fredag den 9. september 2011

Bør man være bekymret

- når undermåleren under hvad jeg i hvert fald troede var hyggelig leg på værelset med både mor og far, kigger udfordrende på os hver især og udbryder "Hvor er min kniv?"

Og i øvrigt lader til at have udvidet sit for min smag lige lovligt velekviperede bandeords-forråd med et "for hælvød"?

Det bliver da den rene svir, når der er hele to krapyler, der skal holdes styr på... (!)

4 kommentarer:

 1. Altså... nu synes jeg, at en stor del af min barsel var... ehm... frygtelig pga. Haralds kolik, men da barslen sluttede og hverdagen startede på op, så synes jeg, at det er fedt. Selvfølgelig er der meget, der skal gå op og to børn fylder meget, men en del er blevet nemmere, fordi, har jeg lagt mærke til, jeg slapper mere af omkring visse ting og de ofte bruger hinanden og så er fast struktur blevet vores ven :)

  SvarSlet
 2. Hahaha hun kan altså fyre de vildeste ting af, hende Øglen! Hvor kommer det med kniven fra? Hvilke film har hun set?

  SvarSlet
 3. @Frederikke: Glæder mig også allerede til Øglen og Varanen kan bruge hinanden og hygge sig uden konstant opsyn. Meeen - det varer nok lidt tid. Hvis Øglens opførsel overfor sine dukker er anything to go by, så skal der i hvert fald gå lidt tid, før hun får lov at håndtere Lillebror alene ;-)
  Fast struktur holder i øvrigt max, når det gælder børn. Det levner desværre ikke meget plads til spontnitet, men det gør livet med små børn jo sjældent...

  @Gravidgrahvad: Jamen altså - guderne må vide, hvor hun samler sådan noget op. Hun ser kun børne-tv - dvd'er, hvor jeg ved, hvad der sker, eller Disney Junior, hvor målgruppen er børn fra 2-5, og mig bekendt er der ingen knive nogle af stederne. Hun er dog tit med til at lave mad, hvor hun IKKE får lov til at lege med knivene. Weird. Skøre unge... :-)

  SvarSlet
 4. Altså det kan godt være, at de sidste par indlæg ovre i carporten peger i en anden retning, men det er dejligt dejligt at have to krapyler på en gang. Virkelig.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...