torsdag den 6. oktober 2011

2-ugers status

Kl. 06.51 i morges blev Varanen 2 uger gammel. Vildt. Ikke mindst fordi han bare bliver mere og mere fantastisk for hver dag. Han
 • er et roligt gemyt (indtil videre)
 • græder kun, når han er sulten, skal skiftes eller skal bøvse
 • spiser godt (og har endnu ikke præsteret at gnave hul på mig)
 • sk*der tilsvarende
 • er enormt dygtig til at tisse på sit tøj - typisk i det splitsekund, der går, fra jeg fjerner den klud, jeg tørrer ham med, til jeg får bleen på ham (og jeg fatter ikke, hvordan han bærer sig ad. Han må jo være hurtig som en ninja til det der strinteri)
 • har fået sit første bad. I køkkenvasken
 • bliver mere og mere vågen for hver dag, men sover stadig størstedelen af døgnet
 • synes tilsyneladende, at 2-2,5 timer er rigelig tid at være uden mad om natten. Mens der sagtens kan gå 3-4 timer imellem om dagen. Tak for dét
 • ser ud til at få brune øjne, men det er jo lidt tidligt at spå om. Så det vil jeg undlade
 • er glad for barnevognen og kan - indtil videre - godt finde ud af at sove videre, selv om vognen stopper. Lad os håbe, at det varer ved
 • er virkelig virkelig fantastisk!
Los Varanos

Øglen

Hvad undertegnede angår, så er jeg
 • lykkelig. Det holder virkelig at være mor til to. Også selv om det er hårdt. På magisk vis lader det bare til, at der er overskud nok til to
 • træt. Får ikke rigtig sovet om dagen, og det der pletsovning om natten batter bare ikke rigtigt i det lange løb
 • så småt begyndt at trappe gåturene med barnevognen op. Er skønt at røre sig lidt igen (med lidt mindre end 20 kgs ekstravægt), men kan godt mærke, at jeg nok ikke skal gå for hurtigt frem
 • måske lige lovlig optimistisk - har lånt det meste af mit ventetøj ud til en veninde, så nu bliver jeg nødt til snart at kunne komme i mit almindelige tøj. Har dog gemt nogle ventebukser, så der stadig er plads til lidt fødepølle
 • efterhånden godt træt af at have en bagdel på størrelse med en HT-bus (jf ovenstående punkt angående min optimisme)
 • virkelig ved at være shoppetrængende. Men sjovt nok er intet af det tøj, jeg gerne vil have, spor ammevenligt. Og i øvrigt har jeg ingen penge, så jeg dropper det bare igen
 • lidt foruroliget over, at damen i Change i dag syntes, at den amme-bh, jeg havde på i str. 75 F virkede "lidt lille i det", hvorfor jeg nu er den glade ejer af en amme-bh i str. 75 G. Men ok - Varanen kan måske bruge den som gynge, når den har (ud)tjent sit formål...
 • virkelig virkelig tørstig. Havde fuldstændig glemt den uslukkelige ammetørst.
Jeg er sikkert også en helt masse mere. Men frem for alt er jeg bare glad. Og forelsket i det lille nye familiemedlem (og selvfølgelig også i de to andre. Altså ikke dem fra Linje 3. Men HDD og Øglen, I ved...). Og fræser rundt i babyboblen og fatter ikke en disse af, hvor tiden bliver af. Øglen er frisk igen og virker også glad - nu kæmper vi så lidt med, at hun er blevet meget lydfølsom, men vi HÅBER, at det bare er en fase. Mere om det en anden god gang. (Med mindre det altså er en meget kort fase, så jeg snart kan glemme alt om det. Skal vi ikke bare sige, at det var sådan, det var?!)

Disclaimer: Hvis Nemesis læser med, bedes han/hun/den/det venligst undlade at reagere på ovenstående. Det går lige så godt, så utidig indblanden frabedes. Tak.

16 kommentarer:

 1. Det lyder sgu da slet ikk så tosset, og hvor er han bare kær i den ko-dragt (og det var Øglen dælme også ;-)

  SvarSlet
 2. Dejligt. Dejligtdejligtdejligt!

  SvarSlet
 3. Han er bare for lækker. Uhm .

  Tak fordi jeg må læse med i dine tanker.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Jeg er bare slet ikke færdig med at få børn! Så er det sagt - godt Jesper ikke læser med her...

  Igen, hvor er det dejligt at familielivet på fire holder.

