lørdag den 24. september 2011

Gæt et reptil

Varanen er 2,5 dage gammel nu. Og (selvfølgelig) skøn skøn, skøn! Han knirker som en gammel, hyggelig dør (eller 'Han virker lidt, mor!', som Øglen siger), når han er tilfreds, skriger som en måge, når han er sulten og sover så'n nogenlunde hæderligt (og hermed har jeg sikkert jinxet det totalt, så han fremover kun sover i 7 minutters intervaller). Derudover er jeg sikker på, at han har smilet til mig op til flere gange, så han er altså også ganske fremmelig (hvilket ikke kan undre med de forældre. Tøhø).

Han har stadig masser af mørkt hår (så vi burde måske have holdt fast i, at han skulle hedde Elvis), og han har HDD's øjne og mine ører. Lige nu, i hvert fald. Øglen ligner han til gengæld ikke så meget, blev HDD og jeg hurtigt enige om - altså lige indtil vi smuttede en tur ned ad den visuelle Memory Lane, som billedfilerne på min computer udgør. Vi kunne konstatere, at vores hukommelse ikke er knivskarp, for se lige her (ovenikøbet i samme tøj und alles):

Øglen eller Varanen?

Varanen eller Øglen?

Og apropos Øglen, så er jeg virkelig imponeret over, hvordan hun har taget imod Lillebror (og den styrtregn af storesøstergaver, der har været i hans kølvand). Lige fra hun kom ind ad døren fra "ferie hos farmor" og så Varanen i sin lift, har hun været totalt forelsket. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange, hun har sagt "Awwww, hvor ER han SØD, mor og far!" og været ovre og ae og klappe. Hun har sunget improviserede godnatsange for ham og vil gerne dele sine nusseklude med ham. (At hun så også strækker sin gavmildhed til at omfatte tvangsfodring med hhv. rejechips og frosne majs, er en biting...) Dog skal der ikke helt så meget til, før filmen knækker for hende, men indtil videre har det ikke været alarmerende. Og kan, for så vidt, også skyldes, at hun skranter lidt med snot og hæshed.

Ehm... undskyld mig, men hvad er det her for en kørepose-ting? Og klæder huen mig overhovedet?!

Vi gør, hvad vi kan, for at hun ikke skal føle sig overset, og indtil videre har hun og jeg haft 'alene-tid' ved at være ovre og handle (ja, det elsker hun altså), nede og lege i gården og hygge os over aftenbadet. Og i dag hyggede hende og HDD, mens Varanen og jeg var til hørescreening og hælprøve (Varanens debut i (dobbelt-)klapvognen gik i øvrigt fortræffeligt - han sov begge veje og brokkede sig kun over at skulle have skiftet tøj ovre hos jordemoderen. Jeg har stadig ikke heeelt styr på, hvordan man tæmmer én cm tissetrold, som gerne vil tisse alle andre steder end indenfor bleens grænser).

Ae-aeeee

Desuden nyder hun i fulde drag, at familien kommer væltende. I torsdags var det Farmor og Faster. I går var det Mårmor og Mårfar. I dag var det Farfar, og i morgen kommer de så allesammen på samme tid (plus dem, der ikke har været her endnu), fordi undertegnede bliver et helt år ældre. Så det skorter i hvert fald ikke på opmærksomhed. Og måske er det i virkeligheden meget godt, at hverdagen begynder igen med vuggestue og sædvanlig rytme (og måske knap så mange chokoladekiks) på mandag, så hun kan pejle efter sine kendte holdepunkter.

Men det jeg egentlig bare ville sige (med utrolig mange ord), er, at livet som familie på 4 indtil videre holder max! Og i øvrigt tusind tak for alle jeres dejlige kommentarer på mit seneste indlæg. De varmer og er blevet læst mere end en enkelt gang!

18 kommentarer:

 1. Hvis jeg ikke var skruk før, så er jeg det da bestemt nu! Åh, savner den der babylykkeboble man havner i. Godt der står minimum et barn mere på listen over fremtidige projekter:-)

  Kh Camilla

  SvarSlet
 2. Hej Varan, Bare rolig. Du ser knald-godt ud - Både i huen og posen.
  Og så er det jo helt vildt, som dine forældre åbenbart kun kan reproducerer sig i små kloner:)

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt, at øglen er så glad for lillebror! Og hvor er de bare søde begge to.  Nu vil jeg også ha' en til.

