mandag den 12. september 2011

Sæt X

Hvis nogen ikke skulle have opdaget det, så er der valg lige om lidt. På min termin, faktisk. Ikke, at jeg tror, at det kan lokke Varanen ud - hvis jeg var Varanen ville valget faktisk være en medvirkende faktor til, at jeg ville blive inde i maven så længe som muligt. Eller i hvert fald til al virakken havde lagt sig.

Men man kan jo aldrig vide, om Varanen er sådan en, der synes, at politik er the shizzle. Som gerne vil ud lige midt i det hele; i stemmeboksen, i køen til stemmeboksen, i valgflæsken, i vægelsindetheden. Så jeg føler, at jeg bliver nødt til at tage mine forholdsregler og brevstemme. Hvis I ikke siger det til nogen, så havde jeg faktisk lidt overvejet slet ikke at stemme, men min indre moralisør påbyder mig at bruge min demokratiske ret, så selv om jeg denne gang synes, det er lidt som at vælge mellem pest eller kolera, så skal jeg nok. Det lover jeg!

Gider ikke begynde at tale for og imod de forskellige politikere. For jeg Er. Så. Træt. Af. Valg. (Og forstår i øvrigt ikke den taktik, S kører, hvor de hænger 25 ens plakater af Helle Thorning op LIGE ved siden af hinanden. Altså, jeg ved godt, at gentagelse er et ret magtfuldt kommunikationsmiddel, men 25 plakater? Lige ved siden af hinanden? Hm).

Radicool Øgle

Man skulle være Øglen, skulle man. Dels slap man for at tage stilling, dels kunne man lade sig lokke/narre (bestem selv) af, at en smilende dame havde en lyserød ballon, som man måtte få. Kvit og frit. Så Øglen har valgt. Hun stemmer på dem med de lyserøde balloner...

13 kommentarer:

 1. Ej alting er bare nemmere som øgle. Og ingen kigger garanteret skævt til at hun vælger efter hvilken farve balloner der er?!

  SvarSlet
 2. Skrev lige en længere kommentar, men orkede ikke at trykke send. Men anywho, det der valg hænger mig ud af halsen. Vi forsøger at lære vores børn at tale pænt til, med og om hinanden. Det kunne "de voksne" godt lære lidt af. Jeg skal nok sætte mit X, selvom jeg er så træt af dem allesammen.

  SvarSlet
 3. Åh jeg er SÅ enig i at det er et valg mellem pest eller kolera. Jeg vil hverken have Løkke eller Thorning som statsminister, men der er jo ingen andre der har meldt sig på banen, og man skal åbenbart støtte nogen...
  I det mindste gør det mig altid så glad for at vi ikke har fjernsyn, for så slipper vi for en masse ligegyldigt valggejl.

  Det ville virkelig være meget nemmere, hvis det bare handlede om de pæneste balloner!

  SvarSlet
 4. Haha åh nej, jeg læste lige den sidste sætning af min kommentar igen, og jeg mente altså, balloner som balloner som i at Øglen valgte den lyserøde, for den kunne hun bedst lide, og ikke balloner som...

  Den står vist ikke til at redde... :)

  SvarSlet
 5. Dét valg er bare mellem pest og kolera. Eller nærmere ingenting og ingenting. Alligevel har jeg stemt. Gik simpelthen forbi borgerservice og brevstemte i fredags, så nu har jeg meldt mig ud af resten af valgkampen...

  SvarSlet
 6. #GG - good one ;-) du får min stemme, haha...

  Men ellers er jeg bare glad for, at jeg HAR stemt - i fredags. Og derfor nu lukker ører og øjne for alt der handler om valget :-)

  SvarSlet
 7. @Marianne: Nej, nemlig. Ingen ser skævt til to-årig med valg-ballon. Snyd.

  @Vevika: Hørt. Man skal tale pænt til hinanden. Også selv om man er politiker midt i en valgkamp. (Og så skal man i øvrigt lade være med at stille op til alverdens dyster som håndbold-agtige stævner, tovtrækning og Hvem vil være millionær, men det er en helt anden sag...)

  @GG: Ingen tv eller Grundpakke = same same, tror jeg :-) Jeg ser i hvert fald så lidt valg, som jeg kan slippe af sted med.

  Og good one med ballonerne. Som jeg faktisk først slet ikke havde misforstået, men sådan er det jo med os renhjertede væsener... ;-)

  @Hulebo og Birgitte: Nu har jeg også brevstemt. Og ville ønske jeg havde gjort det noget før, så jeg også bare har kunnet lukke øjnene for alt, der har med valg at gøre. Og så gik det jo megahurtigt at brevstemme? Kunne på ingen måde havde nået at stå i kø og stave mig igennem alenlang stemmeseddel på en eller anden skole på torsdag, på lige så kort tid, som jeg brugte på Hovedbiblioteket i dag. Tror, jeg skal til at brevstemme hver gang, der er valg...

  SvarSlet
 8. Jeg tror også bare, at jeg vælger ballonen. Og den skal have nææææse på, men ikke være blå. For det er en drengefarve, og jeg er overtræt.

  SvarSlet
 9. Nogen gange skal man vist lade være med at kommentere, og nogen gange skal man - hvis man alligevel har skrevet noget - bare slette det igen. Suk, hvor er jeg plat.

  SvarSlet
 10. Luften går ud af lyserøde balloner. Jeg vil ha' en blå ballon... tsk, tsk.
  - sys øglemofu

  SvarSlet
 11. Åbenbart er vi mange, der har fået samme idé:
  http://politiken.dk/politik/ECE1390149/ekstremt-mange-har-allerede-brevstemt/
  Tror sgu også jeg brevstemmer næste gang ;-)

  SvarSlet
 12. @Mille: Jeg er konstant overtræt, så jeg syntes, det var (er) sjovt. Jeg sletter i hvert fald ingenting :-)

  @Øglemofu: Nu du siger det, så røg al luften ud af den lyserøde ballon, lige da vi kom hjem. Men jeg formåede at puste den op igen, og nu holder den fint luft... ;-) Ved ikke med de blå og grønne - om de indeholder mere eller mindre (eller varm?) luft ;-)

  @Birgitte: Brevstemning må helt klart være vejen frem. Jävla smart! (Når nu man føler, man bliver nødt til at stemme :-))

  SvarSlet
 13. @øglemor: blå balloner indeholder bæredygtig luft ;-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...