mandag den 5. september 2011

Regnvejr?

Jo altså - det regner da pænt meget her på Østerbro. Og har gjort det, lige siden jeg slog øjnene op for et par timer siden. Det er også megagråt og kedeligt og slet slet ikke noget, jeg har lyst til at bevæge mig ud i.

Men når man så finder ud af, at man har været tjotaaaalt heldig og vundet en masse lækkerier ovre hos søde Anette, så er det som om, det ikke gør så meget med det der vejr...

Billede hapset ovre hos Anette

Hav en god dag, allesammen. Krydser fingre for tørvejr til alle, der bliver nødt til at gå ud i øsregnen.

5 kommentarer:

 1. Tillykke :-) og god dag... jeg håber også på stop for regn, gider ikke slæbe mine gummistøvler med til Odense senere!

  SvarSlet
 2. Hvor heldigt! Tillykke med det. Because you are worth it!

  SvarSlet
 3. Ih hvor dejligt! Tillykke med det! :)

  SvarSlet
 4. Jaaa, tillykke.
  Så i Annettes indlæg, at du havde vundet, og synes bare, du har totalt fortjent det med den der gravidmave, du slæber rundt på :-)

  SvarSlet
 5. Tak for tillykker. Glæder mig meget til at vælte mig rundt i lækre cremer - min hud trænger i dén grad. Bliver også rart, forhåbentlig snart at kunne nå stort set alle flader på kroppen igen... :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...