tirsdag den 6. september 2011

De små ting

38+5, og utålmodigheden er ved at snige sig indenfor hjemme hos os. Eller i hvert fald hos mig. Synes, at det er begyndt at blive mere end almindeligt besværligt at være mig, og en hurtig liste viser da også, at der er nogle punkter, som klart kunne trænge til forbedring:
 • Jeg sover ikke særlig godt om natten - hverken når Øglen kommer snigende, eller når hun bliver inde hos sig selv
 • Der skal ikke ret meget til at gøre mig træt
 • Jeg kan simpelthen ikke få mit korpus bugseret op og ned fra gulvet for at lege med Øglen
 • Jeg sover ikke særlig godt
 • Der skal ikke ret meget til at gøre mig træt
 • Jeg sover ikke særlig godt
 • Get the drift?!
Derudover kunne nogle af de billeder, der blev taget af mig bagfra forleden, afsløre, at jeg har fået en ekstra r*v! Stoffet i mine tidligere så relativt løse preggie-pants må nu kæmpe for førligheden ved at klynge sig fast til min bagside på højst uelegant vis. Og ja, de +18 kg skal jo sidde et eller andet sted, og nej, godt nok har jeg aldrig hørt til dem med den mindste po-po, men det her er da helt vildt. Så Varanen må godt komme ud meget snart, så jeg kan få nattesøvnen og en normal røvstørrelse tilbage. S'il-vous-plaît!

Men selv om jeg klynker, er det jo ikke helt skidt det hele. Har selvfølgelig været inde på lyksalighederne ved konceptet Barsel Uden Baby tidligere, men der er kommet flere gode ting til alene i dag. Lad mig nævne i flæng:
 • Solen skinner!
 • Øglen gik hele vejen til og fra hhv. tog og vuggestue, da jeg afleverede hende i morges. Helt uden klapvogn
 • Øglen sang en (selvopfunden) togsang, meget højt, i den tid, vi befandt os på Nordhavn Station (primært indeholdende ordene "jajahhh", "futtog" og "HURRAAHH"). Men man skal nok være nær slægtning for rigtigt at sætte pris på barnesang i det offentlige rum
 • Flinker mand rejste sig fra sin plads i overfyldt tog og tilbød den til højgravide mig med Øglen på armen. Galanteriet er ikke dødt endnu!
 • Øglen fik en ret stor del af S-togs-passagererne til at trække på smilebåndet, da hun konstaterede: "Kan godt lide at køre i tog mor. ELSKER det. Krammer toget. Og kysser det. Ahhhhhh!" og igen, da vi kørte ind på Nørreport Station og hun med klar barnerøst proklamerede, at NU skulle vi ud til Verden!
 • Ovnen er ved at bage et brød (ja, det er sandelig underligt, at jeg har fået en ekstra r*v, hva'?!)
 • Får sød veninde med afkom på besøg lige om lidt
 • Nemlig.com slæber mine varer op på 4. sal - også lige om lidt
 • Har aftale med 3 ret så sjove mennesker i aften om at spise bøf og bearnaise ude i byen (jeg gentager: det er VIRKELIG underligt, at jeg har fået en ekstra røv...)
Så jeg har det egentlig meget godt, når det kommer til stykket. Graviditets-generne kunne være meget værre, og når jeg kigger i min (meget udførlige?!) dagbog fra da jeg ventede Øglen, kan jeg se, at jeg døjede med karpaltunnelsyndrom, decideret søvnløshed og et alvorligt tilfælde af kedsomhed på nuværende tidspunkt i graviditeten. Det er der heldigvis ingenting af endnu (7-9-13 igen-igen), så jeg stikker vist bare piben ind og nyder de sidste dage (uger?), før det går løs i Babyland...

6 kommentarer:

 1. Hun er fantastisk, hende undermåleren!
  Hvis ikke man skal spise sig en ekstra røv til under graviditeter, hvornår skal man så?

  SvarSlet
 2. I'm right there with you, er selv 39+2 idag. Min overlevelsesmetode er at fordrive ventetiden med kage - masser af kage! (Det hedder vel den SØDE ventetid, ikk?)

  Heldigvis har jeg på mesterlig vis undgået vægte den sidste halvanden måneds tid, så jeg er stadig lykkeligt uvidende om, hvor meget jeg har taget på :D

  SvarSlet
 3. Ha ha ha, det kunne jeg have skrevet det indlæg. Jeg bager som en sindssyg for tiden. Brød, kager, boller osv. Vi burde næsten lave et lille fødselsræs. Hvem føder først? Var det ikke to dage vi havde i difference mellem terminsdatoerne? Jeg er sat til den 17.
  Nå, det bliver nok lige plat nok. Bebserne kommer jo når de kommer. Held og lykke med varanen. Og alt det hyggelige...og nattesøvnen.

  AB, der heller ikke sover særlig godt om natten!

  SvarSlet
 4. Arj, what !? Kunne man få en baby, der sover ? Så har jeg da vist fået en forkert leveret, for jeg sov ikke så meget som højgravid, og jeg sover da bestemt ikke mere nu med en baby ;-) Hi hi.

  SvarSlet
 5. @Husmoder: Takker - jeg synes jo også, at hun er fantastisk :-) Men det der med den ekstra røv... Spørgsmålet er jo, om man nogensinde behøver at spise sig til en ekstra. Graviditet eller ej?!

  @Ann-Sophie: Jamen, jeg undgår skam også vægte. Jeg skønner bare ud fra det, jeg vejede, sidst jeg var hos lægen (32+1). Og har endda sat vægtstigningen lavt, men spiser stadig masser af kage...

  @AB: Jeg er frisk på fødselsræs. Men du vinder garanteret, for der er ingen tegn på noget som helst her hos mig. Overhovedet. Øv. Så jeg bager videre...

  @Therese: Arj, du har ret. Altså, det er jo ikke fordi, man sover fantastisk, når man har et spædbarn. Men så er det som om, der er lidt mere 'mening' med søvnløsheden, hvis du kan følge mig? Når man er højgravid og ikke kan sove 'bare' fordi man er stor og hvalet og prustende, så er det næsten mere frustrerende, end når man er vågen pga. amning, skiftning eller trøstning. Giver det mening? :-)

  SvarSlet
 6. Ej, nu må du lige komme ind i kampen. Alting SKAL jo prøves én gang, mindst:-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...