mandag den 11. juli 2011

Skrid, regn!

Så sagde vi lige, at det holdt op med at regne, ikke? Bare lige inden for den næste time? Hvorefter skyerne forsvinder og solen titter frem? Vi er nemlig nogen, der skal hente Øglen i vuggeren og cykle hende (og sig selv) ud til Øglens (tr)oldemor på Frederiksberg. Og selv om der ikke er psyko-langt fra vuggestuen, så er der langt nok, hvis det tisser ned.

Man vil nemlig gerne holde Øglen i godt humør, forstår I. Fordi der er noget med, at Øglen var så bange for Troldemor (som i øvrigt ikke har nogen lighed med en trold overhovedet, men hedder sådan fordi min niece, da hun var lille - mindre- konsekvent troede, at det var oldemor, der blev sunget om, når hun hørte "Oppe i Norge"), at hun ikke turde gå forbi en døråbning, hvis hun kunne skimte Troldemor igennem den. Ahem.

Troldemor tog det heldigvis pænt - der skal mere til at slå hende ud - men det ville nu ikke gøre noget, hvis Øglen gad udvise bare en anelse mere pli i dag. Derfor har jeg også taget all time-favoritlegetøjet med i tasken (Padden, of course), og så skal der bestikkes, skal der. Friluftsbrusebad vil imidlertid gøre bestikkelsesarbejdet noget vanskeligt (og hvis Padden drukner i min i øvrigt ikke specielt vandtætte taske, som heller ikke har det alt for godt med regn, kan det jo være det samme), så hvis nogen kan en omvendt regndans, må I gerne lige træde til. Pronto.

3 kommentarer:

 1. Hvad snakker du om? Regn!? Det har vi ikke set skyggen af herovre på fastlandet ;-) Håber cykelturen foregik i tørvejr :-)

  SvarSlet
 2. Totalt snyd, at det ikke har regnet på fastlandet. Synes faktisk, at Kbh har nappet sin del regnvand for i år :-) Heldigvis nåede Øglen og jeg tørre ud til troldemor og hjem igen, så helt skidt var det ikke...

  SvarSlet
 3. Jeg synes, at det lyder hyggeligt med en troldemor :)

  Drengenes olde døde desværre for nogle år siden. Men jeg kan stadig godt huske, hvor vigtigt det var, at medbringe deres Nintendoer, så det fine porcelæn og alt nips ikke blev ødelagt af et par legende børn.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...