torsdag den 29. september 2011

Happy dance!

Prø' li' å gæt, hvad posten havde med i dag (ud over lokalavisen og et takkekort fra et bryllup, altså)?! Min vandrejournal! Og scanningsbillederne af Varanen! Og den der seddel om, hvordan fødslen forløb! ALT det, som jeg opdagede forleden, var blevet væk, og som jeg tudede øjnene ud over. (Arj, ok - der mangler sådan et lille tillykke-kort fra Rigshospitalet med stempel på, men det overlever jeg nok)

Juhuuu - hej, papirer (som jeg ikke helt ved, hvad jeg skal bruge til, men som jeg ikke desto mindre har planer om at gemme for evigt)

Der var simpelthen sket det, at jeg havde glemt papirerne på det dersens barselsambulatorium, hvor vi var til hælprøve og hørescreening i lørdags. Og så havde de sendt papirerne til en, der hed noget, der i mistænkelig grad kunne minde om mit navn. Som også havde født d. 22. september. Og som nu har været så sød at eftersende papirerne til mig. Hurra, altså - nogle mennesker er bare enormt søde! (Og så har man måske en fornemmelse af, hvor meget sådan nogle papirer kan betyde, hvis man selv lige har født og er fyldt med hormoner).

Så jeg har danset happy dance i dag (efter jeg havde hormon-tudet lidt af glæde). Lige altså indtil HDD stak af for at reparere familieslæden og jeg dermed fik min debut som "alenemor" til begge reptiler. Så var der ikke tid til at danse mere. Men jeg er stadig glad!

(Og nu skal jeg så finde på en anden undskyldning (med mindre "hormoner" er undskyldning nok) for at tude i tide og utide)

9 kommentarer:

 1. Ja det er jo altså rigtig dejligt at få den slags med posten!

  Sveskens armbånd var væk fra den dag vi kom hjem fra hospitalet, til vi temmelig lang tid senere fik støvsuget bagved sengen. Faktisk var det så længe at jeg ikke en gang hormontudede lidt over det.

  SvarSlet
 2. Jææææj! Jeg mangler stadig min vandrejournal og scanningsbilleder, som jeg gjorde væk i 24. uge.

  SvarSlet
 3. Så dejligt! Det kunne da ikke være bedre :-)

  SvarSlet
 4. Fantastisk! Jamen altså, jeg bliver helt glad og lettet på dine vegne :)

  SvarSlet
 5. Åh, hvor godt du fik det tilbage :-)

  SvarSlet
 6. Jeg har helt lyst til at skrive tillykke. Hvor skønt. Og selvfølgelig skal de gemmes for evigt!

  SvarSlet
 7. Hvor dejligt, at de havde sendt den videre til dig!

  Jeg har lavet en mappe til hver af vores drenge, hvor sådan noget bliver lagt i, udover det bliver der også lagt hjemmelavede tegninger, tillykke-kort til dåb, fødselsdage mv...og alt muligt andet....
  Så her er vandrejournalen selvfølgelig en simpel nødvendighed! Så det må man gerne tude over, hvis det er blevet væk!

  Knus
  Krissy

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...