tirsdag den 2. august 2011

Effektivität på andendagen...

... der blev stadig lavet noget, men ingenlunde lige så meget som i går. Latten og chokoladecroissanten nåede vi dog, og så kan det jo aldrig gå helt galt. Nu vil jeg i seng. Mine fødder er runde som hjul (tak til 80 graders varme), og Varanen sparker løs. Håber, I har haft en dejlig dag...

Øhm, hov. Kom først i tanker om at tage et billede, efter jeg havde taget en bid...

Vi fik ryddet op på loftet. Og fundet en masse babyting, jeg helt havde glemt, vi havde. Najjjjs. Og helt zen-agtigt at få rydet ud i bunkerne. Nu skal det hele bare bæres ned. Suk.

 Sjovt, som man kan få akkumuleret en frygtelig masse skrammel oppe på sådan et loft. Fandt en del, der var for godt til at smide ud, så nu er jeg gået annonce-amok på dba...

Fik bagt et langtidshævet brød (med øl, rugmel og 5-korns gryn. Uhm!), men det passer jo mestendels sig selv, sådan et, så det er ikke ligefrem en større bedrift

Og så fik jeg en pakke fra den søde Kone. For et par uger siden udviste jeg nemlig en underlig evne til at oversætte babysprog ovre hos hende, og det udløste altså både film og chokolade. Tak for det!!!

7 kommentarer:

 1. Gad vide hvad du sælger den pæne stol for?

  SvarSlet
 2. Hej Karoline. Stolen ligger på dba - se mere her: http://www.dba.dk/konstantin-grcic-magis-chair/id-76299600/
  Vi kan godt tale lidt om prisen, men ikke alt for meget, da den er stort set som ny og ikke var helt billig... :-)

  SvarSlet
 3. Bare det var mig, der kunne begynde dagen med latte mv. Er SÅ misundelig! Så i dag efter arbejde tager jeg kæresten under armen og ind til Kbh. Og får den største latte man kan opdrive! (ej, ok, måske bliver det is-kaffe, det er jo mega varmt) ;-)

  SvarSlet
 4. Hejsa - kan du ikke lægge opskrifterne ud på de der fantastiske brød du går og bager på (altså dem hvor der indgår mel og sådan)? Også gerne det der bages i rømertopf?

  SvarSlet
 5. @Birgitte: Godt at høre (ovre hos dig), at I kom af sted og fik en god Strøgtur :-)

  @Cille: Jepper - skal ske snarest. Stay tuned. :-) Er dog ikke sikker på, at jeg giver sodabrøds-opskriften fra mig, før jeg har justeret den betragteligt. Synes ikke, at resultatet blev specielt godt :-)

  SvarSlet
 6. Hey der,
  Er ny læser på din blog, men Vil også SÅ gerne have opskriften på det langtidsbagte brød med øl, rugmel og 5-kornsblanding.
  For så skal jeg da oz i gang....
  Kh Birgitte (mor til 1 prinsesseøgle)
  :) (birgitteilm@gmail.com)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...