mandag den 8. august 2011

The storskraldsrum strikes again!

Vi har tidligere været ret heldige med vores storskraldsrum her i firmaet. Engang fandt vi en barnevogn (den døde så godt nok en skimlet og muggen død efter skybruddet, men så kan vi lære at placere krejlerfund andre steder end i skybrudstruet kælder) og en anden gang en stort set ny Le Creuset-kogekedel (som vi bruger h e l e tiden). Og nu har vi så været heldige med rummet endnu engang. For se lige, hvad vi fandt, da vi stak næsen derind den anden dag (døren stod åben, så det var endda ikke, fordi vi var på klunser-jagt):

Hej 7'er med armlæn

Altså, den er lidt træt i malingen, men det er til at få af, så planen er at slibe den og give den lidt lak. Og så stille den et eller andet sted, hvor den kan pynte. Ikke, at vi har plads overhovedet, men hellere et lidt overfyldt hjem end en smuk stol til storskrald, nicht wahr?!

Øglen er helt med på det nye firbenede familiemedlem og kravler rundt på den, så det er da en god start. Lad os se, om hun er helt lige så forstående, hvis det bliver noget af hendes legetøj, vi bliver nødt til at ofre for at få plads. Hm... Now that's a thought! Har da lige et legekøkken og noget pangfarvet halløj, der gerne måtte vige pladsen for en ægte kla-siker...

7 kommentarer:

 1. Tillykke med fundet. Hvis du ikke finder plads, så sender du den bare til Jylland, jeg har plads....

  Jeg faldt over din blog idag, og jeg er helt vild med den måde du fortæller på. Så har altså meldt mig til som fast øglelæser.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Altså hvorfor har vi ikke sådan et storskraldsrum her, hvor jeg bor?! Nå, findes det ikke i Jylland? Hmmm...

  Du er ellers heldig med de fede ting, der falder over dig. Husker også gyngehesten - fantastisk genbrug :)

  SvarSlet
 3. Aiiii, hvor vildt! Sådan et storskraldsrum vil jeg også ha´ Du gør da nogle gode fund der må jeg sige.

  SvarSlet
 4. Fantastisk lækkert fund! De er da helt tossede der i 2100 Spelt at smide sådan et smukt møbel ud. Sån' er det altså ikke i Sydhavnen...

  SvarSlet
 5. Det sker da også KUN for andre det der! Tillykke ;)

  SvarSlet
 6. Hold da op. Hvor heldig kan man lige være. Tænk at folk smider ting i skralle-ralle, som som de ellers ret nemt kunne sælge!!! Trods total krise på markedet må der jo alligevel være nogen der har penge nok eller også er de bare lidt uvidende. Heldigt for dig.

  SvarSlet
 7. @Lis: Velkommen til. Og tak for dine pæne ord - det var sødt sagt. Hvis vi ikke kan finde plads til skralde-fundet, skal jeg tænke på dig i Jylland. Men allerførst skal vi lige se, om ikke vi kan finde tid til at gå amok med en slibeklods, så stolen kan blive fin og træ-agtig, som den vist har været før...

  @Bettina: Ja, jeg synes egentlig også, at storskraldet har været godt ved os i løbet af den tid, vi har boet her. Gyngehesten har dog - trods alt - ikke noget med vores eget storskraldsrum at gøre, men derimod noget med en container i Nordsjælland (but of course!) og en tante med skarpe øjne.

  @AC: Ja, det er ret vildt, hvad folk smider ud. Og når man tager i betragtning, hvor lille rummet rent faktisk er, så synes jeg, det er meget godt gået, at der er så mange gode sager derinde. Du må komme med derind, næste gang vi har playdate... ;-)

  @Vevika: Ja, de er bindegale. Der kan ikke være meget jyde i dem. Sælg dog skidtet i stedet for at smide det ud (siger hende, der lige har skudt en brugt pusletaske af sted for 150,-. Men mange bække små og alt det der...)

  @Camsen: Mange tak :-)

  @DIY: Ja, jeg fatter heller, at man smider sådan noget ud. Ang. uvidenheden, så kan jeg simpelthen ikke forestille mig, at nogen ikke ved, at sådan en stol har bare en lille værdi, men jeg kan jo tage fejl. Eller også har de bare, som du også er inde på, penge nok. Heldigt for både dem og mig ;-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...