tirsdag den 20. september 2011

Drastiske midler

... Ja, når han ikke kommer frivilligt, ham Varanen, så må man jo tage de drastiske midler i brug. Derfor var jeg forbi 7-Eleven på vej hjem fra Øgle-afhentning for at købe Faxe Kondi og en hindbærsnitte. Det virkede for Lykke, så nu skal det stå sin prøve hos mig også. (Og når det endelig skal være, så er det jo ikke det allerværste, man kunne indtage).

 

Det er dog ved at være en del timer siden, at kombo'en blev indtaget, og der er ikke tegn på noget som helst endnu. Måske fordi jeg ikke har drukket al Faxe Kondi'en? Måske fordi jeg delte snitten med Øglen? Det må være derfor - jeg har simpelthen ikke fået sukker nok! Så nu er HDD sendt i kiosken efter Ben & Jerry's. Absurde mængder sukker må være lige det, der skal til, for at lokke Los Varanos frem...

Og ja - Øglen er naturligvis blevet puttet. Det skal jo ikke gå ud over hende, at jeg i ren og skær desperation vælger at svælge i sukker, vel?! *Ahem*

15 kommentarer:

 1. Åhhh hvor jeg har ondt af dig! Kan huske så tydelig hvordan jeg har haft det begge gange jeg har været gravid. Gik henholdsvis 16 og 14 dage over tid. Og jeg må sige dig. Det eneste der virker er de der druks de har på fødegangen. Prøvede ALT. A L T! Også ting man ikke lige har lyst til når man er så tyk;-) Så er is og hindbærsnitter meget bedre...

  Held og lykke. Er sikker på varanen nok skal komme ud når han har lyst...

  Mange hilsner fra en der fornylig er begyndt at følge din blog:-)

  /Maj-Britt

  SvarSlet
 2. Advarsel:

  Kiksekage virker absolut heller ikke - det giver tilgengæld halsbrand!

  SvarSlet
 3. Nu griber du vist til yderligheder her i 2100 Spelt :-D
  Giv den fuld skrue, det er i den grad velfortjent - er sikker på at is er vejen frem, ellers må der chokolade til. Det hjælper på hvad som helst

  SvarSlet
 4. Jeg åd en jordbærtærte hver dag .... Er sikker på det var det der gjorde det (eller de to hindeløsninger) :-)

  SvarSlet
 5. Jeg tror faktisk, han skal drives ud med grøntsager. Det virker til at han synes det er lidt for hyggeligt derinde, når der både bliver serveret Faxe Kondi og hindbærsnitte :)

  SvarSlet
 6. Dejlige drastiske midler, og meget velfortjent. Det gælder om at have fyldt energidepoterne op :-)

  SvarSlet
 7. Hvis du begynder at overveje ve-kagen, så bare lad vær' ik? Og tag så i stedet en ekstra hindbærsnitte eller en kanelsnegl.

  I bedste fald giver ve-kagen kun kvalme. I værste fald sætter den gang i maven på en helt forkert måde.

  Hindbærsnitter er helt sikkert vejen frem.

  SvarSlet
 8. Hehe, "drastiske midler" :D Kan godt forstå, at du er utålmodig! Jeez!

  SvarSlet
 9. Altså, det der Ben & Jerry’s i uge 41 – hm, det ved jeg altså ikke, om jeg kan anbefale. Giver frygtelig halsbrand – men det er måske kun, når man indtager en hel halv bøtte på et splitsekund ...? For mig er det også udelukkende AOMAs drugs, der har virket – de er til gengæld også effektive! Puh, for en gang veer, til gengæld gik det hurtigt! Held & lykke!

  SvarSlet
 10. Jeg krydser fingre for at det hjælper!

  SvarSlet
 11. @Maj-britt: Velkommen til :-) Puh - hhv. 14 og 16 dage over tid; det ville jeg næppe have tålmodighed til. Ikke, at der er så meget at stille op, men de 6 dage, der er gået allerede, er alt rigeligt, synes jeg :-)

  @Alice: Mmmmm. Kiksekage! Dét har jeg ikke fået længe!

  @AC: Is hjalp ikke. I dag prøver jeg så med chips. Chokolade har jeg prøvet med i stort set hele graviditeten, så er heller ikke sikker på, at det er en vinder. Men det samger darjligt!

  @Therese: Uh. Jordbærtærte! Gad vide, om man kan få sådan nogen mere, eller om jordbærsæsonen er endegyldigt forbi?!

  @Camp Chaos: Du har en pointe! Selleri og koriander it is!

  @Vevika: Ja, ikke?! (Og så glemmer vi lige, at mine energidepoter i forvejen er fyldt op til bristepunktet...) :-)

  @Mille: Nåh ja - ve-kage. Den har jeg da egentlig godt hørt om, men lykkeligt glemt igen. Den er ikke god, kan jeg forstå? Da jeg ventede Øglen, drak jeg enorme mængder hindbærblade-te. Det kunne være, jeg skulle anskaffe mig lidt af det...

  @Juliette: Yep. Desperate time call for desperate measures, ved du nok ;-)

  @Louise: Ingen halsbrand til mig ovenpå Ben & Jerry's. Heldigvis. Ironisk nok havde HDD købt en bøtte "Half baked". Kan være, at Varanen tog det som en personlig fornærmelse og vælger at bage lidt videre derinde...

  @GG: Tak! :-)

  SvarSlet
 12. Hov, hvor blev min kommentar af? Havde skrevet i eftermiddags...hmmm...nå, men så får du den igen.

  Her i huset prøver vi med saltede fisk og sex (kan det være det ord, der har smidt mig spamfilteret?). Ingen af delene virker øjensynligt endnu.

  Ved du, om det skal være Faxe Kondi eller om Nikoline appelsinvand også kan bruges. Det har jeg nemlig allerede i køleren. Det må komme an på en prøve.

  Men B&J er helt sikkert også forsøget værd, om ikke andet bare fordi...det er B&J!

  Jeg skal til jordemoderen i morgen. Men er også frisk på den synkronfødsel, hvis det er? Hvad siger du?

  SvarSlet
 13. Uha spændende! Jeg vil skrive mig trickset bag øret - i tilfælde af det har virket :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...