fredag den 21. oktober 2011

Bliss

Kaffe, kanelsnegl og krimi (som faktisk ikke er særlig god, men nu er jeg snart færdig med den, såeh...) i solen hos Krummen & Kagen. Varanen sover i barnevognen og HDD arbejder hjemme med tid til en detour på cafe med mig. Slet ikke så skidt en måde at begynde weekenden på, hvis man spørger mig...
Published with Blogger-droid v1.7.4

3 kommentarer:

 1. Lækkert!
  Hvilken krimi er det, du læser? Har selv netop afsluttet Dinosaurens Fjer, som var rigtig god :)

  SvarSlet
 2. Er du gal, den ser god ud den kanelsnegl!! Åh, nu får jeg lyst til at bage!!

  SvarSlet
 3. @Bettina: det var Jo Nesbøs Headhunterne. Den vandt lidt omkring slutningen, men generelt syntesjeg ikke så godt om den. Så jegskal næppe ind og se filmen :) Har læst Dinosaurens fjer - den kunne jeg også godt lide.

  @Lene: fik du bagt, så? :) Kanelsneglen var RET lækker, kan jeg afsløre. Men sådan nogen lærer jeg nok aldrig at bage.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...