads, hvor der er ved at gå lidt sommerferie i den, så det mest strabadserende, jeg har lavet i dag, er at lammetæve chefen i bordfodbold og besøgt kaffemanden, der højst uventet (og derfor modtaget som en sand helt) har indtaget sin vante plads. Han havde ellers meldt sommerferie hele måneden, og når alternativet er skod skod skod SKOD-"kaffe" fra bedaget automat, bliver man en anelse desperat...

I aften har jeg været så snu at lade være med at lægge nogen planer, så med lidt held kan jeg komme i seng før klokken midnat. Det vil mit korpus have godt af - ikke mindst fordi jeg i morgen skal cykle langt pokker i vold ud på Frederiksberg (arj, ok - kun til Fbr. Hospital, men det føles langt, fordi det er ret meget i den gale retning i forhold til kontoret, hvor jeg skal ud bagefter) for at sige hej til min jordemoders ferieafløser. Mon ikke jeg kan overbevise hende om, at jeg ikke skal vejes?! Det kunne man da håbe...

I øvrigt - apropos absolut ingenting - er der så nogen, der ved, hvor man kan købe en billig stegeso/rømertopf? Eller en støbejernsgryde med låg, der kan gå i ovnen? Gerne på Østerbro, hvis man må være så doven...

3 kommentarer:

 1. Vildt at du skal helt til Frb., man kan da ikke føde deroppe mere, velda? Tror altså, at du kan få en Römertopf/Stegeso i diverse Kop og Kande/Inspiration butikker, men jeg ved det ikke...

  SvarSlet
 2. Hvordan orker du overhovedet at lave noget? Er totalt imponeret over at du har cyklet så meget - jeg orkede knap nok at gå ned og hente post til sidst. Og du skal da ikke være bange for at blive vejet - hvis du har taget (mere) på er det da bare fordi du har dyrket al den gode motion, og muskler vejer jo mere end fedt, ing.

  SvarSlet
 3. Åhh vægten og jeg er heller ikke god hos lægen..

  Derfor vejer jeg mig dagligt hjemme så jeg føler jeg har styr på det :) kom til at måle omkredsen på vommen igår... Kææft den er stor ift jeg kun er 28+3 idag.. Er helt bange for den :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...