  SvarSlet
 5. Ej han er så fin!!

  Og sut og alting... Jeg overvejer hvornår jeg skal stoppe en i halsen på Ludvig.

  Og 75g?? Ha - gid det var mig! Jeg tør ikke købe ind, af frygt for hvad de siger.. Holder mig stadig i mine cariwell elastik bh'er - så jeg ikke skal se 75 H eller 75 I i øjnene... Suuuk ;)

  SvarSlet
 6. @Tanja, Husmoder, Randi: Tak for jeres søde kommentarer.

  @Lis: Det var skam så lidt. Tak fordi du gider følge med :-)

  @Vevika: Jeg bliver også mere og mere i tvivl om, hvorvidt jeg er færdig med at få børn. For de er gånnåk lækre, sådan nogle smållinger. Skal vist bare liiiige finde ud af, hvad der skal ske med arbejde og så'n, når jeg er færdig med barslen, før jeg (ahem... vi) beslutter, om vi skal have flere børn. På et tidspunkt. Ikke nu!

  @Alice: Tak :-) Og igen stort tillykke med Ludvig!
  Mht. sut, så er Øglen jo storforbruger af sut, og det har været fantastisk. Derfor ville vi også gerne have, at Varanen gider bruge sut. Spurgte hos jordemoderen et par dage efter fødslen, hvad anbefalingen er, og hun sagde, at udover tommelfingerreglen om, at amningen skal være etableret og være godt oppe og køre, så er det også en god idé, at babyen har nået sin fødselsvægt. Så da min sundhedsplejerske var på besøg en uge efter fødslen og konstaterede, at Varanen havde taget knap 50g på ift. sin fødselsvægt, SÅ fik han en sut :-)

  Kunne være, jeg skulle kigge på de der Carriwell-bh'er - så fede er bøjler egentlig heller ikke, når man ammer, synes jeg... (Og i øvrigt - G, H eller I; same shit i min verden. Men det er nok bare fællesnævneren for amme-bh'er. De er store! :-))

  SvarSlet
 7. Sikke et dejligt indlæg - man bliver helt glad indeni :-) mht. ammebh så tjek lige hotmilk.dk (lummert navn egentlig). De har gode støttende ammebh'er - også uden bøjle. Jeg købte et par efter Thea og de sad helt perfekt. Lidt pricey så vidt jeg husker - men hey man fortjener det!

  SvarSlet
 8. http://www.amazon.co.uk/Peepee-Teepee-Sprinkling-WeeWee-Laundry/dp/B002XO5236

  SvarSlet
 9. Ej nu blev jeg helt bnage for at du tror min ovenstående kommentar er spam. Det er det ikke!

  SvarSlet
 10. Han er skøn - håber at jeg får ham at se irl ;-)

  SvarSlet
 11. Hvor er han bare skøn! Jeg glæder mig til at se ham, men ved næsten ikke om jeg tør. Der er en overhængende fare for at jeg bliver meget skruk kan jeg fornemme allerede :)
  Det er dejligt at høre at det bare går så forrygende godt og at familielivet med 4 holder :-)

  SvarSlet
 12. @Rie: Vil tjekke hotmilk.dk ud. For du har ret - man må gerne forkæle sig selv lidt (selv om jeg hellere vil have nyt tøj. Skal jo bare lige kunne passe det først) :-)

  @FF: Hehe nej - jeg fangede godt, at det ikke var spam. Men omg, hvor kan man få meget babygøgl. Pt bruger jeg en klud på samme måde som de der tisse-trekanter, og det fungerer nogenlunde. Men der er selvfølgelig ikke traktorer på :-)

  @Lene: Tak. Det synes vi også :-)

  @Birgitte: Det kan vi vist godt arrangeres. Der er jo også noget med, at vi har en latte til gode, er der ikke?

  @AC: Vi må se, om du tør løbe risikoen, når vi får arrangeret en playdate :-) Og så må jeg få alle dine familie-på-4-fifs. Sådan en har I jo været i lang tid efterhånden :-)

  SvarSlet
 13. Århmen, for hrelwe! Hvor er han lækker med lækker PÅ! *Man kan jo stadig nå at få nr. tre... eller.. ej! Dét skal vi så ikke. ...på den anden side. Årh, altså! SUK!* ;)

  - Signe, kort/lang.

  SvarSlet
 14. Jo! Jeg giver en Latte når du føler for det ;-) tid og sted kan du bestemme - du kender jo de gode steder inde hos dig, hehe...

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...