torsdag den 8. september 2011

Kom så!

39+0. Kom nu ud, Varan! Tykke Mor er... ja, først og fremmest tyk, men også træt og efterhånden en kende utålmodig. Læg dertil et vist mål erindring à la "hey - var der ikke noget med, at det gjorde HERREnas at have veer?" og et enkelt "kan man mon nå at ombestemme sig, så man faktisk overhovedet ikke behøver at føde - eller kan man alternativt blive lagt i fuld narkose fra omkring nu, til Varanen er her?!" - så er vi ved at have summen af min hjerne i disse dage.

Når det er sagt, så må Varanen egentlig godt hænge på aftenen ud. Er nemlig alene hjemme med Øglen, eftersom HDD er på herretur. Noget med en restaurant og nogle gode venner. Men uden helt så mange øl, som der først var lagt op til. Ikke, at det er mig, der har været Mutter Skrap, men HDD har helt af sig selv ræsonneret sig frem til, at han egentlig helst vil være ædru, hvis nu Varanen skulle finde på at komme ud og sige hej (man ved bare, at jeg kommer til at gå 3 uger over tid...). Men jeg under ham nu en aften uden kæreste, barn og/eller fødsler, så: bare til i morgen, ik' lille Varan?!

Øglen og Varanen. Godt nok i sidste uge, men jeg er ikke blevet mindre siden...

Det er stadig hyggeligt at være på barsel uden baby, men som sagt er jeg ved at være så tung og træt, at det trods alt har mistet lidt af sin appel. Skal dog ikke brokke mig over, at det var muligt at hente Øglen tidligt fra Vuggeren i dag. Øglens stue har nemlig været på tur i Dyrehaven, og derfor var der venligt - men bestemt - blevet opfordret til, at man kom og hentede sit afkom "omkring kl. 13". Allernådigst kunne man komme og hente efter den i dagens anledning forskubbede middagslur, men opslaget lod kraftigt skinne igennem, at det klart var i barnets tarv, at det blev hentet "omkring kl. 13". (Eftersom jeg er på barsel, og det ikke var noget problem for mig at hente tidligt i dag, har jeg ikke hidset mig synderligt op over opslaget, men jeg kan altså ikke lade være med at tænke på alle dem, der ikke lige kan tage en halv fridag for at komme og hente afkom, og som derfor - godt nok indirekte, men alligevel - kan føle sig stemplede som Dårlige Forældre...)

Jeg var tidligt på den - har lidt svært ved at bedømme, hvor lang tid jeg skal bruge på at komme fra A til B for tiden - men det viste sig, at Dyrehave-delegationen netop var ankommet, så jeg kunne bare skovle Øglen op i klapvognen og begive mig i Nespresso-butikken. Derefter syntes jeg, det var en knaldgod idé at gå til Østerbro, men omkring Botanisk Have nægtede min krop at bevæge sig mere, så vi nappede en bus. Ikke, at Øglen opdagede noget - hun var gået ud som et lys - men så var der tid til en croissant og en hindbærsaft (er der ikke noget med, at hindbær skulle være ve-fremkaldende?!) i mit hood, inden turen gik op til 4. sal.

Resten af dagen er gået med at hygge med Øglen. Hun blev lokket i bad, mens jeg fik gjort badeværelset semirent, og efter aftensmaden (hvor hun heldigvis bare forlangte en ostemad, så jeg slap for at kokkerere) har vi i fællesskab lagt an til AC's gulerodsboller, som så bare skal i ovnen i morgen tidlig. Nammenam. Og så har vi lavet puslespil. Dét er et aktivitetsniveau, der passer Tykke Mor, skulle jeg lige hilse og sige...

Dyb dyb koncentration

Næsten færdig

Nu ligger Øglen i sin seng med et glas mælk, et stykke "hækbrø" og Den Store Pippi-bog, og jeg hvaler den på sofaen. Og kigger surt på den store pose garn, jeg kom til at bestille i morges (og som min garnpusher simpelthen kom og afleverede - in persona - små tre timer senere. Dét er da service). Bare fordi jeg manglede ét garnnøgle i én bestemt farve. Og så greb det pludselig om sig, og pludselig har jeg forpligtet mig (heldigvis kun over for mig selv) til at hækle veste og huer til jeg segner. Så jeg gentager: kom ud, lille Varan! I morgen - så kan jeg nemlig se "For lækker til love" - min nye yndlingsaversion - i aften...

