mandag den 17. oktober 2011

Eeny meeny miny mo

... Eller ællebælle mig fortælle, men så tænkte jeg, at der blev noget konflikt med den der Ællebælle-Birgit-og-Attilio-bog, såeh - den engelske version it is...

Ville egentlig bare lige vise jer, hvad der ligger hhv. til højre og til venstre på vores køkkenbord lige nu:

Tak til nemlig.com for altid at komme med de 'korrekte' varer, fordi jeg altid er så snusfornuftig, når jeg handler

Og tak til Netto for at være leveringsdygtig i lidt sjovere ting, når man - meget belejligt - kom i tanker om, at man havde glemt at købe toiletpapir...

Personligt synes jeg ikke, at det er svært at vælge, hvad jeg skal smovse i senere (hvis ellers Øglen gad være så venlig at lade være med at ligge og råbe "MOR OG FAR" inde fra sin seng omkring 200 gange i minuttet - og gerne inden, Varanen vågner for at maraton-spise resten af aftenen). Forstår overhovedet ikke, hvorfor jeg ikke kan passe mit før-graviditetstøj endnu, og hvorfor HDD kalder mig en jumbosnegl... (!)

3 kommentarer:

 1. Haha det er præcis sådan jeg handler ind;) Totalt overskudsagtig og enormt besparende madplans-indkøb på nemlig.com...........for så at spendere hvad der er på grænsen til kriminelt på guf og søde sager i netto på vejen hjem...øv øv og fy fy ....;)

  SvarSlet
 2. Ih, du har fundet de gode gamle lakridspiber MED lyserød krymmel. Må. I. Netto. Nu. (Eller i hvert fald i morgen når de igen har åbent.)
  Knus

  SvarSlet
 3. Ælsker skildpadder :-) men har lovet mig selv, at der skal være 0 slik, chokolade og chips i hverdagene (plejer at holde indtil onsdag-torsdag) ;-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...