  SvarSlet
 4. Ahhh, dine indlæg er dem jeg ser allermest frem til lige for tiden :-) Så dejligt at følge med. Vil læse dem alle fremover med hindbærsnitter og faxe kondi ved hånden.

  SvarSlet
 5. Hvor er han dejlig! Og skønt at høre, at Øglen klarer det så fint. Igen, hjertelig tillykke til jer. Sådan et indlæg her, sætter jo bare forventningerne endnu højere ved os andre preggies. Skønt, skønt, skønt...

  SvarSlet
 6. Hold nu. Det er alt for mget. Mine æggestokke kan jo ikke holde til det! ;)

  Han er for skøn. Og lyder godt nok dejligt, at Øglen er sådan en sød storesøster :)Der er jo kærlighed over hele linjen. Og hvor er det bare fantastisk.

  SvarSlet
 7. Nårh hvor er det sødt som Øglen har taget imod Varanen. Her strækker det sig højst til at hente en forælder, når Rumpenissen græder, men så sparer vi da den babyalarm ;)

  Men hvor er det dejligt at læse at det går så godt. Jeg krydser fingre for at ham der Jinx ikke læser med på din blog.

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med jeres fantastiske smukke og lillebitte knirkende søn - og tillykke til Øglen med hendes nye titel.

  Han er godt nok virkelig lækker at se på - og hvor de dog ligner hinanden.

  Håber I nyder det hele i fulde drag - jeg synes allerede, jeg savner de første nye dage...

  SvarSlet
 9. Skønne unger, som i har fået jer :-)

  Og man KAN bare ikke tæmme en tissetrold! Det handler udelukkende om, at undgå at blive ramt! De drenge skal bare betragtes som altid ladte og de skyder uden advarsel - som i ingen advarsel overhovedet... og de er samtidig hurtigere end deres egen skygge!
  Tip: Lad være med at stå lige i sigtelinien for tissetrolden eller den anden udgang - det kan alt for hurtigt fortrydes...haha... taler af dyrekøbt erfaring....

  Tillykke igen med Varanen, han ser jo vild dejlig ud både i pose og med hue på :-)

  Kh Krissy

  SvarSlet
 10. Tillykke og må jeg sige, det er et smukt lille barn! :-)

  SvarSlet
 11. Søskende kærlighed er bare fantastisk! Og storesøster gaver. Kan godt forstå at Øglen har taget så godt imod lillebror for at F cute som bare pokker.

  SvarSlet
 12. Hej skønne øglemor. Stort tillykke med den helt vidunderlige dreng, Hvor er han lækker og baby-knirke-lyde er über-dejlige at lytte til. Tillykke med din dejlige familie. Og tillykke med fødselsdagen. Håber at vi snart ses til familie-fødselsdag på bryggen;D. Knus fra Lene

  SvarSlet
 13. Nååårh! Tillykke, tillykke, tillykke! Til jer alle sammen :)

  - Signe, kort/lang

  SvarSlet
 14. Lykken vælter ud af dine indlæg og kommer ud på den anden side af skærmen:-) Jeg er helt solgt:-) Skøn skøn baby!

  SvarSlet
 15. Hvor er han altså bare dejlig :) Og hvor er det godt, at alt synes at gå godt.

  SvarSlet
 16. I er bare SÅ gode til at lave kønne babyer. Respekt!
  Jeg er fyldt op med tapas og kage og cava efter en mega hyggelig fødselsdag hos Rie.
  Knus

  SvarSlet
 17. Inden jeg havde læst teksten, så jeg billedet af Øglen som lille bitte og det første jeg tænkte var, hold op Varanen ligner Øglen....men så kunne jeg jo så læse mig frem til at det rent faktisk ER Øglen på det første billede...hø hø.
  Men jo, de ligner hinanden og hvor er det fedt at Øglen tager det så flot og er en sød storesøster. Glæder mig til at se flere billeder og læse flere hyggelige historier fra en familie med to krybdyr ;-)

  SvarSlet
 18. Neiii men TILLYKKE, den havde jeg da helt misset. Hvor er det bare den fineste varan, jeg nogensinde har set!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...