onsdag den 12. oktober 2011

Hvis ikke mor kan, så må man jo selv...

Solen skinner, Varanen sover, jeg har fundet en pose slik i skabet (godt nok noget rimelig kedeligt slik, men hey - det er slik), og Øglen + HDD er lige på trapperne.

I går kom de hjem med et hokkaido-græskar, som skulle laves til en Halloween-lygtemand-ting ("vi skal skære ansigt i græskar, mor", som Øglen sagde), så som befalet, så gjort. Gad vide, om hun også har en idé inkl. 'ingredienser' med hjem i dag? For så er det da ingen sag at agere mor med overskud. Og når nu mor tilsyneladende er rimelig dårlig til at finde på krea-ting, som hun og Øglen kan lave sammen, så må det stakkels barn jo selv...

3 kommentarer:

 1. Hvor er det fint. En god idé, som jeg kan kopiere i weekenden, når jeg får besøg af 2 små venner. Den lille Kreaøgle slægter sin mor på (remember "Lars"?)

  SvarSlet
 2. uhh Vi skal også lave Græskar hoved min søn og jeg, men jeg venter lidt. De rådner altid for os før tid, desværre.
  Det er vel også godt nok at være mor med lidt overskud og en historie eller tid til at tegne lidt :D

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. @Nonna: Oh ja - det var da en god idé at lave små græskar i weekenden. Blev det til noget? Og ja, jeg kan godt huske "Lars". Han tog noget længere tid at lave end ham her... :-)

  @Lis: Kender godt til det der med, at de rådner. Det her græskar er også allerede afgået ved døden (læs: muggen) - det går stærkt, når de står indenfor. Har hørt, at man kan pensle med lidt atamon for at udsætte forrådnelsen lidt, men sådan noget havde vi desværre ikke lige.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...