søndag den 16. oktober 2011

Er det mon optimisme eller naivisme

... når man, 3 uger og 2 dage efter fødslen (hvor man vel og mærke tog i omegnen af 20 kg på) beslutter sig for at prøve et par skinny jeans fra ens 'rigtige' (læs: før-graviditets-) garderobe?!

Kunne ikke passe dem, hvis nogen skulle være i tvivl. Endnu altså. (Der var den igen; optimistisk eller naiv?) Det skal nok komme. Jeg skal så nok bare lige lade være med at spise slik og kage minimum én gang om dagen og typisk også om aftenen, efter Øglen er proppet i seng.

Og mens vi er ved spørgsmålene, skal man så blive tøsefornærmet eller grine manisk hjerteligt, når man i 7-Eleven foreslår sin kæreste, at han snupper en jumbosnegl, hvis han er sulten, og han som svar på dét napper en i fødepøllen og proklamerer, at han allerede har en jumbosnegl?!

9 kommentarer:

 1. Svar vurderet af mig og kun mig:

  Ang bukser - du er en optimist, som forhåbentlig får ret :-)

  Ang. din mand, så ved han vist ikke hvor farlige nybagte mødre er? Lærte han virkelige ikke hvor meget hormoner påvirker kvinder under din graviditet? Jeg tror vitterligt på at nybagte mødre og gravide må dræbe uden straf, da de ikke har styr på de farlige hormoner.... Min mand ville ikke blive populær, hvis han havde sagt sådan noget. Hvis han sagde det i dag 7 måneder efter fødsel, så er der en noget bedre chance for at overleve det.... Så her er der absolut tilladt at blive tøsefornærmet - han er så trods alt undsluppet at gøre dig til morder....

  Knus Krissy

  SvarSlet
 2. Hey, hellere blive kaldt Jumbosnegl end Dræbersnegl...! ;-)

  (Men det er naturligvis ingen undskyldning, så frem med kagerullen! Der skal slås hårdt ned på den slags opførsel!)

  SvarSlet
 3. Du er bare en utålmodig optimist ;o)
  Det kommer, det kommer... Men hvor jeg kender det at man sååå gerne vil tilbage til sin gamle garderobe, og hvor meget det der ventetøj hænger en laaangt ud af halsen...
  Mht din mand... Tjaaa enten kender han dig godt eller også er han en meget modig mand ;o)

  :o) Karina

  SvarSlet
 4. Jeg havde pandet ham en - og tudet!!!!

  Mht bukserne så kommer det med garanti...

  SvarSlet
 5. Jeg griner... Mest af din mand. Jeg synes at det er god humor (og det må jeg gerne sige eftersom jeg vejer sådan ca 30 kg mere nu end før jeg fik mine børn)...

  SvarSlet
 6. Som nybagt mor kunne jeg nok godt have tudet over både de for små bukser og mandens kommentar. Så lidt tøsefornærmet skader vist ikke. Bare du kommer over det igen :)

  SvarSlet
 7. Ja, jeg grinte i hvert fald da jeg læste det. Men måske jeg havde gjort noget andet, hvis det var min 3-år-efter-sidste-fødsel-fødsles-delle, der var blevet hevet i... (forsvinder den mon aldrig?)
  Knus

  SvarSlet
 8. Optimisme skal der til :-) og jeg tror selv, jeg ville være blevet en smule tøse-fornærmet over det med sneglen (og bagefter skyde skylden på at man er hormonella, når man ammer)

  SvarSlet
 9. Tak for jeres kommentarer. Det jeg læser ud af dem er, at jeg nok skal komme i mine bukser igen (og hvis jeg har misforstået dén del, så lad venligst være med at rette mig :-)), og at HDD er en modig mand...

  Når det er sagt,så grinede jeg faktisk af jumbosnegl-kommentaren. For det var egentlig ret sjovt - især fordi det (trods alt) var sagt med et kærligt glimt i øjet. Bilder jeg mig i hvert fald ind :-) Så kan jeg nøjes med at være fornærmet over det, når det lige passer ind i mit kram. Hæhæ.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...