onsdag den 7. september 2011

Held i uheld

Nåm', de der nemlig.com var forbi i går med en god, blandet landhandel af varer. Det er jo altid dejligt at få fyldt op i skabe og skuffer - ovenikøbet uden at skulle slæbe.

Men se nu her, hvad der lå sammen med de danske æbler, det økologiske mel, alle bleerne og de andre kedelige ting:

 

Altså, jeg ved godt, at jeg ikke selv er helt uforskyldt i slik-leverancen. Men jeg købte altså kun 4 poser (tilbud, I ved). Ikke 7 (hvoraf 3 af dem er Tyrkisk Peber). Ikke desto mindre stod der 7 poser slik på fakturaen, så den må jo være god nok. Hjemmesiden var altså også lidt træg i det, da jeg bestilte varer forleden. Og da jeg er en kende utålmodigt anlagt, kan jeg jo nok godt være kommet til at klikke en gang eller tre i arrigskab, før den registrerede... ja, tre... poser Tyrkisk Peber.

Altid noget, at det var ved slikket, at trægheden satte ind. Ville have været svært kedeligt, hvis det var den frosne spinat, der var kommet mange pakker af.


 Noget af slikket er netop blevet fortæret. (igen: det ER mærkeligt, at jeg har fået en ekstra røv!)  Men bemærk venligst æblet også...

3 kommentarer:

 1. Jeg var også ude for at deres side drillede forleden... Og selv om jeg er meget glad for deres side, så synes jeg godt nok det var en voldsom stigning i levering!
  Håber de smager godt - jeg kunne ikke spise lakrids eller noget stærkt i de sidste 3 måneder af graviditeten pga. halsbrand :-)

  SvarSlet
 2. Uhm tyrkisk peber!! Og dumle!!
  Dette var helt sikkert det forkerte indlæg at læse, når man netop er blevet afskåret fra at spise aftensmad med resten af familien, fordi en sulten baby vågner i samme øjeblik som æggeuret ringer.

  Glæd dig! ;)

  SvarSlet
 3. @Birgitte: Ja, du har ret - leveringspris-hoppet er til at tage og føle på. Så nu har jeg i hvert fald ikke dårlig samvittighed længere, når gutterne kommer prustende op på fjerde :-)
  Egentlig burde jeg heller ikke spise saltlakrids og andre stærke ting, eftersom jeg også døjer med halsbrand. Men det smager så godt...

  @GG: Ja, Dumlerne røg hurtigt ned. Det går straks noget langsommere med tyrkisk peber. Og åhhh nej - havde næsten helt glemt det der med et spædbarns indre radar, der registrerer uden så meget som et sekunds forsikelse, at "nu skal mor spise - så vil jeg også". Suuuk. :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...