mandag den 10. oktober 2011

Happy dance #2

Det her Blogland, iggå?! Det holder altså! For prøv lige at se, hvad der indirekte er kommet ud af mit Attilio og Birgit-indlæg:

Ta-daaaah! Alle 12 bøger i serien. Til en yderst rimelig pris. Score!

Krissy (uden blog?), der læser med herinde, var for et par uger siden så sød og serviceminded at skrive en mail til mig om, at hun havde set alle Attilio og Birgit-bøgerne på QXL, og at jeg kunne nå at byde, hvis jeg var interesseret. Det tror jeg nok, at jeg var, så jeg drønede ind på QXL, oprettede en profil (totalt QXL-newbie dér), bød 10 kr. over den sidst budte pris - og 'vandt' auktionen. Yay! Grundet lidt sløv postgang og posthusets åbningstider vs. min mulighed for at samle pakker op, har jeg først fået hentet bøgerne i dag. Desværre Heldigvis Desværre Heldigvis er de i relativt god stand, alderen til trods, så de bliver ikke lavet til pynt til børneværelsets vægge lige med det første.

Og speaking of søde mennesker i Blogland, så se lige, hvad hende her sendte til Varanen (jaja, jeg kender hende også irl, men hun er jo stadig blogger, ikke?!). Hjemmelavet und alles - jeg bøjer mig i støvet for hendes kreativitet. Øglen annekterede straks sæbeboblerne og har ovenikøbet selv lært at puste dem nu. At hun så tror, det er vores underbo, der har givet hende dem (?!) er en anden sag, men glad, det blev hun...

Hjemmelavet rygsæk og bold, sæbebobler og sødt kort

Så summasumarum: Blogland rawks, og jeg danser (mere) happy dance.

5 kommentarer:

 1. ih, hvor fint (både bøger og det hjemmelavet) - ville ønske jeg kunne noget kreativt ;-)

  SvarSlet
 2. Dejligt at se, at du fik bøgerne :-)
  Og nej, jeg har ikke en blog - jeg kan jo slet ikke lave en blog så god som din :-)

  Knus Krissy

  SvarSlet
 3. Hvor heldig kan man være! Der er noget for enhver smag. Godt, at du fik fat i bøgerne, og gaven er superfin!

  SvarSlet
 4. Blogland er et herligt sted! Tillykke med de lækre sager :)

  SvarSlet
 5. @Birgitte: Ja, jeg synes også, det er rætti fint det hele. Og mht. bold og rygsæk, så har jeg ikke engang gidet at prøve sætte mig ind i, hvordan det er lavet, for jeg får aldrig tålmodigheden (eller evnerne) til selv at kreere sådan noget.

  @Krissy: Haha - tak for de søde ord, men mon ikke du sagtens kunne få banket en glimrende blog sammen!? :-)

  Igen mange tak for tippet - bøgerne ligger hjemme i køkkenet nu, og Øglen synes, de er sjove. Primært til at bygge huse med (!?!), men jeg tænker, at hun med tiden også nok skal få lært at sætte pris på historierne og illustrationerne :-)

  @Nonna: Ja, det er dejligt, når posten kommer forbi med gode sager. Det kunne man godt blive helt forfalden til. (Såeh... længe leve netshopping ;-))

  @GG: Takker.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...