torsdag den 22. september 2011

Hej Varan!

Jeg ved ikke, om det var Lykkes Faxe Kondi-og-hindbærsnitte-kombo, der virkede. Eller om det var den Half-baked (bemærk ironien i at æde noget, der hedder half-baked, når man er gået 5 dage over tid) Ben & Jerry's HDD hentede i 7-Eleven. Eller om det bare var de højere magter, der a) syntes, det var synd for mig, b) ikke længere gad høre på mit utålmodighedsbrok.

Lige meget - så længe, der bare var en af delene, der virkede. Og det var der. For her har vi Varanen i egen lave person. 52 cm, 4252 gram og født kl. 06.51 i morges.

Varanen i løvedragt og folkevognsdyne - 6 timer gammel

Han er helt helt perfekt - har masser af mørkt hår (også på ryggen - det må være fra HDD's familie), de sødeste ører, en lille fin mund og en god portvinsnæse (igen - det må være fra HDD's familie). Elastikker på arme og ben er der også et par stykker af allerede, og generelt er han bare lige til at spise!

Vi fik lov til at blive var på Rigshospitalet til omkring 10.30, hvor jeg var blevet trykket på maven et irriterende antal gange af forskellige jordemødre, været i bad, haft Varanen lagt til, undret mig over, hvordan i al verden det nu lige kan gå til, at man kan gå rundt og være tyk i 9 måneder (plus det løse bagefter, 'ing?!) og så pludselig have produceret en baby, igen hilst på fornemmelsen af, hvordan det må føles, når der har kørt et IC3-tog direkte igennem ens skræv, beundret vidunderet sammen med HDD, spist fødselsdagsbordet (eller det, der var på det), osv. osv. Kort sagt; været så hyper, som man faktisk kun kan være, når adrenalinen suser gennem årerne, og man til trods for massiv søvnmangel ved, at man ikke kan sove foreløbig!

Nu er vi hjemme, og Øglen er lige på trapperne. Glæder mig SÅ meget til at introducere hende for Lillebror (og er kun lettere bekymret over - indtil videre - hvor længe hun mon bliver ved med at tale til min mave, som på ingen måde er blevet mindre til trods for, at Varanen nu ligger i liften). Storesøstergaverne er linet op, og HDD har været i Netto for at købe en familiekasse med is til at formilde eventuelle opkørte gemytter. Men mon dog, at vi må ty til bestikkelse... Varanen snorksover - er blevet totalt mælkedopet af de halvanden dråbe råmælk, han tilsyneladende kunne suge ud af mig.

Måske jeg skulle benytte freden og roen til at få en lille lur, men jeg er stadig lidt hyper (og prøver i øvrigt at tackle alle efterveers moder - hvorfor er der ikke nogen, der sådan rigtigt har fortalt, hvor nas det gør med efterveer som flergangsfødende?!), så det bliver næppe lige med det første. Men jeg ville bare lige give jer et heads up på, at Varanen nu er in da house. Og tak for al jeres hepperi - kan jo også være, at det er det, der virkede!

Vevika - du fik ret. Han kom ud til os torsdag. Hvis du nogensinde kommer i bekneb for job, burde du starte sådan en spåkone-gesjæft...

45 kommentarer:

 1. Jamen, nååååhrrrrr - hvor ER han altså sød!!

  Der ER bare et eller andet over nyfødte, - de er simpelthen så lækre!

  Stort tillykke med ham!

  SvarSlet
 2. JUHUUU - KÆMPE tillykke med den smukkeste lille dreng. Tænk sig at det kun er 9 timer siden du har født og her er du så igen. Hvor er du sej :) Der var lagt en teaser ud i det tidligere kommentarfelt om at "det havde virket". Har nærmest trykket "opdatér" lige siden (pånær når nogle irriterende kollegaer insisterer på at man skal arbejde! Pff). Hvor er han fin og dejlig rund. Glæder mig til at læse mere - især om Øglens reaktion. Nyd det hele. Kh Rikke

  SvarSlet
 3. *indsæt selv hyper-skruk smiley her* Hvor er han bare overdrevet lækker!

  Der gik lige lidt tid før Manden forstod "Ih ih ihbi-ihbi! Baby! Baby!" og vild pegen-på-skærm betød "Øglemor har født, se den søde baby"

  Åh altså, det er fantastisk at man kan lave sådan nogle små mennesker. kan godt mærke vi snart bliver nødt til at lave en til også.

  SvarSlet
 4. Kæmpestort TILLYKKE til hele familien med den dejlig baby!

  Randi

  SvarSlet
 5. TILLYKKE!
  OG hvor er det lige overskudsagtigt - eller hyper? - at laste et indlæg allerede nu! Men man kan jo ligeså godt lave noget fornuftigt, når man nu alligevel er på hormoner:-)

  Kh Camilla

  SvarSlet
 6. stort tillykke!!! Han er bare for lækker! Glad for at han endelig kom ud :-)

  (og så ignorede jeg altså det du skrev om efterveer, av av av...)

