mandag den 19. september 2011

Mens vi venter, #2

Om jeg føder? Om jeg har født? Om jeg har veer? Om... Næh nej - han lader vente på sig, ham Varanen.

I stedet har jeg så haft mulighed for at deltage i familie-fødselsdagsbrunch i går (gæt selv, hvor mange gange, der blev spurgt, om jeg ikke snart skulle føde), bage brød, hækle Varan-vesten færdig sammen med nogle virkelig skæve paddehatte, spise frokost med veninde på Pixie, handle, cykle ind til Vuggeren efter Øglen (og i øvrigt konstatere, at det er vanskeligt, men ikke umuligt, at komme frem i cykel-VM-land på ladcykel) og lege i gården med Øglen (ok, mit bidrag til legen bestod primært i at fodre Øglen med chokoladekiks, men vi hyggede).

Ingen af tingene har imidlertid været spændende nok til, at Varanen gad komme ud og være med, så jeg må finde på noget andet i morgen. Med mindre, det altså bliver i aften/nat, der sker noget. Der er jo nok ikke så meget andet for end at vente i gru spænding.


Øglen og Kastanjerne (i posen). Tvunget i en af de hjemmehæklede...

I øvrigt er den zen-agtige ro så småt ved at være på retræte. Gider snart ikke det her slæberi / plukkeve-halløj / leven i limbo / find selv på flere mere. Og vi skriver altså 40+4 i dag. Ikke, at jeg tæller. Eller nåwet...

9 kommentarer:

 1. Ha ha ha ha, jeg har lige rost dig på min egen blog for at være så zen-agtig rolig :-)

  Godt at høre, at du også er ved at være utålmodig. Jeg er med på det der synkronfødsel du snakkede om. Skal vi sige onsdag? Eller er du klar tirsdag?

  Jeg er til gengæld dybt imponeret af dine veste. Se, det ville jeg ikke have tålmodighed eller snilde til. Thumbs up!

  SvarSlet
 2. Aj, jeg troede lige, at du havde født, nu du var så stille. Øv.

  Og så gætter jeg på, at hver brunchdeltager spurgte ca. 3 gange, og at det var netop det, der gjorde at du kom ud af din zen-tilstand. Der er bare ikke noget så iriterende, som når folk spørger om, hvor tæt man er på termin, og man sammenbidt svarer "X dage. På den forkerte side."

  Men som jm sagde til mig. Man kan lokke med hvad som helst. De kommer altid først, når de har fødselsdag. (meget sjovt og meget trættende bemærkning.)

  SvarSlet
 3. Ih, den lille Varan altså. Jeg sætter mine penge på torsdag, sorry ved godt der er laaang tid til torsdag.

  Men torsdag er en god dag. Så har I tre dage hjemme sammen som en familie på fire, inden Øglen skal tilbage i børnehaven igen (hvis hun altså skal det). Og hvis hun er hjemme de første par dage og ikke hygger hos bedsteforældrene. Altså torsdag. Så spændende :-)

  SvarSlet
 4. Jeg tror på det magiske 40+5 - lige som med Øglen (og lige som Thea)
  Men man kan jo tro så meget - måske det i virkeligheden er lige så trættende som alle spørgsmålene...

  SvarSlet
 5. Jeg hepper på, at der snart kommer en sund og rask lille dreng til verden :)

  Men det lyder nu til, at du får noget godt ud af ventetiden.

  SvarSlet
 6. Åh ja, nærmer vreden sig? Der, hvor man hader alt og alle bare fordi man ikke har født? :)

  Og nårh hvor er Øglen sød med opsat hår og hæklet vest!

  SvarSlet
 7. Måske han bare venter til det der cykelløb er afsluttet ;-) så ender du ikke som hende her: http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotion/ECE1398088/cykel-vm-kristine-satser-paa-at-foede-mellem-kl-18-og-8/

  SvarSlet
 8. @AB: Hehe - jamen, så lad os bare sige, at jeg stadig er totalt zen-agtig (løgn!) Synkronfødsel it is. Jeg er klar i dag! Tak for veste-ros. Det gode ved lige netop denne her vest er, at den ser ret kompliceret ud, men det er den overhovedet ikke. Snyd og bedrag er det ;-)

  @Mille: 3 gange i snit er nok ikke helt forkert. Det blev i hvert fald irriterende til sidst. (Og ja - din jm's kommentar har jeg også fået mange gange. Den er jo så sand så sand, men ikke desto mindre liiiidt trættende i længden :-))

  @Vevika: Jamen, altså - torsdag vil også være ok. Bare hellere før, hvis det kunne bevilliges. Øglen skal tilbage i vuggeren efter et par dage hjemme med Lillebror, så efter weekenden ville måske nok være passende. Meeen - som sagt måtte det godt være lidt før torsdag. I dag, fx :-)

  @Rie: Ja, 40+5. Det satser vi på! Så bliver det i dag - inden for de næste 12 timer. Det kan jeg godt leve med :-)

  @Sequence: Well - godt og godt... Det afhænger af, hvordan man ser på det. I dag har jeg fx støvsuget. Og mens det måske er meget godt, så er det dæleme også kedeligt... Men tak for hep - håber, de hjælper!

  @GG: Jeg er ikke decideret indebrændt endnu, men det nærmer sig, kan jeg mærke. Og jeg lover dig for, at jeg bliver det, hvis der ikke sker noget SNART!
  Og ja - jeg elsker, når Øglen gider have sat sit hår op i 'stikker' - så bliver hun nemlig så piget. Normalt tror alle (der ikke kender hende), at hun er en lille dreng, men når hun har elastikker i håret, er det som om, de godt kan finde ud af, hvilket køn hun har.

  @Birgitte: Ja, hun er sq ikke for heldig, hende i artiklen. Der er vi lidt mere priviligerede - der er nemlig ikke spærret af mellem os og Riget. Cyklede turen i går, da jeg hentede Øglen i vuggeren (bare lige for at dobbelttjekke), og den eneste potentielle forhindring, der kan være, er noget vejarbejde ved Trianglen. Men ingen VM-afspærringer. Heldigt! Så han behøver IKKE at vente til efter cykel-vm!!!

  SvarSlet
 9. Alle tanker til dig - jeg ka virkelig huske hvor træls det er at gå over tid. Kram og masser af veer i din retning.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...