11 kommentarer:

 1. Hahaha - du er SÅ hooked på grundpakken:-).
  Men hold. nu. op. hvor kan jeg bare godt huske hvor hårdt, træt og træls det hele er til sidst, med sådan en mavse..men han er nu allerede ret fotogen, sammen med sin storesøster:-).
  Sender en smule ve-halløj din vej og intet om hindbær. Sorry
  Ps: torvehallerne: årh ja!!

  SvarSlet
 2. Fin fin mave og sød sød Øgle. Glæder mig til at se Varanen, meget smart....for vi får da lov at se, ikk?? :-)

  SvarSlet
 3. Jeg er imponeret over Øglens puslespils-evner :)

  Og hepper også på, at der snart kommer baby billeder på bloggen.

  SvarSlet
 4. Det er da alt for tidligt at blive utålmodig. Det må man altså først. når man når terminen. Og så må man også være rigtig utålmodig. Der er nemlig ikke noget mere irriterende end en baby, der ikke kan holde deadline, når det nu er noget man selv sætter en ære i.

  Starutten trak den helt til 42+3, men var da så sød at give lidt snydeveer 4 dage før termin, hvor min kæreste havde døgnvagt. Sikkert fremkaldt af bekymring, så pas på med det. Først bliver man urolig og så bliver man skuffet.

  Det ser ellers ud til, at I har haft en hygsom dag og sikke en flot mave!

  SvarSlet
 5. Det lyder godt nok som en hyggelig dag med Øglen!

  Jeg synes nu også, St det er lidt tidligt at blive utålmodig - ligesom jeg heller ikke kan forstå dem, der regner med at føde før termin - men alle mange (begge to) erfaringer er jo også, at ungen ikke kommer ud før min. 42+0
  Men din erfaring er jo en anden, så det bliver spændende, hvornår han har tænkt sig at dukke op. :)

  SvarSlet
 6. alle MINE mange erfaringer, skulle der have stået.

  SvarSlet
 7. Håber du (og vi andre) snart får den lille at se og alt går godt... forstår godt du er utålmodig! Der er ikke så meget at gøre end at hænge i (og slappe af når lejligheden byder sig)

  SvarSlet
 8. @Husmoder: Ja, det er det, der sker, når mn ingen kanaler har at gøre godt med. Man ender med at se programmer, der rent faktisk gør en væsentligt dummere, end man var før...
  Torvehallerne med Skrubben og Varanen, så snart Los Varanos kommer ud, ja?

  @Tanja: Jowjow da - det slipper I ikke for. Nu spammer jeg jer jo med Øglen, så skal Varanen selvfølgelig også vises frem :-)

  @Sequence:Hun er helt pjattet med puslespil, hende Øglen, og hun er ret effektiv (især når det kommer til Mumi-puslespillet), men om man behøver være imponeret, ved jeg ikke. Ved i det hele taget ikke så meget om børn og deres evner :-)

  @Mille: Jeg ved godt, at det er lidt forkælet at være utålmodig allerede nu. Det er jo også bare fordi, jeg er så tung og plukkeve-ramt. Og fordi en fra min (gamle) mødregruppe, som havde termin dagen før mig, fødte for 4 dage siden. Vil bare af med maven nu, slippe bekymringerne for, hvordan fødslen kommer ti at gå og så få min krop tilbage (griner lidt hysterisk, for det ved jeg jo godt ikke kommer til at ske anytime soon).

  @GG: Jeg regner ikke med at føde før termin - jeg håber bare :-) Men det gjorde jeg også sidst, hvor jeg jo gik 5 dage over, og det er jo også det, min jordemoder siger, jeg må påregne denne gang. Vil. Bare. Gerne. Føde. Snart. Eller i det mindste få et skud energi fra en anden verden, så jeg ikke pruster sådan rundt. Alternativt kan en kæmpesæk penge også bruges, så jeg kan shoppe amok på internettet... ;-)

  SvarSlet
 9. Ooohh si si. Lad os det. Og så kan vi også lige satse på, at nyheden har lagt sig, så det er til at sparke sin tvillingevogn fremfor andre irriterende kunder.

  SvarSlet
 10. Åh nej, jeg mente heller ikke at du regner med at føde før tid - jeg kender bare rigtig mange, som forventede at føde før tid, og som gik op til en uge over tid. Og så er det jo ekstra længe at vente.

  Jeg ville nu heller ikke sige nej til en pose penge at shoppe for. Nettet er ligesom blevet min primære kontakt til omverdenen her i barselsland. :)

  SvarSlet
 11. Det var godt, det vil jeg glæde mig til.
  Kan se at jeg kom til at skrive "meget smart", der skulle selvfølgelig have stået "meget snart" :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...