  SvarSlet
 7. Til-kæmpe-meget-lykke! Hvor er han lækker-lækker-lækker! Må jeg ikke få ham? Jeg bliver simpelthen så skruk, når folk lægger den slags nyfødtbilleder ud. Aj, men altså, TILLYKKE, nyd nu den første tids magi – det er bare helt uforligneligt! Glæder mig til opdateringer om Øglens reaktioner og evt. en fødselsberetning? Go’ amning! Knus

  SvarSlet
 8. Sådan. Kæmpe stort tillykke med ham. Han er lækker.

  SvarSlet
 9. Jubiiii! Tillykke og hurra!! Og jeg må lige indskyde at du er den tredje faxe-kondi-fødende her i blogland indenfor ganske kort tid...
  Nyd boblen:-)

  SvarSlet
 10. Kæmpe stort tillykke! Han er da dejlig! :)

  SvarSlet
 11. Iiiih og nææææh og nåååårh. Der var han så lige pludselig alligevel. Fantastisk. Jeg glæder mig også til at høre om, hvordan Øglen modtager ham. Og hvis hun nu bliver ved med at tale til din mave, så se det på den måde, at det da er meget smart at have sådan en tale-øgle ude i verden. Altså: "Næh, jeg er skam ikke tyk. Jeg er gravid." Men den virker selvfølgelig bedst, hvis I er afsted uden Varanen.

  SvarSlet
 12. Tillykke med ham! Fantastisk så kom han endelig;)
  Nyd det det går så hurtigt og pludselig har han fødselsdag igen...

  KH

  SvarSlet
 13. Åhhh, stort tillykke. Han ser da bare så dejlig ud ! Snøft og endnu mere tillykke !!!!

  SvarSlet
 14. Åh tillykke med ham, han er jo ligeså skøn, som storesøsteren. Jeg er meget spændt på, hvad han mon kommer til at hedde, også selv om jeg godt ved det ikke bliver offentligt, så håååååber jeg på, at jeg på en eller anden måde kan lokke ud af dig, hvad han skal hedder. Er nemlig helt sikker på at det bliver et prima navn, som måske skal på min liste.

  SvarSlet
 15. Hvor er han sød. Tillykke ;)

  SvarSlet
 16. Neeeeeejjjj... han er fin!
  Lille tyk Varan.

  Tillykke!!!

  SvarSlet
 17. Yay, endnu en hindbærsnittebaby (for selvfølgelig var det da det, der fik ham ud), så vidt vides nr. 4-5 stykker i rækken. Det kan man da godt snart kalde videnskabeligt bevist, ikke?

  KÆMPE tillykke med ham! Han ser smuk og dejlig ud, lige til at spise.

  OG ja, hvad sker der lige med psyko-efterveer? Havde allerede fortrængt dem (og der har du nok forklaringen på, at ingen havde forberedt dig på dem), men nu husker jeg pludselig tydeligt, hvor naller de gjorde. Av for donken da, som Rullepølsen ville sige.

  SvarSlet
 18. *diverse søde og kælende tillykke, og lidt ae ae*-lyde
  God størrelse, den unge herre har. Og mega-lækker smag! Småfolk?
  Jeg håber, at du nu har fået lidt søvn. Jeg har lidt hardcore drugs fra fødegangen, du ved sådan noget narkomaner er vilde efter, liggende, hvis de der smerter bliver for meget. Jeg åd dem ikke selv, fordi jeg ikke havde ret mange efterveer *blærerøv-smiley*, men de er udleveret af riget og du må få dem. Og så: bare vent til mælken kommer:-s

  SvarSlet
 19. Hej søde
  Tillykke med den lille fyr. Hvor er det skønt.
  Jeg fik nyheden i formiddag da jeg var på arbejde. Kirsten kom spurtende med mobilen i hånden med en sms fra din mor.
  Kæmpe kæmpe stort tillykke. Han er bare toplækker.
  Knus

  SvarSlet
 20. Kæmpe tillykke! Hvor er han bare sød! :)
  Og jeg er imponeret over dit tilsyneladende overskud, men det er måske pga. adrenalinen?

  I hvert fald: Tillykke tillykke!!!!! :)

  SvarSlet
 21. Et hjerteligt tillykke med jeres smækre-lækre dreng! Han ser jo bare dejlig ud :)

  SvarSlet
 22. Årrhhh, det er da fantastisk! Stort tillykke :)
  Sikke en guldklump - jeg bliver også helt og aldeles skruk.
  Nyd det rigtig, rigtig meget

  (og de der efterfødselsveer dem havde jeg også i den grad, + en blærebetændelse af rang som var opstået pga fødslen og som krævede 2 pencilinkure, den var nemlig blevet slået hen med at det blot var efterfødselsveer de første dage. Så tjek evt hvis det bliver for slemt og ulideligt ...)

