fredag den 14. oktober 2011

Benlås

Nu er det 3 uger og 1 dag siden, at Varanen flyttede fra min mave og ind i husstanden. Og ca. 2 dage siden, han besluttede sig for, at sådan noget husstand (åbenbart) sååååcks - primært omkring aftentid - så derfor er han flyttet igen. Denne gang fra hhv. lift, sofa, dyne, skråstol, dobbeltsengen og HDD's arme til direkte oven på mig. Hvor han ligger og rumsterer og spiser (jeg har hermed fundet min overmand inden for spisningens kunst) og knirker og spiser og snorkbobler. Når han altså ikke lige spiser.

Sover Med Garn - måske Varanens indianernavn?

Det betyder, at det er ret begrænset, hvor meget jeg får lavet i løbet af sådan en aften. Får mig som regel placeret sådan i sofaen, at jeg kan nå min telefon, min computer, min bog og mit hæklehalløj, og alt det, jeg så mangler derfra, får HDD lov til at hente. Som fx den anden aften, hvor Varanen endelig var faldet i søvn efter meget meget lang gnaven dag, og æsken med fyldt chokolade stod præcis uden for min rækkevidde. Befalede HDD at skubbe den tættere på, og selv om han kun var et splitsekund fra at komme med en kæk bemærkning om noget med en fødepølle (kunne bare se det på ham), ombestemte han sig i sidste øjeblik. Klog mand.

Og her sidder jeg så. Som i en anden kommandocentral. Desværre har jeg ikke mere chokolade. Grrr. Men i virkeligheden hygger jeg mig egentlig meget godt med det (endnu), og så har jeg en undskyldning for, at min r*v garanteret bliver totalt flad og amme-agtig selv om mine ben muligvis godt kunne tænke sig at få genetableret noget blodtilførsel. Og så har jeg en undskyldning for at hækle løs. Endnu et tæppe coming up. Ham Varanen får jo brolagt sit liv med tæpper. Og nu har min svigerinde ovenikøbet fået overbevist mig om, at Varanen ikke kan leve uden et uldtæppe til Chrisianiacyklen, når nu det bliver rigtig koldt. Så lur mig, om der ikke bliver spyttet et tæppe mere ud på et eller andet tidspunkt, når jeg får fat i noget garn...

1 kommentar:

  1. Gode tanker og tillykke med "varanen" :)


    Lauge
    http://iphonereparationer.dk/

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...