fredag den 15. juli 2011

Åndssvage spelt!

Det kan godt være, at en ammepude med speltkerner (ja, jeg købte den, da jeg ventede Øglen og for alt i verden ikke ville gå ned på udstyr) både er øko-hip, bæredygtig, genbrugsagtig og mega-praktisk som sovedyr, når man har samme form som det uægte barn af en hval og en sækkestol. Men når man i søvne er kommet til at ligge med hovedet på den, og speltkernerne har låst al bevægelse i nakken fast og dermed forårsaget gigantisk hold i nakken, så er den bare åndssvag!

Billede af spelt-(u)vennen er stjålet her

Nu har jeg hold i nakken på 2. dag, og der er ingen tegn på bedring. Stupide spelt! Jeg bager dig, gør jeg! Godt, at det er fyraften - og weekend - lige om lidt. Selv om jeg kommer til at savne min kontorstol, hvor jeg kan rotere lige så tosset jeg vil i stedet for at vride den låste nakke af led. Mon der er nogen, der opdager, hvis jeg lige smugler den med?

4 kommentarer:

 1. Altså, jeg blev bare allergisk over for min speltammepude. Jeg havde virkelig været lumsk og snu og alt muligt andet for at skaffe mig den ap via arbejdet – og så kunne jeg sgu ikke forstå, at jeg nøs sådan og fik åndenød, hver gang jeg ammede. Indtil det gik op for mig, at jeg ikke kunne tåle det rådne spelt. Hvor plat. Jeg ER åbenbart bare ikke en speltmor. Det er du måske heller ikke ...

  SvarSlet
 2. Du kan låne min økologiske varmepude med frøskaller ;-) hehe... Ej, håber det snart går over. Og god weekend :-)

  SvarSlet
 3. Det var aldrig sket, hvis den var fyldt med... fx kanelsnegle

  SvarSlet
 4. @Louise: Har også overvejet at flytte fra Østerbro. Er jo slet ikke speltet nok til at bo her. Men hvis nu vi ikke siger det til nogen, kan det være, at jeg ikke bliver gennemskuet...

  @Birgitte: Sådan en har jeg faktisk selv :-) Den er godt nok ikke økologisk (det var det, jeg sagde - jeg duer ikke til at bo på Østerbro), men der er lavendelfrø eller sådan noget i den. Hm... Gad vide, hvor den er. Må lige lede efter den...

  @Husmoder: Nøj! Kanelsnegle i en ammepude. Den idé er der penge i. Skal vi slå os ned og lave en virksomhed sammen? Kanelpuden ApS eller noget i den dur?!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...