  SvarSlet
 23. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅRRRRHHHH altså hvor nuttet..... Shit hvor bliver jeg skruk! Tusind gange tillykke med den lille fis, håber øglen har taget godt imod ham:-)

  SvarSlet
 24. Ihhh, hvor er han fiiin! Jeg kan aldrig få nok af nye rynkede bløde babyer. Han er perfekt. Et stor tillykke til jer alle tre - og tillykke til ham for at lande lige præcis i jeres familie.

  Og som sagt er torsdag er super dag at "poppe" en baby :-)

  Kram

  SvarSlet
 25. Nøj, hvor er han skøn, stort tillykke :-)

  Jeg har sjovt nok også glemt alt om efterveer indtil nu! Og det er altså kun et års tid siden... Men når alt kommer til alt så er efterveer jo kun EFTERveer, og de gør da nas, men jo ingenting ifht at føde!

  SvarSlet
 26. WHAT! Skulle vi ikke synkronføde og alt muligt?

  Nå, men når nu det ikke kunne være anderledes, så er det godt nok en lækker Varan du har lavet, og jeg under dig al mulig glæde og lykke...og onde efterveer (hehe) lige nu. Har lige bællet en lille liter Faxe selv her til aften, da jeg havde læst dit indlæg. Så nu venter jeg bare på den store forløsning.

  Hjertelig tillykke og mange mange virtuelle kram i din retning.

  SvarSlet
 27. Yearh! Tillykke. Muy nuttet. Og hold godt fast - det går tusind gange hurtigere anden gang.

  SvarSlet
 28. Endelig kom han...har jo logget ind med spænding dagligt den sidste uges tid! Hvor er han bare fin, slet ikke kryllet og rynket, bare super FIN! Lækker lækker lækker lille fyr!!!
  STORT tillykke!

  SvarSlet
 29. Hvor er det vildt, at I har knækket den igangsætnings-cooktail med Faxe Kondi og hindbærsnitter ;)

  Tillykke med den lille Varan. Han ser godt nok fin ud!

  Kh Mette

  (Ps. Da jeg i sin tid fødte under strejken, blev jeg sgu ikke engang undt et bad, før vi blev vippet ud, tsk-tsk!)

  SvarSlet
 30. Stort tillykke:-) Han ser så fin og lækker ud. *suk* - jeg er skruk!:-)

  SvarSlet
 31. NEJ, men hvor SØD! Iiiiiih, tillykke! Tænk, hvor hurtigt det kan gå, før der pludselig er kommet et lille, nyt menneske til verden. STORT tillykke, hvor ER han dog dejlig! :D

  SvarSlet
 32. Tillykke med den skønne dreng. Han er bare nuser.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 33. Åh hvor er han lækker, stort tillykke.
  Kh mor helle

  SvarSlet
 34. STORT tillykke :-) Hvor ser han bare dejlig ud. Håber det er gået fint med storesøster. Nu er I en rigtig familie - far, mor og børn (!)

  SvarSlet
 35. Tillykke, tillykke! Hvor er han fin og lækker og sød!
  Og hvor skriver du altså bare godt, for s....!
  I må have en rigtig god start som "flerbørns-familie", håber ikke, der bliver brug for alt for mange is...

  SvarSlet
 36. Stort tillykke med ham, omend jeg blot bliver endnu mere utålmodig efter at lillebror skal komme ud, efter at have set Billederne. Tror jeg må ned efter Faxe kondi og hindbærsnitter selvom jeg kun er 38+0... måske virker det alligevel!

  SvarSlet
 37. Også lige et til lykke herinde. Han ser virkelig dejlig ud! Og sikke en basse - er han ikke noget større, end Øglen var?
  Ellers må I bare nyde det lille pus i de 5 sekunder, han er lille-bitte..
  Knus

  SvarSlet
 38. Stort tillykke:-) Jeg vil også have én mere, bare én, bare liiiggge den sidste! Mon jeg kan lokke manden med på den, hvis jeg viser ham billedet af varanen... Det skal prøves. Han er jo så lækker, at man ikke kan modstå...

  Nyd tiden. Det går så stærkt anden gang at det er helt uhyggeligt.

  Mange hilsner
  Maj-Britt

  SvarSlet
 39. Ej, hvor er han bare SKØN!!
  Selvom jeg selv har en bebs på 2 mdr, så bliver man sgu da skruk igen:D

  Hvad siger Øglen herself til Varanen?

  SvarSlet
 40. Weeee - så kom han.

  Og dejlig ser han jo ud. Håber, at han er rar ved sin mor, så hun får lidt søvn, når adrenalin suset har lagt sig igen.

  SvarSlet
 41. Stort tillykke med den lille mand. Håber at mødet mellem Øgle og Varan gik godt!!

  SvarSlet
 42. Åh, tillykke med ham! Han ser noget så fin ud, mon Øglen kan andet end blive en stolt storesøster?

  SvarSlet
 43. Kæmpe tillykke til jer alle. Hvor er han dog bare smuk og skøn.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...